arisexuliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
ξέρουμε με ποιον τραβιέται;
Καύλα σήμερα, 06:07 29/6/22
Βγήκε υπερμουνάρα σήμερα να μας καυλώσει, καλό μήνα!
Για άγριο doggy όλη μέρα και τράβηγμα τις κοτσίδας Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα να έχουμε καινούργια στιγμιότυπα
πάει στο open τύπε μου. Ας ελπίσουμε σε ακόμη καλύτερη σκηνοθεσία του χρόνουΓια άγριο doggy όλη μέρα και τράβηγμα τις κοτσίδας Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα να έχουμε καινούργια στιγμιότυπα
Παίζει να έχουμε τίποτα τέτοια πλάνα στο όπεν, σίγουρα θα δούμε κάτι καλύτερο από το αντ1πάει στο open τύπε μου. Ας ελπίσουμε σε ακόμη καλύτερη σκηνοθεσία του χρόνου
Είναι κρίμα γυναίκα σαν τη Χρύσα να την βάζουν να κάθεται σε καρέκλα το 80% της εκπομπήςΠαίζει να έχουμε τίποτα τέτοια πλάνα στο όπεν, σίγουρα θα δούμε κάτι καλύτερο από το αντ1
Θα την δω στον ύπνο μου....
Δικός μας άνθρωπος...Είναι κρίμα γυναίκα σαν τη Χρύσα να την βάζουν να κάθεται σε καρέκλα το 80% της εκπομπής
Εξαρτάται και από την εκπομπή, αλλά στο open από όσο μπορώ να θυμηθώ, οι δημοσιογράφοι κάθονται στο μεγαλύτερο μέρος των εκπομπών.πάει στο open τύπε μου. Ας ελπίσουμε σε ακόμη καλύτερη σκηνοθεσία του χρόνου
Ας ελπίσουμε ο σκηνοθέτης να είναι μέλος του bou τύπεΕξαρτάται και από την εκπομπή, αλλά στο open από όσο μπορώ να θυμηθώ, οι δημοσιογράφοι κάθονται στο μεγαλύτερο μέρος των εκπομπών.
Ελπίζω τώρα με την μεταγραφή της Χρύσας, να αναθεωρήσουν οι σκηνοθέτες.
Είναι κρίμα τέτοιο τούμπανο να μένει "κρυμμένο".
Η Ελληνίδα ΚαρντάσιανΗ Χρύσα έχει ξεκινήσει δυναμικά την σόλο καριέρα!