Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Από τότε που χώρισε έχει ξεσαλώσει συν το ότι το διαλαλεί παντού για να προκύψει ο επόμενος "επίσημος"-γιατί από ανεπίσημους έχει πολλούς!
σοβαρασοβαρά τώρα?
σοβαρα
το ξέρετε απο φήμες?
επειδή δείχνει ξεκωλάκι κι έχει κάνει γυμνές φωτο?
ή το ξέρετε σίγουρα?
γιατί κι εγώ έχω κάνει γυμνές φωτογραφήσεις και πολλοί εδώ μέσα λενε ότι είμαι βίζιτα αλλά κανείς δεν έχει κάτι χειροπιαστό και κανείς δεν έχει πληρώσει για να με πάρει
όσον αφορά τη Χριστίνα και γενικά αυτές τις κοπέλες, δε καταλαβαίνω γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο κάποιος σοβαρός άνθρωπος να θέλει να τη κυκλοφορήσει και επίσημα
απλά και μόνο επειδή είναι μουνάρα?
αν είναι μόνο αυτό, τη πηδάς και δεν την επισημοποιείς ποτέ
και επισημοποιείς τη δικηγόρο, όπως έκανε ο Clooney ξέρω γω
εκτός κι αν τίποτα δεν ισχύει και λέτε μαλακίες και είναι πιστό κορίτσι, καλή νοικοκυρά και καλή σύντροφος
ή εκτός κι αν οι σχέσεις έχουν ξεφύγει τόσο που γίνεται μια συμφωνία τύπου θα τα έχουμε , θα σε κυκλοφορώ, θα με κυκλοφορείς, αλλά και οι δύο θα γαμάμε κι άλλους.
Δε μπορώ να καταλάβω...
δλδ εδω δεν κανει την βιζιτα θες να μας πεις?
κάποιος σοβαρός άνθρωπος
Καλά δε νομίζω να ψάχνει για σοβαρούς ανθρώπους, με τον Κανάκη και το Χολίδη ήταν...
αν ψαξεις τις παλιοτερες σελιδες ειχαν γραψει για τον συγκεκριμενο κυριο που την συνοδευει.(σχεδιαστης μοδας και διαφορα αλλα).κατ'αρχάς δεν είπα ότι δε τη κάνει αλλά ρώτησα
αν όμως αυτά είναι τα στοιχεία σας, μια βόλτα δλδ στα σοκάκια της Μυκόνου, ε όχι, δε στέκει αυτό
αν ψαξεις τις παλιοτερες σελιδες ειχαν γραψει για τον συγκεκριμενο κυριο που την συνοδευει.(σχεδιαστης μοδας και διαφορα αλλα).
δλδ εδω δεν κανει την βιζιτα θες να μας πεις?
και με κάποιους άλλους επιχειρηματίες είχα ακούσει
και μια χαρά είναι οι Κανάκης και Χολίδης
αν και ο Κανάκης δεν την είχε επισημοποιήσει ποτέ
γκέι δλδ ...
Γιατρε το πουρο ειναι ο Πανος Ζηνας , που εχει τα ρουχα cinema , κατα καιρους σουλατσαρει πολλά τσουλάκια , τώρα αν τα γαμάει ή το κανει για προμοσιον θα σε γελασω ..Αλλα ολες οι γνωστες πουτσοσταρλετιτσες εχουν περασει απο τα "χερια" του...
Μαλλον θα εινα ο κυριλε Ρεβης της εποχης
Το βίντεο αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση τύπε... Για λύπηση τόσο η Μουστάκα όσο και ο παππούς που συνοδεύει...
Ε όπως για σένα είναι μια χαρά οι Κανάκης και Χολίδης έτσι και για κάποιους άνδρες αντίστοιχου επιπέδου είναι μια χαρά και η Μουστάκα.
μα γιατι δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι σιγουρα κανει,απλα ολοι το υποψιαζομαστε.Το βίντεο αυτό τι συζήτηση σηκώνει ακριβώς? Μια απλή βόλτα κάνει. Αν ο παππούς είναι σχεδιαστής μόδας όπως λέτε είναι σίγουρα γκέι, δεν έχω πετύχει ποτέ μου σχεδιαστή και μέικ απ άρτιστ στρέιτ.
Δε λεω πως δεν είναι μια χαρά η Μουστάκα, κορίτσαρος είναι, η απορία μου είναι απλά πως αν είναι όντως βίζιτα, που αυτό το συμπέρασμα δε ξέρω ακόμη απο που βγαίνει, γιατί κάποιος να κάνει επίσημη σχέση μαζί της?
Εξηγήστε το μου εσείς ως άντρες.
Όχι για τη Μουστάκα, που δε ξέρουμε σίγουρα αν το κάνει, γιατί δε νομίζω ο Χολίδης ή ο Κανάκης να ανέχονταν κάτι τέτοιο, εκτός κι αν είναι βλάκες, αλλά για οποιαδήποτε βίζιτα.
Το βίντεο αυτό τι συζήτηση σηκώνει ακριβώς? Μια απλή βόλτα κάνει. Αν ο παππούς είναι σχεδιαστής μόδας όπως λέτε είναι σίγουρα γκέι, δεν έχω πετύχει ποτέ μου σχεδιαστή και μέικ απ άρτιστ στρέιτ.
Δε λεω πως δεν είναι μια χαρά η Μουστάκα, κορίτσαρος είναι, η απορία μου είναι απλά πως αν είναι όντως βίζιτα, που αυτό το συμπέρασμα δε ξέρω ακόμη απο που βγαίνει, γιατί κάποιος να κάνει επίσημη σχέση μαζί της?
Εξηγήστε το μου εσείς ως άντρες.
Όχι για τη Μουστάκα, που δε ξέρουμε σίγουρα αν το κάνει, γιατί δε νομίζω ο Χολίδης ή ο Κανάκης να ανέχονταν κάτι τέτοιο, εκτός κι αν είναι βλάκες, αλλά για οποιαδήποτε βίζιτα.
μα γιατι δεν υπαρχουν αποδειξεις οτι σιγουρα κανει,απλα ολοι το υποψιαζομαστε.
Οποτε μια χαρα την κυκλοφορεις.