Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vizolagnos6

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Like
170
Πόντοι
1
για τον κανακη λεγανε οχι για το σταθη

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εσυ εχεις παει με πλουσιους επιχειρηματιες δλδ? ή μονο για τις άλλες ξερεις να λες?

απ'όσους έχω παει στη ζωή μου, μόνο ένας ήταν πλούσιος, όλοι οι άλλοι ήταν πιο μπατήρηδες κι απ'εμένα  :cheesy:

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
απ'όσους έχω παει στη ζωή μου, μόνο ένας ήταν πλούσιος, όλοι οι άλλοι ήταν πιο μπατήρηδες κι απ'εμένα  :cheesy:
γιατι ειρωνευεσαι την κοπελα τοτε? αποκλειεται να μην εχει ενδωσει οπως λες εχεις κανει κι εσυ?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
γιατι ειρωνευεσαι την κοπελα τοτε? αποκλειεται να μην εχει ενδωσει οπως λες εχεις κανει κι εσυ?

γιατί η κοπελα το 'χει κάνει σύστημα δεν ήταν μόνο ένας  :idiot:
μετά τον Κανάκη ήταν ένας Ρώσος επιχειρηματίας, μετά ο Χολίδης και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
keep%20it%20real.jpg

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
γιατί η κοπελα το 'χει κάνει σύστημα δεν ήταν μόνο ένας  :idiot:
μετά τον Κανάκη ήταν ένας Ρώσος επιχειρηματίας, μετά ο Χολίδης και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι
στους κυκλους που κινειται και με τη φημη που διαθετει (εκτος απο ομορφια) με ποιον περιμενεις να συναναστραφει? με τον σκουπιδιαρη ή κανενα ναυαγιο?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
στους κυκλους που κινειται και με τη φημη που διαθετει (εκτος απο ομορφια) με ποιον περιμενεις να συναναστραφει? με τον σκουπιδιαρη ή κανενα ναυαγιο?

ας συναναστρέφεται μ'όποιον θέλει
εγώ απλά απάντησα στο ότι δεν είναι φήμες ότι "τα είχε" με τον Κανάκη
απλά ο Κανάκης πηδούσε κι άλλες και δε την είχε επισημοποιήσει γιατί η γκόμενα είναι απλά μια ηλίθια όμορφη γλάστρα και τίποτα παραπάνω
ο Κανάκης αν είναι να κάνει σοβαρή και αποκλειστική σχέση, κάτι που κάνει σπανιότατα, το κάνει με πιο σοβαρές γκόμενες , όπως η ψυχολόγος που είχε παλιά ή η Ρενέση, που μόνο ηλίθια δεν είναι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το κόλου τα ενιάμερα είναι αυτά αυτές οι τύπησες ξέρουν κόσμο από τον τελευταίο βοηθό του καναλιού μέχρι την καυλάντα που κανουν με τον κάθε πορτοφολάτο. Δεν έχει ''διαρεύσει'' καμία την ''σχέση'' με τον βοηθό. Αντίθετα όλες (όσες μπορούν) βγάζουν τις φήμες για σχέσεις με επιφανείς τύπους.

Τώρα με το ποιούς γαμιούνται είναι άλλη ιστορία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom