Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Το βίντεο αυτό τι συζήτηση σηκώνει ακριβώς? Μια απλή βόλτα κάνει. Αν ο παππούς είναι σχεδιαστής μόδας όπως λέτε είναι σίγουρα γκέι, δεν έχω πετύχει ποτέ μου σχεδιαστή και μέικ απ άρτιστ στρέιτ.

Δε λεω πως δεν είναι μια χαρά η Μουστάκα, κορίτσαρος είναι, η απορία μου είναι απλά πως αν είναι όντως βίζιτα, που αυτό το συμπέρασμα δε ξέρω ακόμη απο που βγαίνει, γιατί κάποιος να κάνει επίσημη σχέση μαζί της?

Εξηγήστε το μου εσείς ως άντρες.

Όχι για τη Μουστάκα, που δε ξέρουμε σίγουρα αν το κάνει, γιατί δε νομίζω ο Χολίδης ή ο Κανάκης να ανέχονταν κάτι τέτοιο, εκτός κι αν είναι βλάκες, αλλά για οποιαδήποτε βίζιτα.

Βρεττος Βρεττακος Ελληνας Σχεδιαστης που ντυνει την beyonce και ειναι παντρεμενος με παιδια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.282
Πόντοι
12.756
Το βίντεο αυτό τι συζήτηση σηκώνει ακριβώς? Μια απλή βόλτα κάνει. Αν ο παππούς είναι σχεδιαστής μόδας όπως λέτε είναι σίγουρα γκέι, δεν έχω πετύχει ποτέ μου σχεδιαστή και μέικ απ άρτιστ στρέιτ.

Δε λεω πως δεν είναι μια χαρά η Μουστάκα, κορίτσαρος είναι, η απορία μου είναι απλά πως αν είναι όντως βίζιτα, που αυτό το συμπέρασμα δε ξέρω ακόμη απο που βγαίνει, γιατί κάποιος να κάνει επίσημη σχέση μαζί της?

Εξηγήστε το μου εσείς ως άντρες.

Όχι για τη Μουστάκα, που δε ξέρουμε σίγουρα αν το κάνει, γιατί δε νομίζω ο Χολίδης ή ο Κανάκης να ανέχονταν κάτι τέτοιο, εκτός κι αν είναι βλάκες, αλλά για οποιαδήποτε βίζιτα.

εχεις καταντησει ο θηλυκος Μπολντυς  :jerking: :jerking:

καραστρειτ ειναι ο Ζηνας , ολη η Αθηνα το ξερει, που εχεις πετυχει σχεδιαστες και μεικ απ αρτιστ  :jerking: :jerking: .. που μιλησες με 2 γαζωτριες και νομιζεις οτι πετυχες και σχεδιαστες μοδας ..

αιντε απ δω

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σηκώνει μεγάλη συζήτηση σχετικά με την κατάντια και των δύο. Όσον αφορά την ερώτηση σου γιατί κάποιος να δεχτεί δίπλα του τη Μουστάκα σου απάντησα προηγουμένως: Όπως για σένα είναι μια χαρά οι Κανάκης και Χολίδης έτσι και για κάποιους άνδρες αντίστοιχου επιπέδου (με το δικό σου) είναι μια χαρά και η Μουστάκα. Το οτι δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω ουσιαστικά με επιβεβαιώνει.

Μια χαρά καταλαβαίνω
Δε ξέρεις ούτε το επίπεδό μου, ούτε το επίπεδο του Χολίδη και του Κανάκη, ούτε της Μουστάκα
μια κουβέντα κάνουμε απλά για το αν η κοπέλα είναι βίζιτα η όχι και για το πως άντρες κάνουν επίσημες σχέσεις με βίζιτες
Η εξίσωση σου βασίζεται στο ότι Κανάκης και Χολίδης είναι εξίσου ξευτίλες με μια βίζιτα.
Δε θα το σχολιάσω, δε τους ξέρεις τους ανθρώπους, δε τους ξέρω.
Η αλήθεια μπορεί να απέχει πάρα πολύ απ'τις εικασίες
Συνηθίζεται βέβαια κάποιοι άντρες να φθονούν τους πολύ πετυχημένους που έχουν πολλά χρήματα και μουνάρες δίπλα τους...
Λεω εγώ τώρα...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εχεις καταντησει ο θηλυκος Μπολντυς  :jerking: :jerking:

καραστρειτ ειναι ο Ζηνας , ολη η Αθηνα το ξερει, που εχεις πετυχει σχεδιαστες και μεικ απ αρτιστ  :jerking: :jerking: .. που μιλησες με 2 γαζωτριες και νομιζεις οτι πετυχες και σχεδιαστες μοδας ..

αιντε απ δω

Ποιός είναι ο Μπόλντυς?
Όχι δεν έχω μιλήσει με δυο γαζώτριες
Αν είναι στρέιτ ο Ζήνας παω πάσο
Αλλά ξέρω και παντρεμένους γκέι με παιδιά , πχ Τσαλίκης

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.099
Πόντοι
1.686
Μαριάννα , πήρες την εισαγγελικη παραγγελία
για συστάσεις στον τραμπούκο ;

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μια χαρά καταλαβαίνω
Δε ξέρεις ούτε το επίπεδό μου, ούτε το επίπεδο του Χολίδη και του Κανάκη, ούτε της Μουστάκα
μια κουβέντα κάνουμε απλά για το αν η κοπέλα είναι βίζιτα η όχι και για το πως άντρες κάνουν επίσημες σχέσεις με βίζιτες
Η εξίσωση σου βασίζεται στο ότι Κανάκης και Χολίδης είναι εξίσου ξευτίλες με μια βίζιτα.
Συνηθίζεται βέβαια κάποιοι άντρες να φθονούν τους πολύ πετυχημένους που έχουν πολλά χρήματα και μουνάρες δίπλα τους...
Λεω εγώ τώρα...

Επειδή θες να σε πηδήξει ο βρωμιάρης κι ο κοκάκιας ο Κανάκης δεν σημαίνει ότι μπορείς να μας κάνεις μαθήματα.

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Μια χαρά καταλαβαίνω
Λεω εγώ τώρα...

Επισης Συνηθιζεται να προσπαθεις εμονικα να αποδειξεις το αντιθετο της πραγματικοτητας....η ταγμενη εισαι η κρυφο γραφειο κ προστατευεις της ελιτ πελλατησες κρατωντας τες στον Αφρο.... :birdman:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τι μαθήματα καλέ σας κάνω?
κουβέντα κάνουμε

Τώρα που το 'φερε η κουβέντα, θες να στον στραγγίξει ο βρωμο-Κανάκης στα μούτρα μωρή;;; Τι μας πρήζεις για τον κοκάκια που τάχα μου πήδηξε τη Μουστάκα κλπ. Στα παπάρια μας. Σε κάθε περίσταση το αναφέρεις.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Επισης Συνηθιζεται να προσπαθεις εμονικα να αποδειξεις το αντιθετο της πραγματικοτητας....η ταγμενη εισαι η κρυφο γραφειο κ προστατευεις της ελιτ πελλατησες κρατωντας τες στον Αφρο.... :birdman:

όχι
δεν έχω αποδείξεις για τίποτα οπότε είναι μάταιο να προσπαθώ να αποδείξω κάτι
σε μια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ υπάρχει λόγος και αντίλογος
απ'την αρχή είπα πως ΡΩΤΑΩ για να δω την αποψή σας
και εξακολουθώ να ρωτάω
που στηρίζετε εσείς το ότι μια κοπέλα είναι βίζιτα?
οκ πήγε βόλτα στη Μύκονο με έναν στρέιτ σχεδιαστη με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια ενώ ήταν σε σχέση.
Αυτό αρκεί?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα που το 'φερε η κουβέντα, θες να στον στραγγίξει ο βρωμο-Κανάκης στα μούτρα μωρή;;; Τι μας πρήζεις για τον κοκάκια που τάχα μου πήδηξε τη Μουστάκα κλπ. Στα παπάρια μας. Σε κάθε περίσταση το αναφέρεις.

ε?  :idiot:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.099
Πόντοι
1.686
Για τα γνωστά μοντέλα, είναι δεδομένο ότι είναι βίζιτες κατά 90% ,
το ότι ΔΕΝ ειναι μια βίζιτα , πρέπει να αποδειχτεί
αν είναι γνωστό μοντέλο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
10171621_675587699172944_418071262970061289_n.jpg

Πριν και μετά το ρετούς.  

τώρα αυτό για κακό το ανέβασες?
αφου είμαι μουνάρα!  ;) :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για τα γνωστά μοντέλα, είναι δεδομένο ότι είναι βίζιτες κατά 90% ,
το ότι ΔΕΝ ειναι μια βίζιτα , πρέπει να αποδειχτεί
αν είναι γνωστό μοντέλο !  :2funny: :2funny: :2funny:
Η ιδιοτητα του μοντελου αποτελει (μαχητο) τεκμηριο βιζιτοσύνης? :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.099
Πόντοι
1.686
όχι δυστυχώς η εισαγγελική παραγγελία θέλει δύο καταθέσεις και οι υπόλοιποι φοβούνται  :headbang:

Μαριάννα , πριν λιγες ημερες πήρα εισαγγελική παραγγελία
παραπόνων , και  δεν χρειάζεται μαρτυρα .

2 μάρτυρες χρειάζονται , αν ζητάς εισαγγελική παραγγελία
να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Πας στον Εισαγγελέα ακροάσεων και σου δίνει αμέσως
εισαγγελική παραγγελία παραπόνων, αρκει να ξέρεις ον/μο και
διεύθυνση του προσώπου που σε ενοχλεί, και το Αστυνομικό
τμήμα της περιοχής του .ΔΕΝ χρειάζονται ούτε μαρτυρες ,ούτε
χρήματα.Παιρνεις την εισαγγελική παραγγελία και
την καταθετεις στο Α.Τμήμα της περιοχής του, και
λες στον αστυνομικό ποιά είναι τα παράπονά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom