Επισκέπτης
Περίμενε θα το φέρει η μυρωδιάαα!!!Που είναι ρε ο νωντας?
Περίμενε θα το φέρει η μυρωδιάαα!!!Που είναι ρε ο νωντας?
Που είναι ρε ο νωντας?
Φίλους σαν και εσένα θέλω ρεεεεε!!!Πω ρε μάγκα!!!!!! Δεν καυλώνω με το φαί αλλά με το ψήσιμο!!!!!
Πρώτος σηκώνομαι κι αρχίζω ετοιμασίες ενώ τα πιο πολλά ρεμάλια (κάνω πάσχα με τους κολλητούς μου) κοιμούνται ακόμα!!!!!
Εγώ με άλλον ένα περνάμε σούβλες, βάνουμε φώκο, απ'όλα!!!!!!
Μέχρι να γίνει το αρνί έχω πιει τουλάχιστον 6 λίτρα μπύρα!
Το βγάζω, το σερβίρω, τους αφήνω να αμπακώσουν κι εγώ την πέφτω γιατί δε βλέπω μπροστά μου απο το πιώμα!!!!
εγω εναν νωντα θελω να τα φαει ολα να μην πανε τα λεφτα χαμενα 100 ευρο αρνι ρεΦίλους σαν και εσένα θέλω ρεεεεε!!!
Εγώ όποτε έχει τύχει με φίλους το σκυλομετάνιωσε,σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!!!
Πολύ τον μελέτας και αν σκάσει μύτη να δω τι θα τον ταίσεις!!!εγω εναν νωντα θελω να τα φαει ολα να μην πανε τα λεφτα χαμενα 100 ευρο αρνι ρε
Εχω εγω κλεβω και το αρνι της θειας μου που μενει διπλαΠολύ τον μελέτας και αν σκάσει μύτη να δω τι θα τον ταίσεις!!!
Φίλους σαν και εσένα θέλω ρεεεεε!!!
Εγώ όποτε έχει τύχει με φίλους το σκυλομετάνιωσε,σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!!!
εγω εναν νωντα θελω να τα φαει ολα να μην πανε τα λεφτα χαμενα 100 ευρο αρνι ρε
Ειναι οντος χρησιμοςΆμα είχα εκεί ένα Νώντα θα την είχε τελειώσει τη δουλειά μπα μπαμ!
τρωει πραγματι τοσο πολυ;Ειναι οντος χρησιμος
ναι ρετρωει πραγματι τοσο πολυ;
Αντηχρηστεη ανασταση μας μαρανε... ρε ουστ ρε!
Γιατι ρε φιλε;το κρατος φτωχυνε ....οχι εγω.....ας προσεχε να διαχειριζοταν καλυτερα τα εσοδα του και να συμμαζευε τα εξοδα του οπως κανω και εγω οικονομια....οταν δεν εχω λεφτα....η ανασταση μας μαρανε... ρε ουστ ρε!
σταματη αρνι ή μοσχαρι αγορασες τυπε;Που είσαι ρε νωντα ? 30 κιλα αρνι ποιος θα το φαει ρε?
καλη ανασταση και καλα ποδομασαζ.... ;)Καλο πασχα χυστες μου!
Ειδατε πουθενα σημερα τον περσονα?
καλη ανασταση και καλα ποδομασαζ.... ;)