Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Προσωπαρα και βυζζαρεσ για χυσιμοο@@Από την σημερινή εκπομπή
Προσωπαρα και βυζζαρεσ για χυσιμοο@@Από την σημερινή εκπομπή
μη μου ανησυχεις, σαν και σενα καμια μωρακιΜε τέτοιο κώλο και χείλια είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει καμιά γιαγιά αραπίνα;
δεν αντισταθηκα στη γοητεια της κωλοσουφριδας σου μαναριμ και ειπα να σε ποτισω λιγακι και εδω περαΠως και έγραψες σε νήμα για γυναίκα ρε δροσερούλη; Κάνας φούρνος θα γκρεμίσει.
το καραβι με τους φρεσκους πακολαβερς σου, σε περιμενει στην πιατσα για καλομηνα σημερα κοκλαΜαρτυράς χωρίς ξύλο ρε δροσερούλη.
Να χώσεις τα μούτρα σου ανάμεσα στα κωλομερια και να μείνεις κανένα μήνα!
Για 32άρα πάντως καλά κρατιέται η κωλάρα της...Δεν ξέρω πως είναι στην πραγματικότητα , γιατί η κάμερα προσθέτει αρκετά κιλά . Αλλά έχω μια αίσθηση ότι αν μείνει έγκυος με το καλό, αυτή η ΚΩΛΑΡΑ μάλλον θα γίνει κωλάθρα………..
Οχι ότι και κωλάθρα θα με χαλάσει φυσικά , χαχαχαχα. Βουτάς εκεί μέσα και βγαίνεις ανα 3λεπτο μόνο για να πάρεις ανάσα
Βγήκε επιτέλους με δερμάτινα? Εγώ περιμένω ακόμα πιο στενά και μαύρα όπως φορούσε στον Αντέννα να χύσουμε μέχρι το ταβάνιΣε 1440p 60fps
4.20 στρογγυλά4.09/10
γεια μας παιχτη4.20 στρογγυλά
Αυτή βλέπω κ γώ τώρα κ είμαι έτοιμος να τον παίξω!Καλό μήνα bou, βλέπω ότι το δώρο Χριστουγέννων ήρθε νωρίς, μπορεί να μην είναι δερμάτινη φούστα αλλά και με τα παντελόνια θα γίνει πολύ με την κωλάρα!
Μας διαβάζει τύπε?Βγήκε επιτέλους με δερμάτινα? Εγώ περιμένω ακόμα πιο στενά και μαύρα όπως φορούσε στον Αντέννα να χύσουμε μέχρι το ταβάνι