Έχει τσοντες;Που είναι εκείνος ο ήρωας που είχε ανεβάσει ένα maga από το onlyfans της να μας ξεστ
ραβωσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 972K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Slenderdancer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 18
- Like
- 427
- Πόντοι
- 291
Οκ.Απαντά στο viber
Την αγγελία που έχει το τηλ της, μπορείς να την στείλεις?
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 446
επειδη βρεθηκα μαζι της τον προηγουμενο μηνα ... αυτο με τα χειλια δεν εχει σταματημο!
μετα το ραντεβου μου ειπε οτι εχει να παει να βαλει υαλουρονικο!
η τυπισσα ειναι οτι να ναι! γεννημενη να τρωει πουτσες και να κανει την γλαστρα!
ξεπετα στο συνολο!
η τυπισσα ειναι οτι να ναι! γεννημενη να τρωει πουτσες και να κανει την γλαστρα!
ξεπετα στο συνολο!
Trelosikomaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 4.718
- Πόντοι
- 441
Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 405
- Πόντοι
- 21
και την πηρωνεις και ακριβα, αυτή - όπως όλες - στην αρχή ήταν καλέςεπειδη βρεθηκα μαζι της τον προηγουμενο μηνα ... αυτο με τα χειλια δεν εχει σταματημο!
ξεπετα στο συνολο!
Dominator33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2024
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Στην τσόντα που είχε κάνει ηταν amateur,τώρα έχει γίνει εντελώς ψεύτικη..
foxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 134
- Πόντοι
- 11
Έχουν περάσει και καμιά 15αριά χρόνια από τότεΣτην τσόντα που είχε κάνει ηταν amateur,τώρα έχει γίνει εντελώς ψεύτικη..
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 201
Και ποσα χλμ κρεας εχουν περασει απο τη χρυσα μας σκεψουΈχουν περάσει και καμιά 15αριά χρόνια από τότε
hippurus
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 300
- Πόντοι
- 21
Τπτ καινούργιο έχουμε?
Πωωωω.... έτσι, από πίσω να μη βλέπω και τη φάτσα της, της τις έδινα στο χέρι και τις 2 τρύπες...
Ναι…Κωλαρα το μωρό!!
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.207
- Πόντοι
- 7.865
Τις προάλλες πήγα τον γιό μου στο αεροδρόμιο και την πέτυχα εκεί. Την είχε αφήσει κάποιος μπροστά μας για να ξεφορτώσει μια μια άλλη αντίστοιχη σε εμφάνιση και στύλ. Συναγωνιστές, είναι χάλια.... Την είχα γαμήσει πριν χρόνια και μάλιστα με πολύ λίγα λεφτά. Παίζει και μια δεκαετία πριν πάνω κάτω. Πλέον είναι σαν πάπια με λόρδωση και κυκλοφορεί λες και κάνει πιάτσα. Τραγική κατάληξη να μπλέκεις την δουλειά αυτή με την καθημερινότητά σου. Εν τω μεταξυ κορδωνόταν , όσο γίνεται, λες και είναι καμία ντίβα... Απο εμένα είναι οχι.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Το οτι στα στορι που ανεβαζει περπαταει με βιματισμο μοντελου σε πασαρελα ειναι ολα τα λεφτα. Και να πεις ότι ξερει; Πανω απο πρωτη δεν βαζει για να μην γκρεμοτσακιστει.Τις προάλλες πήγα τον γιό μου στο αεροδρόμιο και την πέτυχα εκεί. Την είχε αφήσει κάποιος μπροστά μας για να ξεφορτώσει μια μια άλλη αντίστοιχη σε εμφάνιση και στύλ. Συναγωνιστές, είναι χάλια.... Την είχα γαμήσει πριν χρόνια και μάλιστα με πολύ λίγα λεφτά. Παίζει και μια δεκαετία πριν πάνω κάτω. Πλέον είναι σαν πάπια με λόρδωση και κυκλοφορεί λες και κάνει πιάτσα. Τραγική κατάληξη να μπλέκεις την δουλειά αυτή με την καθημερινότητά σου. Εν τω μεταξυ κορδωνόταν , όσο γίνεται, λες και είναι καμία ντίβα... Απο εμένα είναι οχι.
Καταχθόνιος εκδικητής
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 943
- Πόντοι
- 81
ωραιες καθαρες τρυπες,την εγλυφα ανετα για πρωϊνοΤπτ καινούργιο έχουμε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 431
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις