Νέα

Χριστός Ανέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrofisikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Που είναι ρε ο νωντας?
post-5-1081704228.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:
Περίμενε θα το φέρει η μυρωδιάαα!!! :tooth: :headbang2:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Που είναι ρε ο νωντας?
post-5-1081704228.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Πω ρε μάγκα!!!!!! Δεν καυλώνω με το φαί αλλά με το ψήσιμο!!!!!

Πρώτος σηκώνομαι κι αρχίζω ετοιμασίες ενώ τα πιο πολλά ρεμάλια (κάνω πάσχα με τους κολλητούς μου) κοιμούνται ακόμα!!!!!

Εγώ με άλλον ένα περνάμε σούβλες, βάνουμε φώκο, απ'όλα!!!!!!

Μέχρι να γίνει το αρνί έχω πιει τουλάχιστον 6 λίτρα μπύρα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το βγάζω, το σερβίρω, τους αφήνω να αμπακώσουν κι εγώ την πέφτω γιατί δε βλέπω μπροστά μου απο το πιώμα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πω ρε μάγκα!!!!!! Δεν καυλώνω με το φαί αλλά με το ψήσιμο!!!!!

Πρώτος σηκώνομαι κι αρχίζω ετοιμασίες ενώ τα πιο πολλά ρεμάλια (κάνω πάσχα με τους κολλητούς μου) κοιμούνται ακόμα!!!!!

Εγώ με άλλον ένα περνάμε σούβλες, βάνουμε φώκο, απ'όλα!!!!!!

Μέχρι να γίνει το αρνί έχω πιει τουλάχιστον 6 λίτρα μπύρα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το βγάζω, το σερβίρω, τους αφήνω να αμπακώσουν κι εγώ την πέφτω γιατί δε βλέπω μπροστά μου απο το πιώμα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φίλους σαν και εσένα θέλω ρεεεεε!!! :headbang2:

Εγώ όποτε έχει τύχει με φίλους το σκυλομετάνιωσε,σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!!! :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Εγώ όποτε έχει τύχει με φίλους το σκυλομετάνιωσε,σχεδόν δεν προλαβαίνω να φάω!!! :P
εγω εναν νωντα θελω να τα φαει ολα να μην πανε τα λεφτα χαμενα 100 ευρο αρνι ρε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αρνι ,ξεκουραση και στο τελος ενα τετοιο μουνι για γαμησια μεχρι να ψωφισουμε στην κυριολεξια
93%20Super%20Hot%20Body%20Brunette%20in%20her%20Underwear.jpg

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

εγω εναν νωντα θελω να τα φαει ολα να μην πανε τα λεφτα χαμενα 100 ευρο αρνι ρε :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Όπως τα λέει ο stam είναι πάτερ!

Εμείς πέρσι πετάξαμε το 80% από τα φαγητά!!!!

Εγώ λιώμα όπως σου είπα έπεσα για τούφες και είπα στους άλλους μόλις τελειώσουν το φαί να τα μαζέψουν. Φάγανε μέχρι σκασμού αλλά ήμασταν 8 άτομα και το φαί υπερβολικά πολύ.

Μόλις σηκώθηκα πήγα στην κουζίνα και είδα ένα αρνί σχεδόν ολόκληρο και το μισό κοκορέτσι να τα έχουν σκεπάσει οι μύγες. Οι άλλοι είχαν αράξει έξω και μαλακίζονταν με κάτι γκόμενες που είχαν έρθει πιο μετά.

Το τι άκουσαν δε λέγεται. Αμαρτία τόσο φαί πεταμένο. Άμα είχα εκεί ένα Νώντα θα την είχε τελειώσει τη δουλειά μπα μπαμ!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
η ανασταση μας μαρανε... ρε ουστ ρε!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η ανασταση μας μαρανε... ρε ουστ ρε!
Γιατι ρε φιλε;το κρατος φτωχυνε ....οχι εγω.....ας προσεχε να διαχειριζοταν καλυτερα τα εσοδα του και να συμμαζευε τα εξοδα του οπως κανω και εγω οικονομια....οταν δεν εχω λεφτα....

δεν καταλαβα με ποια λογικη θα πενθησουμε μαζι....ο πολιτης που εργαζεται και βγαζει το μεροκαματο του και πληρωνει νομιμα τους φορους του γιατι να πληρωσει την δικη τους κριση;ας κοψουν τον λαιμο τους να βρουν λυσεις ή ας παν κι αυτοι απο κει που ρθαν....χαρη μου κανουν που με κυβερναν;ή χαρη που μου δινουν τον ψωρομισθο μου για εργασια που στην ευρωπη πληρωνεται τριπλασια;ή χαρη που τους κανω συνεταιρο στο πορτοφολι μου με 30 και 40% φορο;

οταν διοριζαν αβερτα και τα τρωγαν στα μπουζουκια ηταν καλα;οταν τρωγαν τα κοινοτικα κονδυλια που ερευσαν αφειδως;

τεσπα το ποστ σου ηταν αφορμη για να πω αυτα που ηθελα και δεν αφορα η απαντηση εσενα προσωπικα ετσι;καλη ανασταση σε ολους αλλα οχι στο γαμημενο το κρατος και τους τραπεζιτες...ας βουλιαξει μια φορα ,να ρθει να μας κυβερνησει καμια μερκελ μπας και δουμε ασπρη μερα......

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Που είσαι ρε νωντα ? 30 κιλα αρνι ποιος θα το φαει ρε?

Επισκέπτης
Καλο πασχα χυστες μου!

Ειδατε πουθενα σημερα τον περσονα? :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλη Ανασταση Καλο Πασχα σε ολο το σαιτ με υγεια ευτυχια και οτι επιθυμη ο καθενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom