Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό.
λέγανε ότι τα είχε με μια από τις δύο αδερφές (τι σκατά είναι anyway)
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό.
αυτή την ο στάθης από τους αρβύλα ?
για τον κανακη λεγανε οχι για το σταθη
φημες.
εσυ εχεις παει με πλουσιους επιχειρηματιες δλδ? ή μονο για τις άλλες ξερεις να λες?φήμες
η Μουστάκα με πλούσιους επιχειρηματίες?
ποτέ
η καρδιά τη νοιάζει πάνω απ'όλα
αγάπη μου
Δε νομιζω να σου κατσει τυπεεσυ εχεις παει με πλουσιους επιχειρηματιες δλδ? ή μονο για τις άλλες ξερεις να λες?
Γυναίκαρος η ψυχή μου η όμορφη
εσυ εχεις παει με πλουσιους επιχειρηματιες δλδ? ή μονο για τις άλλες ξερεις να λες?
γιατι ειρωνευεσαι την κοπελα τοτε? αποκλειεται να μην εχει ενδωσει οπως λες εχεις κανει κι εσυ?απ'όσους έχω παει στη ζωή μου, μόνο ένας ήταν πλούσιος, όλοι οι άλλοι ήταν πιο μπατήρηδες κι απ'εμένα
γιατι ειρωνευεσαι την κοπελα τοτε? αποκλειεται να μην εχει ενδωσει οπως λες εχεις κανει κι εσυ?
στους κυκλους που κινειται και με τη φημη που διαθετει (εκτος απο ομορφια) με ποιον περιμενεις να συναναστραφει? με τον σκουπιδιαρη ή κανενα ναυαγιο?γιατί η κοπελα το 'χει κάνει σύστημα δεν ήταν μόνο ένας
μετά τον Κανάκη ήταν ένας Ρώσος επιχειρηματίας, μετά ο Χολίδης και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι
στους κυκλους που κινειται και με τη φημη που διαθετει (εκτος απο ομορφια) με ποιον περιμενεις να συναναστραφει? με τον σκουπιδιαρη ή κανενα ναυαγιο?
Το κόλου τα ενιάμερα είναι αυτά αυτές οι τύπησες ξέρουν κόσμο από τον τελευταίο βοηθό του καναλιού μέχρι την καυλάντα που κανουν με τον κάθε πορτοφολάτο. Δεν έχει ''διαρεύσει'' καμία την ''σχέση'' με τον βοηθό. Αντίθετα όλες (όσες μπορούν) βγάζουν τις φήμες για σχέσεις με επιφανείς τύπους.στους κυκλους που κινειται και με τη φημη που διαθετει (εκτος απο ομορφια) με ποιον περιμενεις να συναναστραφει? με τον σκουπιδιαρη ή κανενα ναυαγιο?