dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
μητρομανες,χωσου....Τέτοια να μου λες τύπε μου! Παίζω με μια Βολιώτισσα αυτή την περίοδο και πρέπει να ξέρω πόσες πιθανότητες έχω
μητρομανες,χωσου....Τέτοια να μου λες τύπε μου! Παίζω με μια Βολιώτισσα αυτή την περίοδο και πρέπει να ξέρω πόσες πιθανότητες έχω
το παιζουν πολυ ντιβες για το τιποτα.δεν αξιζουν.απο τις χειρότερες ελεινιδεςΓιατί έτσι τύπε;
μητρομανες,χωσου....
παντρεμενη τυπε?Έτσι φαίνεται τρελέ μου , αφού σκέψου ότι έχει και σχέση το συγκεκριμένο!
χωσου για να φας καλα...το κανουν κ σα παντρεμενες ,στην σχεση θα κολλησουν.Έτσι φαίνεται τρελέ μου , αφού σκέψου ότι έχει και σχέση το συγκεκριμένο!
το παιζουν πολυ ντιβες για το τιποτα.δεν αξιζουν.απο τις χειρότερες ελεινιδες
χωσου για να φας καλα...το κανουν κ σα παντρεμενες ,στην σχεση θα κολλησουν.
για τις Λαρισαιες θα συμφωνησω,μακρυα...μαλακισμενες Ελλεινιδες 100%
οχι σε τοσο βαθμο.σαν λαρισαιος που της ζω καθημερινα και βλεποντας και σε αλλες πολεις τι γινεται οπως αθηνα μπορω να πω οτι στη λαρισα εχει ξεφυγει η καταστασηΚατάλαβα... Αν και πλέον όλες έτσι τείνουν να γίνουν αν δεν έχουν γίνει ήδη!
ωραιος τυπε σε ζιλευω μπορω να πω.η γνωριμια απο κοντα η απο νετ?Παίδες δεν είναι παντρεμένη αλλά έχει χρόνια σχέση που μάλλον από τα λεγόμενα της έχω καταλάβει πως την έχει κουράσει και ψιλό αδιαφορεί για το μουνί ο τύπος και η κοπελιά ψάχνεται για νέα ψωλίδια! Εδώ είμαστε εμείς φυσικά δεν τα χάνουμε κάτι τέτοια! χαχα.. Παντρεμένη φάση έχω δοκιμάσει μια φορά και δεν σας κρύβω ότι ένιωθα λες και έπαιζα στο κλέφτες και αστυνόμοι.. Δύσκολα θα το επιχειρούσα και πάλι αν δεν είχα συγκεκριμένες εγγυήσεις κλπ..
οχι σε τοσο βαθμο.σαν λαρισαιος που της ζω καθημερινα και βλεποντας και σε αλλες πολεις τι γινεται οπως αθηνα μπορω να πω οτι στη λαρισα εχει ξεφυγει η κατασταση
ωραιος τυπε σε ζιλευω μπορω να πω.η γνωριμια απο κοντα η απο νετ?
κλεισανε κ τα κεντρικα τσαρδια στην Υφαιστου κ Βυρωνος ο μαλακας ο Δημαρχος.οχι σε τοσο βαθμο.σαν λαρισαιος που της ζω καθημερινα και βλεποντας και σε αλλες πολεις τι γινεται οπως αθηνα μπορω να πω οτι στη λαρισα εχει ξεφυγει η κατασταση
ισχυει οτι κοιταννε πολυ ψηλα.αν ρωτας γενικα νομιζω η θεσσαλονικη παιζει πολυ καλαΤύπε έχετε πολύ ωραία μουνιά εκεί στην Θεσσαλία αλλά κοιτάζουν "ψηλά"! Ποια πόλη ή γενικά γεωγραφικό διαμέρισμα πιστεύετε ότι έχει τα πιο όμορφα μουνιά?
ωραιος τυπεκλεισανε κ τα κεντρικα τσαρδια στην Υφαιστου κ Βυρωνος ο μαλακας ο Δημαρχος.
μονο τα εξω μεινανε....την γουσταρα ασχημα την Λαρισα..εριχνες ενα πηδο στο κεντρο κ μετα ταχυδρομειου για ψωνια κ φαγητο....
κ οι Λαρισαιες εχουν μεγαλα βυζια.ισχυει οτι κοιταννε πολυ ψηλα.αν ρωτας γενικα νομιζω η θεσσαλονικη παιζει πολυ καλα
εγω πηγαινα χυμα...ωραιος τυπε
εμεις που ειμαστε απο την πολη πηγεναμε στη ζουλα μη μας παρει κανενα ματι
αν δεν εισαι αο εκει λογικο.η λαρισα το εχει δυστυχως αυτο το να κοιταει και να σχολιαζει οτι κινητεεγω πηγαινα χυμα...
κοιταγε ομως ο κοσμος στην ψυχρα...εχεις δικιο
τυπε τα μπουτια εινια χαλια , φουλ στην κυταριτιδα , φωτοσοπ βλεπεις συνεχεια , ακουμε που σου λεω