Νέα

Χριστός Ανέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrofisikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλή ανάσταση σε όλους και όλες.....να περνάμε πάντα καλά.......

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
καλο πασχα και καλη ανασταση να εχετε μαγκες.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καλη ανασταση
και καλο σεξ

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ρε φιλε;το κρατος φτωχυνε ....οχι εγω.....ας προσεχε να διαχειριζοταν καλυτερα τα εσοδα του και να συμμαζευε τα εξοδα του οπως κανω και εγω οικονομια....οταν δεν εχω λεφτα....

δεν καταλαβα με ποια λογικη θα πενθησουμε μαζι....ο πολιτης που εργαζεται και βγαζει το μεροκαματο του και πληρωνει νομιμα τους φορους του γιατι να πληρωσει την δικη τους κριση;ας κοψουν τον λαιμο τους να βρουν λυσεις ή ας παν κι αυτοι απο κει που ρθαν....χαρη μου κανουν που με κυβερναν;ή χαρη που μου δινουν τον ψωρομισθο μου για εργασια που στην ευρωπη πληρωνεται τριπλασια;ή χαρη που τους κανω συνεταιρο στο πορτοφολι μου με 30 και 40% φορο;

οταν διοριζαν αβερτα και τα τρωγαν στα μπουζουκια ηταν καλα;οταν τρωγαν τα κοινοτικα κονδυλια που ερευσαν αφειδως;

τεσπα το ποστ σου ηταν αφορμη για να πω αυτα που ηθελα και δεν αφορα η απαντηση εσενα προσωπικα ετσι;καλη ανασταση σε ολους αλλα οχι στο γαμημενο το κρατος και τους τραπεζιτες...ας βουλιαξει μια φορα ,να ρθει να μας κυβερνησει καμια μερκελ μπας και δουμε ασπρη μερα......

φιλε εισαι σωστος!χαρη τους κανουμε που τους εχουμε στην εξουσια.για μενα αυτα που λενε στις ομιλιες τους ειναι εκθεση γυμνασιου.απλος οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι ποιο ανικανοι που υπαρχουν.στην ελλαδα υπαρχουν λεφτα και μαλιστα αρκετα δν μπορω να δεχτω οτι ειμασττε η 13 χωρα ποιο πλουσια στον κοσμο και να μην εχουμε λεφτα.το κρατος ειναι μπουρδελα και θα παραμενει οι βουλευτες ειναι για φτυσιμο αλλα ουτε ροχαλα για αυτους δν ξολευω τοσο φτυνα.ντροπη τους αλλα πρωτα θελω να γαμησω ολεσ τις γραμματεες που εχουν προσλαβει στα γραφεια τους τα καθηκια!να τις σκυσω τις σουφρες και μετα βλεπουμε...καλη ανασταση :rockon: :rockon:

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλή Ανάσταση παιδιά !!!! :) ;) :) ;) :)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χριστός ανέστη παιδιά!

egg1.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αληθως ανεστη.... ;)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Χριστός Ανέστη παιδιά...Καλό Πάσχα να έχουμε!

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά παιδιά κ υγεία πάνω από όλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom