Νέα

Χριστίνα Παππά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
Και οι Βολιώτισσες είναι νταρντανογύναικες και τρελαίνομαι εγώ για κάτι τέτοιες!  :rockon:

Σαλόνικα πιστεύω και εγώ παιδιά! Φουλ του μουνιού αλλά απλησίαστες αν δεν έχεις τσέπη δεν ξέρω αν συμφωνείτε και εσείς!
παιζουν πολλες φοιτητριες εκει αλλα ναι οντως θελει τσεπη.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
52 χρονών είναι τύπε μου, τι περιμένεις να είναι;
Δίνεις σημασία στις ανοησίες που λέει ο κάθε 20χρονος εδώ μέσα;

Πριν 15 χρόνια που την θυμάμαι γιατί την έβλεπα πάρα πολύ συχνά ήταν πολύ ωραία, φυσούσε θα έλεγα. Τότε βέβαια ενδέχεται να ήμουν κι εγώ ωραίος. :grin:
μου αρεσουν οι μεγαλες τι να κανουμε :dunno:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Χαλκιδική που είχα πάει παλιότερα πάντως μου είχαν πέσει τα σαγόνια και τ'αρχίδια.. Φουλ του άσσου στο μουνί εκεί πάνω! Χαμός!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
Χαλκιδική που είχα πάει παλιότερα πάντως μου είχαν πέσει τα σαγόνια και τ'αρχίδια.. Φουλ του άσσου στο μουνί εκεί πάνω! Χαμός!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παιζουν πολλες τουριστριες εκει :wanker:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
δεν εχω πολλες εμπειριες εκει.δε ξερω πως να προσεγκισω  :(

Θα πρέπει να τοποθετηθούν οι έμπειροι μπουρδελιώτες επί του θέματος. Νομίζω ότι υπάρχει και σχετικό θέμα τύπε μου.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ελεος πια με τη γρια, ποσους αιωνες ακομα θα υπαρχουν τυποι να πιρφοριζουν για παρτη της  :jerking: :jerking:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μονο φατσα ειναι , και λιγο το βυζι που ειναι φτιαγμενο , ολο το αλλο ειναι για πεταμα

Την είδα τις προάλλες Κολωνάκι, η φάτσα της έχει σπάσει πολύ, πάρα πολύ....ήταν και αμακιγιάριστη  :S

Τελείως ντεκαυλέ  :- Για το ότι στα νιάτα της υπήρξε θεόμουνο δεν χωράει αμφισβήτηση  :cum:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Την είδα τις προάλλες Κολωνάκι, η φάτσα της έχει σπάσει πολύ, πάρα πολύ....ήταν και αμακιγιάριστη  :S

Τελείως ντεκαυλέ  :- Για το ότι στα νιάτα της υπήρξε θεόμουνο δεν χωράει αμφισβήτηση  :cum:

τελικα το φωτοσοπ κανει θαυματα όπως λεει και ο nipple. Τι στο καλο μονο αυτή τη κυρα  τασια της μετανάστευσης δεν μπορουν να σουλουπώσουνε  :zombie:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
τελικα το φωτοσοπ κανει θαυματα όπως λεει και ο nipple. Τι στο καλο μονο αυτή τη κυρα  τασια της μετανάστευσης δεν μπορουν να σουλουπώσουνε  :zombie:

Αυτή δεν φτιάχνεται ούτε με τον θεό τον ίδιο ρε  :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
fixed ;)
63548d1205327351-you-speak-fork-nose-bag-head.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom