victoriatus
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 714
- Πόντοι
- 81
Καλύτερα να στέλνανε τον happy traveler Μπλέτσα χωρίς φωνές και να μάθουμε και λίγο ιστορία .
Η ιστορία που λέει ο Μπλέτσας μόνο στα βιβλία της ΚΝΕ πρέπει να διδάσκεταιΚαλύτερα να στέλνανε τον happy traveler Μπλέτσα χωρίς φωνές και να μάθουμε και λίγο ιστορία .
Τι θα έχει, πουστηδες?Gntm, asia express δείτε ότι προλαβαινετε τύποι γιατί μέσα Οκτώβρη ξεκινάει η νέα σειρά του Παπακαλιάτη
Τυπε είσαι μεγάλος φαν παπακαλιατη?Gntm, asia express δείτε ότι προλαβαινετε τύποι γιατί μέσα Οκτώβρη ξεκινάει η νέα σειρά του Παπακαλιάτη
Πουστηδες, αιμομεικτες, κτηνοβατες, του έχω εμπιστοσύνη του τύπου ότι θα βγάλει κάτι δυνατόΤι θα έχει, πουστηδες?
Θα το περιμένουμε με αγωνία και το σχολιασμό του από Έλενα Ακρίδα και Φαίη Σκορδά!Πουστηδες, αιμομεικτες, κτηνοβατες, του έχω εμπιστοσύνη του τύπου ότι θα βγάλει κάτι δυνατό
Τυπε οποία ήθελε να πηδήξει την έκανε συμπρωταγωνιστρια ή της έδινε το ρόλο της μάνας τουΤυπε είσαι μεγάλος φαν παπακαλιατη?
Έπαιρνε κάτι ωραία granny στα έργα του..
Γαμαει πάλι τη μάνα της γκόμενας του ή αυτη τη φορά πηδά κ τη μάνα του;Gntm, asia express δείτε ότι προλαβαινετε τύποι γιατί μέσα Οκτώβρη ξεκινάει η νέα σειρά του Παπακαλιάτη
Δεν είναι πουστης στην πραγματικότητα?Γαμαει πάλι τη μάνα της γκόμενας του ή αυτη τη φορά πηδά κ τη μάνα τους;
Για το σενάριο μιλώ τυπεΔεν είναι πουστης στην πραγματικότητα?
Τότε που είχαν κομμουνισμό θα περνούσαν εκει καλά τυπεΤι φτώχεια καταραμένη είναι αυτήν ρε τύποι
Αυτοί είναι μικροτσοτσουνοι και υποσητισμενοι ρε σύντροφεΕυτυχώς που η Κολέτσα συνοδεύεται από τηλεοπτικό συνεργείο γιατί την έβλεπα να την παίρνουν παρτουζα στην Καμπότζη αν ήταν μόνη. Που να αντέξουν οι Καμποτζιανοί...
Είπα θα την γάμαγαν, δεν είπα ότι θα την ένιωθε κιόλας.Αυτοί είναι μικροτσοτσουνοι και υποσητισμενοι ρε σύντροφε
Μόνο Love island MΟΝΟσας εχω σημειωσει ολους μουνοπανα
καθεστε και βλεπετε αυτη την μαλακια
θα ξενερωσετε και θα μου ερθετε στο Love island.
Ολοι αναφορα θα φατε
Ας κάνει κάποιος την αρχή στο άλλο νήμα για να μπούμε. έτσι πάεισας εχω σημειωσει ολους μουνοπανα
Ολοι αναφορα θα φατε
Τύπε το βλέπω τώρα αλλά νομίζω ότι πρόκειται για οσκαρική μαλακια!!!σας εχω σημειωσει ολους μουνοπανα
Ολοι αναφορα θα φατε