Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
ας συναναστρέφεται μ'όποιον θέλει
εγώ απλά απάντησα στο ότι δεν είναι φήμες ότι "τα είχε" με τον Κανάκη
απλά ο Κανάκης πηδούσε κι άλλες και δε την είχε επισημοποιήσει γιατί η γκόμενα είναι απλά μια ηλίθια όμορφη γλάστρα και τίποτα παραπάνω
ο Κανάκης αν είναι να κάνει σοβαρή και αποκλειστική σχέση, κάτι που κάνει σπανιότατα, το κάνει με πιο σοβαρές γκόμενες , όπως η ψυχολόγος που είχε παλιά ή η Ρενέση, που μόνο ηλίθια δεν είναι
βγαζεις πολυ ζηλεια και κακια.... στο χερι σου ειναι να μπεις και συ σε αυτους τους κυκλους αμα το αποφασισεις, το οτι δεν το παιρνεις αποφαση δε σημαινει αυτοματα πως ειναι καταπτυστες οποιες μπαινουν , φιλικα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.175
Πόντοι
506
Το κόλου τα ενιάμερα είναι αυτά αυτές οι τύπησες ξέρουν κόσμο από τον τελευταίο βοηθό του καναλιού μέχρι την καυλάντα που κανουν με τον κάθε πορτοφολάτο. Δεν έχει ''διαρεύσει'' καμία την ''σχέση'' με τον βοηθό. Αντίθετα όλες (όσες μπορούν) βγάζουν τις φήμες για σχέσεις με επιφανείς τύπους.

Τώρα με το ποιούς γαμιούνται είναι άλλη ιστορία...
:hi:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
γιατί η κοπελα το 'χει κάνει σύστημα δεν ήταν μόνο ένας  :idiot:

εγώ αν ήμουν γκόμενα και τόσο μουνάρα όσο εσύ,αντί να καίγομαι στο bou  :grin: τώρα θα είχα τυλίξει 50 πλούσιους κολόγερους και θα περίμενα να τους θάψω για να εισπράξω  :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
εγώ αν ήμουν γκόμενα και τόσο μουνάρα όσο εσύ,αντί να καίγομαι στο bou  :grin: τώρα θα είχα τυλίξει 50 πλούσιους κολόγερους και θα περίμενα να τους θάψω για να εισπράξω  :)
Εισαι σιγουρος? Εχεις σκεφτει τις θυσίες που θα πρέπει να κάνεις?  :S :S :S  :zfuck: :vomit:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
βγαζεις πολυ ζηλεια και κακια.... στο χερι σου ειναι να μπεις και συ σε αυτους τους κυκλους αμα το αποφασισεις, το οτι δεν το παιρνεις αποφαση δε σημαινει αυτοματα πως ειναι καταπτυστες οποιες μπαινουν , φιλικα

καθόλου κατάπτυστες
δεν είπα πως είναι κακό όσες είναι στο χώρο
τη Μουστάκα τη θεωρώ απλά, όπως είπα μια ηλίθια , όμορφη , γλάστρα
δε ξέρει ούτε να μιλήσει
ούτε στην Αρβύλα μπορούσε να μιλήσει, ούτε στη νέα εκπομπή που είναι
για  ποιό πράγμα είναι γνωστή η Μουστάκα? για την ομορφιά της και τα βυζιά της και τη σχέση της με τον Κανάκη και τον Χολίδη
αντιθέτως η Σαμαρά που ήταν κι αυτή στην Αρβύλα, εξίσου όμορφη και πολύ έξυπνη και ταλαντούχα κοπέλα
δεν έχει ανάγκη να κάνει σχέσεις με διάσημους για να προβληθεί, ούτε να δείχνει τα βυζιά της
δουλευει ως ηθοποιός
είναι πολλές γυναίκες στο χώρο που θαυμάζω
εγώ δε θα μπορούσα να είμαι στο χώρο, γιατί ούτε εγώ θα μπορούσα να μιλήσω στη κάμερα και θα φαινόμουν κι εγώ ηλίθια
οπότε για να αποφύγω τη ρεζίλα το αποφεύγω

ps: δε κατακρίνω τις σέξι φωτογραφήσεις, αλλά αν είναι το μόνο που έχεις να προβάλεις, ε δε μου λέει κάτι...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
500 χιλιομετρα μακρια ειστε και μου το παιζετε ειδημονες

ο σταθης πηδουσε την μουστακα
ο κανακης ηταν με την σαμαρα
και οταν χωρισαν την εδιωξε και απο το ραδιοφωνο
και μετα εφυγε και γενικα αυτην απο την πολη

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
500 χιλιομετρα μακρια ειστε και μου το παιζετε ειδημονες

ο σταθης πηδουσε την μουστακα
ο κανακης ηταν με την σαμαρα
και οταν χωρισαν την εδιωξε και απο το ραδιοφωνο
και μετα εφυγε και γενικα αυτην απο την πολη

καλά ας το εσύ
όπως κι εγώ τα είχα με τον Μαικιους  :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Εκεινο δεν το ειχα πει
το ειχαν επιβεβαιωσει αρκετα ατομα στην σελιδα του

εσυ ελεγες οτι δεν τον εχεις δει ποτε και μετα σιγα σιγα μας ειπες οτι πηγες 3 φορες σε παραστασεις του
λιγο ακομα και θα το παραδεχοσουν

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το κόλου τα ενιάμερα είναι αυτά αυτές οι τύπησες ξέρουν κόσμο από τον τελευταίο βοηθό του καναλιού μέχρι την καυλάντα που κανουν με τον κάθε πορτοφολάτο. Δεν έχει ''διαρεύσει'' καμία την ''σχέση'' με τον βοηθό. Αντίθετα όλες (όσες μπορούν) βγάζουν τις φήμες για σχέσεις με επιφανείς τύπους.

λες να ασχολούνται να τους γνωρίσουν όλους οι ψηλομύτες?  :cheesy:
θα είναι σε φάση
"φέρε μου τον λάτε μου παιδί!"
"μάλιστα κ. Μουστάκα"
"ευχαριστώ ε...ποιό είπαμε είναι το ονοματάκι σου? :think:"

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εκεινο δεν το ειχα πει
το ειχαν επιβεβαιωσει αρκετα ατομα στην σελιδα του

εσυ ελεγες οτι δεν τον εχεις δει ποτε και μετα σιγα σιγα μας ειπες οτι πηγες 3 φορες σε παραστασεις του
λιγο ακομα και θα το παραδεχοσουν

ε βλέπεις?
λες πραγματικά ο,τι να ναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
λες να ασχολούνται να τους γνωρίσουν όλους οι ψηλομύτες?  :cheesy:
θα είναι σε φάση
"φέρε μου τον λάτε μου παιδί!"
"μάλιστα κ. Μουστάκα"
"ευχαριστώ ε...ποιό είπαμε είναι το ονοματάκι σου? :think:"
Οχι καυλαντιζουν και κανουν σχεσεις με ολους πρωτον επειδη οι περισσοτερες απο το μηδεν ξεκινησαν δευτερον γιατι δεν ειναι ολες κωλοχαρακτηρες απλα ειναι φαντασμενες και ευροφονιαδες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τίποτα...
με λίγο χουφτωματάκι κομπλέ ο γέρος  ;)
Δε ξερω μαν...εμενα ο κοντομινας μου φαινετε φαν του αναλ πενετρεισον...πρεπει να περναει δυσκολες ωρες το κατερινακι  :tooth:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ε βλέπεις?
λες πραγματικά ο,τι να ναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Kαλα καλα

ειπαμε απο το "Δεν τον εχω δει ποτε"

μετα εφτασες στο "Εχω παει 3 φορες σε παρασταση του"

και απο το δεν εχω γραψει στην σελιδα του στο "Εχω κανει καμια 10αρια σχολια στην σελιδα του και μου απαντησε"

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1

σε πληροφορω επειδη εχω βρεθει μεχρι και σε καλλιστεια, πως δε μπορεις να διανοηθεις ποσο ασχημα και υπεροπτικα φερεται η τελευταια 17χρονη σταρλετιτσα σε συνομηλικους ή λογο μεγαλυτερους και σαφως ωραιοτερους νεους παρατρεχαμενους οταν η κουβεντα ξεφυγει απο τα τυπικα χαχανισματα και παει στο σοβαρο....

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οχι καυλαντιζουν και κανουν σχεσεις με ολους πρωτον επειδη οι περισσοτερες απο το μηδεν ξεκινησαν δευτερον γιατι δεν ειναι ολες κωλοχαρακτηρες απλα ειναι φαντασμενες και ευροφονιαδες.

συμφωνώ απόλυτα
μια φίλη μου που δουλεύει στο αεροδρόμιο, μου είπε για μια, ας μη πω όνομα
που πήγε για ταξίδι και όταν της ζήτησαν ταυτότητα απέκτησε πολύ υφάκι του τύπου "τι θέλετε ταυτότητα, δε ξέρετε ποιά είμαι?"
και στην αρχή αρνήθηκε να τους τη δώσει αλλά μετά επέμειναν και την έδωσε
κι εγώ δε λεω ότι είναι κωλοχαρακτήρες αλλά ψωνισμένες και ηλίθιες
μερικές όχι όλες
αυτά είναι και στον άνθρωπο

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Kαλα καλα

ειπαμε απο το "Δεν τον εχω δει ποτε"

μετα εφτασες στο "Εχω παει 3 φορες σε παρασταση του"

και απο το δεν εχω γραψει στην σελιδα του στο "Εχω κανει καμια 10αρια σχολια στην σελιδα του και μου απαντησε"

καλά
βρες τα σχόλια που το επιβεβαιώνουν και τα λέμε
δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι τα έχω με τον Μαικιους αν όντως τα είχα, τη στιγμή που ήδη έχω πει ότι τον γουστάρω
έχει καμία λογική αυτό?  :uglystupid:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σε πληροφορω επειδη εχω βρεθει μεχρι και σε καλλιστεια, πως δε μπορεις να διανοηθεις ποσο ασχημα και υπεροπτικα φερεται η τελευταια 17χρονη σταρλετιτσα σε συνομηλικους ή λογο μεγαλυτερους και σαφως ωραιοτερους νεους παρατρεχαμενους οταν η κουβεντα ξεφυγει απο τα τυπικα χαχανισματα και παει στο σοβαρο....
Ολα τα 17χρονα παιδακια ειναι ''κωλοπαιδα'' ποσο μαλλον αυτα που εχουν μια προβολη λογο της εμφανισης τους. Μετα μεγαλωνουν και παιρνει ο καθενας το δρομο του (σε οτι αοφρα την συμπεριφορα).

Μια κοπελα 25 χρονων μπορει να τα φτιαξει με 2-3-5 φορτωμενους. Οταν το κανει μονιμα ειναι δεδομενο οτι κοιταει το πορτοφολι. Οχι επειδη ειναι βιζιτα (απαραιτητα) αλλα επειδη αποσκοπει στην μεγαλη ζωη με βασικο οπλο το μουνι της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom