Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• 720_1000.jpg
    720_1000.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Dr. Emmett Brown

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εκκρίνει άφθονες ποσότητες τουμπανίνης...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είναι όμορφη κοπέλα.Με χαλάει το ότι έχει βάλει βυζιά και τώρα τα αναδεικνύει λες και είναι φυσικά. Είναι αρκετά προκλητική και φυσικά χαζοχαρούμενη με απίστευτα ενοχλητικό γέλιο. Κλασσική γκόμενα που όλοι την συναναστρέφονται λόγω εμφάνισης και δεν έχει τίποτα να μας πει.
Η Ευγενία μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν γυναίκα αλλά γενικότερα και η όλη στάση της.Φαίνεται ότι έχει και προσωπικότητα. Πέραν της εκπομπής στο ραδιόφωνο μάλιστα, γνωρίζω ότι έγραψε και έπαιξε σε μια θεατρική παράσταση που παίχτηκε με σχετική επιτυχία στην Θεσ/νίκη. Αλλά ποτέ δεν θα γίνει θέμα γι'αυτήν γιατί δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε έχει κάνει συνεντεύξεις,ούτε δηλώσεις στυλ "το πιο σέξυ πράγμα πάνω μου είναι το μυαλό μου". Έλεος ρε κοπέλα μου!!!! Τι προσπαθείς να αποδείξεις γαμώ τα κόμπλεξ σου??????

Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Είναι όμορφη κοπέλα.Με χαλάει το ότι έχει βάλει βυζιά και τώρα τα αναδεικνύει λες και είναι φυσικά. Είναι αρκετά προκλητική και φυσικά χαζοχαρούμενη με απίστευτα ενοχλητικό γέλιο. Κλασσική γκόμενα που όλοι την συναναστρέφονται λόγω εμφάνισης και δεν έχει τίποτα να μας πει.
Η Ευγενία μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν γυναίκα αλλά γενικότερα και η όλη στάση της.Φαίνεται ότι έχει και προσωπικότητα. Πέραν της εκπομπής στο ραδιόφωνο μάλιστα, γνωρίζω ότι έγραψε και έπαιξε σε μια θεατρική παράσταση που παίχτηκε με σχετική επιτυχία στην Θεσ/νίκη. Αλλά ποτέ δεν θα γίνει θέμα γι'αυτήν γιατί δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε έχει κάνει συνεντεύξεις,ούτε δηλώσεις στυλ "το πιο σέξυ πράγμα πάνω μου είναι το μυαλό μου". Έλεος ρε κοπέλα μου!!!! Τι προσπαθείς να αποδείξεις γαμώ τα κόμπλεξ σου??????

συμφωνώ 100%!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

senzual

Ιερόδουλη
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
0
Γεια σου Αλεξ!
Κουκλα η Χριστινα ναι?? :-*

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Χρ. Μουστάκα: "Δεν είμαι το κορίτσι του Κανάκη"
                                                       :coffee:

www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/318804.html]http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/318804.html[/url]

Δεν χρειαζεται να ειναι η επισημη γκομενα του για να την εχει περασει κανα δυο χερια.... Και εκτος αυτου who cares? :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν χρειαζεται να ειναι η επισημη γκομενα του για να την εχει περασει κανα δυο χερια.... Και εκτος αυτου who cares? :grin:

Αν την πηδηξε  ειναι καθαρα επαγγελματικο, προκειμενου τα 5 λεπτα internet που τηs εχει αφιερωσει να πιανουν τοπο :'(

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Αν την πηδηξε  ειναι καθαρα επαγγελματικο, προκειμενου τα 5 λεπτα internet που τηs εχει αφιερωσει να πιανουν τοπο :'(

Της τραβαει ενα πενταλεπτο μανικι για να εμφανιζεται πεντε λεπτα στην tv....Ειναι με πουτσοχρεωση η εμφανιση... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom