FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Την ίδια σκέψη είχαμε...τυπε απο δευτερα ολοι στα γυμναστηρια
Το Σαββατοκύριακο δεν....... ούνται?
Την ίδια σκέψη είχαμε...τυπε απο δευτερα ολοι στα γυμναστηρια
και οχι μονο τυπε
ολες οι διασημες στα γυμναστηρια γαμιουνται
ο ματζεστικ?γιατι ρε τυπε?Βέβαια αυτός που αναφέρει την ιστορία δεν χαρακτηρίζεται και ως ο πλέον αξιόπιστος του φόρουμ.
ο ματζεστικ?γιατι ρε τυπε?
Γιατρέ το χιούμορ του Απόλυτου είναι δυο επίπεδα πάνω από αυτό που λέμε φλεγματικό. Έχω ακούσει ότι κάποτε πέρασε τεστ πολυγράφου αρνούμενος ότι είναι ο Απόλυτος! Οι σφυγμοί του δε, είναι γύρω στους 35 σταθερά και το αίμα του κρύο σαν της σαύρας. Πάρε όλα αυτά υπ' όψιν και βγάλε συμπέρασμα.Ξέρω κι εγώ ρε τύπε; Για φιδέμπορας μου κάνει.
Τον αδικώ λες;
Τύπε ο Αλέφας χέστηκε απ' την χαρά του με την νίκη του Μουρίνιου....πολύ καλοί ο Τέρης, ο Κάχι, ο Τσεκ, ο Χαζάρντ, για κλάματα ο Πελεγρίνης.....χιουμοριστικα ο ανθρωπος γιατρε ειναι 3 κλασεις πανω απ ολους μας τι να λεμε τωρα διαφορα
υπαρχουν και καποιες αναλαμπες δεξια και αριστερα αλλα πραγματικα ειναι οαση ο ''τυπος''
τον ειδες στο αρτ σημερα?Τύπε ο Αλέφας χέστηκε απ' την χαρά τους με την νίκη του Μουρίνιου....πολύ καλοί ο Τέρης, ο Κάχι, ο Τσεκ, ο Χαζάρντ, για κλάματα ο Πελεγρίνης.....
Όχι, υπάρχει στο youtube???τον ειδες στο αρτ σημερα?
νομιζω στη σελιδα στο αρτ ισως να υπαρχειΌχι, υπάρχει στο youtube???
Στον Γεωργίου τον άκουσα!!!Γύρισε το σύμπαν ανάποδα ο δάσκαλος με την ανάλυσή του!
ο αβραμης ειναι τυπεΟ απόλυτος είναι αναμφισβήτητα κορυφαία μορφή!
Να δεις πως τα είχα πάρει προχθές που κάποιος νέος έλεγε "Πως μου τη σπάει αυτό το ¨τύπε¨! Κάποιος θα το είπε και τώρα το λένε όλοι"
Είχα δουλειά, αλλιώς θα του έγραφα πως δεν το είπε "κάποιος", αλλά ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!
Ο ειδικός λέει ΝΑΙ.οτι και να λεμε ειναι καυλα η ατιμη...
το βυζι ψευτικο ???
τυχερος ο κολντεμπελα
τυχεροι οσοι την γαμησαν και δεν την παντρευτηκαν τυπετυχερος ο κολντεμπελα