Νέα

Χρύσα Βελάη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Κατι μου θυμιζει αυτη  :huh: :huh: :huh:

Πρεπει να επαιζε 3αρι στους παιδες το 2003, στις Κουκουβαουνες.

(1ο σταδιο: Αλβανοφατσα
2ο σταδιο: τραβελι
3ο σταδιο: πουτανα ή καργιολα)

niceman

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
111
Πόντοι
1
να φτιαξουμε και μια συλλογη ΜΠΑΖΑ ΔΙΑΣΗΜΕΣ... :2funny: :2funny: :2funny:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
από Ηράκλειο Κρήτης είναι η προαναφερθήσα

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πως ακριβως υποτιθεται οτι ειναι διασημη αυτη τωρα? Την εχω φιλη στο fb και βλεπω κι εκει τι παιζει ,σκυλι μεγιστο ειναι αλλα απο που κι ως που βγαινει στη δημοσιοτητα ?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πως ακριβως υποτιθεται οτι ειναι διασημη αυτη τωρα? Την εχω φιλη στο fb και βλεπω κι εκει τι παιζει ,σκυλι μεγιστο ειναι αλλα απο που κι ως που βγαινει στη δημοσιοτητα ?
θελει να ανεβασει την ταριφα..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ας είναι καλά οι κράχτες.
Oι κράχτες την δουλειά τους κάνουνε την πραμάτια τους διαφημίζουνε.Εγώ και εσύ γιατί πάμε αφού όλα μπάζα τα έχουμε χαρακτηρίσει;
και να σου πω κάτι ρε φίλε τσολιά εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω μαζί της και ωραία πουτανόφατσα έχει και καβλερό σώμα γιατί όχι.
Τώρα αν είναι ρωσίδα αν είνα ουκρανίδα αλβανίδα Ελληνίδα στα αρχίδια σου και στα αρχίδια μου γουστάρω πάω δεν γουστάρω δεν πάω αλλά αμέσως όλα μπάζα ρε πούστη μου.Εγώ δεν μπορώ να γαμήσω την eva mendez.Εσύ μπορείς μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά δεν θα πείς και μπάζο την jessica alba.Αλλωστε οπως λενε και οι γεροντότεροι αμα σβήσει η λυχνία πάσα γυνί εστί ομοία  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
το πως γίνονται όλες οι τυχάρπαστες διάσημες είναι να απορείς ρε παιδάκι μου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Oι κράχτες την δουλειά τους κάνουνε την πραμάτια τους διαφημίζουνε.Εγώ και εσύ γιατί πάμε αφού όλα μπάζα τα έχουμε χαρακτηρίσει;
και να σου πω κάτι ρε φίλε τσολιά εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω μαζί της και ωραία πουτανόφατσα έχει και καβλερό σώμα γιατί όχι.
Τώρα αν είναι ρωσίδα αν είνα ουκρανίδα αλβανίδα Ελληνίδα στα αρχίδια σου και στα αρχίδια μου γουστάρω πάω δεν γουστάρω δεν πάω αλλά αμέσως όλα μπάζα ρε πούστη μου.Εγώ δεν μπορώ να γαμήσω την eva mendez.Εσύ μπορείς μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά δεν θα πείς και μπάζο την jessica alba.Αλλωστε οπως λενε και οι γεροντότεροι αμα σβήσει η λυχνία πάσα γυνί εστί ομοία  :grin:
δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσον ο κατάλογος λέγεται ελληνίδες διάσημες και οι γνωστοί μπλογκοκράχτες μας γεμίζουν με άσημες λολότες, που τουρλοκωλιάζονται σε κλαμπάκια μπας και τους πάρει μάτι κανένας φωτογράφως και δουν κανένα φλας να αστράφτει.
παλιότερα έμπαινες σε θρεντ αυτού του καταλόγου και δεν μπορούσες να μαζέψεις το στόμα σου από τα πλάσματα που έβλεπες.
τώρα προτιμάς να πάς στ σπαμ θρεντ να πεις καμιά μαλακία με τον νώντα.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα αν είναι ρωσίδα αν είνα ουκρανίδα αλβανίδα Ελληνίδα στα αρχίδια σου και στα αρχίδια μου γουστάρω πάω δεν γουστάρω δεν πάω αλλά αμέσως όλα μπάζα ρε πούστη μου.Εγώ δεν μπορώ να γαμήσω την eva mendez.Εσύ μπορείς μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά δεν θα πείς και μπάζο την jessica alba.Αλλωστε οπως λενε και οι γεροντότεροι αμα σβήσει η λυχνία πάσα γυνί εστί ομοία  :grin:

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom