Νέα

Χριστίνα Παππά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freeboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 332K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Έτσι φαίνεται τρελέ μου , αφού σκέψου ότι έχει και σχέση το συγκεκριμένο!  :2on1:
χωσου για να φας καλα...το κανουν κ σα παντρεμενες ,στην σχεση θα κολλησουν.
για τις Λαρισαιες θα συμφωνησω,μακρυα...μαλακισμενες Ελλεινιδες 100%

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Παίδες δεν είναι παντρεμένη αλλά έχει χρόνια σχέση που μάλλον από τα λεγόμενα της έχω καταλάβει πως την έχει κουράσει και ψιλό αδιαφορεί για το μουνί ο τύπος και η κοπελιά ψάχνεται για νέα ψωλίδια! Εδώ είμαστε εμείς φυσικά δεν τα χάνουμε κάτι τέτοια! χαχα.. Παντρεμένη φάση έχω δοκιμάσει μια φορά και δεν σας κρύβω ότι ένιωθα λες και έπαιζα στο κλέφτες και αστυνόμοι.. Δύσκολα θα το επιχειρούσα και πάλι αν δεν είχα συγκεκριμένες εγγυήσεις κλπ..

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
Κατάλαβα... Αν και πλέον όλες έτσι τείνουν να γίνουν αν δεν έχουν γίνει ήδη!
οχι σε τοσο βαθμο.σαν λαρισαιος που της ζω καθημερινα και βλεποντας και σε αλλες πολεις τι γινεται οπως αθηνα μπορω να πω οτι στη λαρισα εχει ξεφυγει η κατασταση :headbang:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
Παίδες δεν είναι παντρεμένη αλλά έχει χρόνια σχέση που μάλλον από τα λεγόμενα της έχω καταλάβει πως την έχει κουράσει και ψιλό αδιαφορεί για το μουνί ο τύπος και η κοπελιά ψάχνεται για νέα ψωλίδια! Εδώ είμαστε εμείς φυσικά δεν τα χάνουμε κάτι τέτοια! χαχα.. Παντρεμένη φάση έχω δοκιμάσει μια φορά και δεν σας κρύβω ότι ένιωθα λες και έπαιζα στο κλέφτες και αστυνόμοι.. Δύσκολα θα το επιχειρούσα και πάλι αν δεν είχα συγκεκριμένες εγγυήσεις κλπ..
ωραιος τυπε σε ζιλευω μπορω να πω.η γνωριμια απο κοντα η απο νετ?

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
οχι σε τοσο βαθμο.σαν λαρισαιος που της ζω καθημερινα και βλεποντας και σε αλλες πολεις τι γινεται οπως αθηνα μπορω να πω οτι στη λαρισα εχει ξεφυγει η κατασταση :headbang:

Τύπε έχετε πολύ ωραία μουνιά εκεί στην Θεσσαλία αλλά κοιτάζουν "ψηλά"! Ποια πόλη ή γενικά γεωγραφικό διαμέρισμα πιστεύετε ότι έχει τα πιο όμορφα μουνιά? :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
κλεισανε κ τα κεντρικα τσαρδια στην Υφαιστου κ Βυρωνος ο μαλακας ο Δημαρχος.
μονο τα εξω μεινανε....την γουσταρα ασχημα την Λαρισα..εριχνες ενα πηδο στο κεντρο κ μετα ταχυδρομειου για ψωνια κ φαγητο....

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
Τύπε έχετε πολύ ωραία μουνιά εκεί στην Θεσσαλία αλλά κοιτάζουν "ψηλά"! Ποια πόλη ή γενικά γεωγραφικό διαμέρισμα πιστεύετε ότι έχει τα πιο όμορφα μουνιά? :think:
ισχυει οτι κοιταννε πολυ ψηλα.αν ρωτας γενικα νομιζω η θεσσαλονικη παιζει πολυ καλα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
κλεισανε κ τα κεντρικα τσαρδια στην Υφαιστου κ Βυρωνος ο μαλακας ο Δημαρχος.
μονο τα εξω μεινανε....την γουσταρα ασχημα την Λαρισα..εριχνες ενα πηδο στο κεντρο κ μετα ταχυδρομειου για ψωνια κ φαγητο....
ωραιος τυπε :rockon: :rockon: :rockon:
εμεις που ειμαστε απο την πολη πηγεναμε στη ζουλα μη μας παρει κανενα ματι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ωραιος τυπε :rockon: :rockon: :rockon:
εμεις που ειμαστε απο την πολη πηγεναμε στη ζουλα μη μας παρει κανενα ματι
εγω πηγαινα χυμα... :grin:
κοιταγε ομως ο κοσμος στην ψυχρα...εχεις δικιο  :grin:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Και οι Βολιώτισσες είναι νταρντανογύναικες και τρελαίνομαι εγώ για κάτι τέτοιες!  :rockon:

Σαλόνικα πιστεύω και εγώ παιδιά! Φουλ του μουνιού αλλά απλησίαστες αν δεν έχεις τσέπη δεν ξέρω αν συμφωνείτε και εσείς!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.177
Πόντοι
506
εγω πηγαινα χυμα... :grin:
κοιταγε ομως ο κοσμος στην ψυχρα...εχεις δικιο  :grin:
αν δεν εισαι αο εκει λογικο.η λαρισα το εχει δυστυχως αυτο το να κοιταει και να σχολιαζει οτι κινητε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τυπε τα μπουτια εινια χαλια , φουλ στην κυταριτιδα , φωτοσοπ βλεπεις συνεχεια , ακουμε που σου λεω

52 χρονών είναι τύπε μου, τι περιμένεις να είναι;
Δίνεις σημασία στις ανοησίες που λέει ο κάθε 20χρονος εδώ μέσα;

Πριν 15 χρόνια που την θυμάμαι γιατί την έβλεπα πάρα πολύ συχνά ήταν πολύ ωραία, φυσούσε θα έλεγα. Τότε βέβαια ενδέχεται να ήμουν κι εγώ ωραίος. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom