You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα Πάζιου (γυμνάστρια)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mavrakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 435
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μόλις το βρήκα τυχαία και πήγα να το ποστάρω αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ήδη ανεβασμένο
όχι αυτά σε μας, ρε γατάκι
Επισκέπτης
πολυ ωραιο κορμι αλλα μεχρι εκει
Νέες φωτό.....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89117.0;attach=492234;image[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=89117.0;attach=492236;image[/img[/URL]]
[/quote]
Μα να μην υπάρχει ένας χριστιανός να της κάνει την πατούρα πηγάδι;;;
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Αυτο σκεφτηκα κι εγω.Προσπαθεί να κάνει γλυφομ@@νι....???
Φαντασου να εχει κάνει στοτης, να κάνει σε φίλη της και να γυρισει να της πει:
"Αηδια, το δικό μου εχει καλύτερη γευση!!"
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
ετσι οπως γυριζει στις φωτο ανετα βλεπει αν εχει κωλοτριχες...
Επισκέπτης
....με την τρελαρα της..γεμιζει την κοιλαρα της...και οτι αλλο...
φθηνο προιον που γελαει σαν ασιατης οταν τον στριμωχνουνε..γιατι γνωριζει οτι το παρακανει και μονο το 5% ειναι ειδος γυμναστικης απο αυτα που κανει...και εαν σκεφτουμε οτι η σοφι πασχαλη εδειχνε cameltoe χωρις εσωρουχο με ενα χιλιοστο κολαν στο πρωινο ενημερωτικο των δυο μαντραχαλαδων..σκεφτεται κανεις γιατι μια 2 ποντους πιο κλασσατη μανταμιτσα ειναι στα αζητητα μιας διαφημισης γιαουρτιου και κατι βουτιτσες χαρωπες και πλατσουρισματα με την παπαβασιλειου...και το μομολο βγαινει στον αφρο με τις γελοιες ακροτητες τυπου...γυμναστικη με λιωμενο καιμακι στις μασχαλες...αποριας αξιο..
φθηνο προιον που γελαει σαν ασιατης οταν τον στριμωχνουνε..γιατι γνωριζει οτι το παρακανει και μονο το 5% ειναι ειδος γυμναστικης απο αυτα που κανει...και εαν σκεφτουμε οτι η σοφι πασχαλη εδειχνε cameltoe χωρις εσωρουχο με ενα χιλιοστο κολαν στο πρωινο ενημερωτικο των δυο μαντραχαλαδων..σκεφτεται κανεις γιατι μια 2 ποντους πιο κλασσατη μανταμιτσα ειναι στα αζητητα μιας διαφημισης γιαουρτιου και κατι βουτιτσες χαρωπες και πλατσουρισματα με την παπαβασιλειου...και το μομολο βγαινει στον αφρο με τις γελοιες ακροτητες τυπου...γυμναστικη με λιωμενο καιμακι στις μασχαλες...αποριας αξιο..
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
καμμια συγγενεια με τον .... κιθαριστα του Πανουση ?!
]
==
οπου λέεει >>>
με το Νεκτάριο Σφυράκη ενορχηστρώνοντας τα δύο άλμπουμ του Δεν Είμαι Πουθενά (1996) και Απόψε Φεύγω (1998), με τα Χρυσά Κορίτσια (της ρυθμικής γυμναστικής) ....
]
==
οπου λέεει >>>
με το Νεκτάριο Σφυράκη ενορχηστρώνοντας τα δύο άλμπουμ του Δεν Είμαι Πουθενά (1996) και Απόψε Φεύγω (1998), με τα Χρυσά Κορίτσια (της ρυθμικής γυμναστικής) ....
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
....με την τρελαρα της..γεμιζει την κοιλαρα της...και οτι αλλο...
μηπως το πηρες λίγο προσωπικά? λεω εγω τώρα...
Επισκέπτης
...σωπα μωρε τι προσωπικα...τον αερα μου τρωει ή μου κοβει το ψωμι ?..απλα το 1300 κατεβηκαν οι μογγολοι και μετα εσκασε η παζιου..μηπως το πηρες λίγο προσωπικά? λεω εγω τώρα...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
ενδιαφέρον μουνί για πολλές πούτσες που πολύ σύντομα θα μπεί στην κατηγορία των Milf
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K