Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξεκωλο...
σαβουροξεκωλο ομως.
ξεκωλο...
και επισης μια κατηφορια wannabe-λιονταρινες σουπερ κορμαρες....επίσης και μία κατηγορία αλβανίδες wannabe-ελληνίδες
αλμπανιαν λαγκερ τυπεαλβανικο ονομα
Μπάζα ημιδιάσημες που στο ελλαδιστάν τις πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να τις γαμήσεις ;)να φτιαξουμε και μια συλλογη ΜΠΑΖΑ ΔΙΑΣΗΜΕΣ...
θα παει μπροστα με το σπαθι της και αυτη σαν την μπαρμπα....σαβουροξεκωλο ομως.
ας είναι καλά οι κράχτες.Μπάζα ημιδιάσημες που στο ελλαδιστάν τις πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να τις γαμήσεις ;)
θελει να ανεβασει την ταριφα..Πως ακριβως υποτιθεται οτι ειναι διασημη αυτη τωρα? Την εχω φιλη στο fb και βλεπω κι εκει τι παιζει ,σκυλι μεγιστο ειναι αλλα απο που κι ως που βγαινει στη δημοσιοτητα ?
Oι κράχτες την δουλειά τους κάνουνε την πραμάτια τους διαφημίζουνε.Εγώ και εσύ γιατί πάμε αφού όλα μπάζα τα έχουμε χαρακτηρίσει;ας είναι καλά οι κράχτες.
δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσον ο κατάλογος λέγεται ελληνίδες διάσημες και οι γνωστοί μπλογκοκράχτες μας γεμίζουν με άσημες λολότες, που τουρλοκωλιάζονται σε κλαμπάκια μπας και τους πάρει μάτι κανένας φωτογράφως και δουν κανένα φλας να αστράφτει.Oι κράχτες την δουλειά τους κάνουνε την πραμάτια τους διαφημίζουνε.Εγώ και εσύ γιατί πάμε αφού όλα μπάζα τα έχουμε χαρακτηρίσει;
και να σου πω κάτι ρε φίλε τσολιά εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω μαζί της και ωραία πουτανόφατσα έχει και καβλερό σώμα γιατί όχι.
Τώρα αν είναι ρωσίδα αν είνα ουκρανίδα αλβανίδα Ελληνίδα στα αρχίδια σου και στα αρχίδια μου γουστάρω πάω δεν γουστάρω δεν πάω αλλά αμέσως όλα μπάζα ρε πούστη μου.Εγώ δεν μπορώ να γαμήσω την eva mendez.Εσύ μπορείς μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά δεν θα πείς και μπάζο την jessica alba.Αλλωστε οπως λενε και οι γεροντότεροι αμα σβήσει η λυχνία πάσα γυνί εστί ομοία
Oι κράχτες την δουλειά τους κάνουνε την πραμάτια τους διαφημίζουνε.Εγώ και εσύ γιατί πάμε αφού όλα μπάζα τα έχουμε χαρακτηρίσει;
και να σου πω κάτι ρε φίλε τσολιά εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πάω μαζί της και ωραία πουτανόφατσα έχει και καβλερό σώμα γιατί όχι.
Τώρα αν είναι ρωσίδα αν είνα ουκρανίδα αλβανίδα Ελληνίδα στα αρχίδια σου και στα αρχίδια μου γουστάρω πάω δεν γουστάρω δεν πάω αλλά αμέσως όλα μπάζα ρε πούστη μου.Εγώ δεν μπορώ να γαμήσω την eva mendez.Εσύ μπορείς μπράβο σου και μαγκιά σου αλλά δεν θα πείς και μπάζο την jessica alba.Αλλωστε οπως λενε και οι γεροντότεροι αμα σβήσει η λυχνία πάσα γυνί εστί ομοία
και σήμερα που έχω πιεί 2 και πάλι θα την πηδούσα.
και σήμερα που έχω πιεί 2 και πάλι θα την πηδούσα.
well done mister sotomoto well done
thanks diomidis take care of your horses!!! ;)