You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρύσα Ζήρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.061
- Πόντοι
- 2.696
Θα πληρώσεις γι΄αυτό;Σκέψου καλύτερα!!!Συναγωνιστές να σας ρωτήσω..... Την έχει συνάντηση κάποιος τελευταία την κυρία.... Έρχεται Ζάκυνθο και ψήνομαι να την συναντήσω
Συνημμένα
Φίλε μου εδώ δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.... Δεν λέω ότι είναι μουναρα.... Απλά ρωτάω αν τα αξίζει στον αγώνα....Θα πληρώσεις γι΄αυτό;Σκέψου καλύτερα!!!
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παιδιά εγώ πήγα μαζί της,και ήταν υπέροχα,για μια ώρα με ξεζουμίσειΣυναγωνιστές να σας ρωτήσω..... Την έχει συνάντηση κάποιος τελευταία την κυρία.... Έρχεται Ζάκυνθο και ψήνομαι να την συναντήσω
Φίλε και εγώ πήγα και ήταν μάπα το καρπούζι... Όλο σιγά ήρεμα και πίπα πολύ ρηχή.....Παιδιά εγώ πήγα μαζί της,και ήταν υπέροχα,για μια ώρα με ξεζουμίσει
Και τιμή;Φιλε και εγώ πήγα και ήταν μάπα το καρπούζι... Όλο σιγά ήρεμα και πίπα πολύ ρηχή.....
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
200€Και τιμή;
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Και τιμή;
Εμένα δεν μου έκανε μακακιες,την έσπρωχναν αλύπητα και μόνο βογκουσε δυνατά ,δεν με έκοψε για παράπονα,ότι η πίπα ήταν «ρηχή» ναι ήταν αλλά είχε τέχνη .Φίλε και εγώ πήγα και ήταν μάπα το καρπούζι... Όλο σιγά ήρεμα και πίπα πολύ ρηχή.....
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καμία ντόπια ξέρετε;Να μην περιμένουνε της ξενόφερτες και της πληρώνουμε ένα μάτι .Εμένα δεν μου έκανε μακακιες,την έσπρωχναν αλύπητα και μόνο βογκουσε δυνατά ,δεν με έκοψε για παράπονα,ότι η πίπα ήταν «ρηχή» ναι ήταν αλλά είχε τέχνη .
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τι ξέρετε για την κοπέλια;
Φίλε μου δεν ξέρω... Για δουλειά είμαι εδώ.... Απλά επειδή είμαι του αθλήματος με τις εκδιδόμενες είπα να την δοκιμάσω....Καμία ντόπια ξέρετε;Να μην περιμένουνε της ξενόφερτες και της πληρώνουμε ένα μάτι .
Nionios zak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Φίλε βρήκα ένα 20χρονο πιπιακι,βέβαια λίγο άπειρη σαν παρθενακι ,αλλά αν έχεις κέφια για μαθήματα ειναι ότι πρέπει.Φίλε μου δεν ξέρω... Για δουλειά είμαι εδώ.... Απλά επειδή είμαι του αθλήματος με τις εκδιδόμενες είπα να την δοκιμάσω....
Για δώσε πληροφορίες.... Σε πμΦίλε βρήκα ένα 20χρονο πιπιακι,βέβαια λίγο άπειρη σαν παρθενακι ,αλλά αν έχεις κέφια για μαθήματα ειναι ότι πρέπει.
CRETANMAN(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αν ακόμα κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα γιατί προσωπικά ενδιαφέρομαι.
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.977
- Πόντοι
- 1.056
κλαιω
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.313
- Πόντοι
- 4.365
Χαλια σερβις.....πιπα ρηχη.......στο μουνι πηγαδι λεει ολο σιγα σιγα......ζηταει τα φραγκα μπροστα 200!!!!, και απο κολο δεν αφηνει να την γαμησεις ολο τραβιεται.....και γενικα χαλια συμπεριφορα.......παμε για αλλα ......πεταμενα λεφτα .....ΜΑΚΡΙΑ
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.330
- Πόντοι
- 446
Μήπως είναι παρθένα?Χαλια σερβις.....πιπα ρηχη.......στο μουνι πηγαδι λεει ολο σιγα σιγα......ζηταει τα φραγκα μπροστα 200!!!!, και απο κολο δεν αφηνει να την γαμησεις ολο τραβιεται.....και γενικα χαλια συμπεριφορα.......παμε για αλλα ......πεταμενα λεφτα .....ΜΑΚΡΙΑ
Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 13.035
- Πόντοι
- 4.496
Απο τα αυτια μπορειΜήπως είναι παρθένα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)