marianna anagnostopoulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
πω ρε κοπέλα μου χαλάρωσε θα πάθεις και τπτ!!!
συνήθειο απ'τα greeklish είναι πωωωω!
πω ρε κοπέλα μου χαλάρωσε θα πάθεις και τπτ!!!
συνήθειο απ'τα greeklish είναι πωωωω!
Kανένα τέτοιο σκηνικόριξτε κανενα ξεμαλλιασμα κοριτσια....
ελα ρε τυπε που εισαιλεω να βαρεσω μια για το χριστινακι
Είναι όμορφη κοπέλα.Με χαλάει το ότι έχει βάλει βυζιά και τώρα τα αναδεικνύει λες και είναι φυσικά. Είναι αρκετά προκλητική και φυσικά χαζοχαρούμενη με απίστευτα ενοχλητικό γέλιο. Κλασσική γκόμενα που όλοι την συναναστρέφονται λόγω εμφάνισης και δεν έχει τίποτα να μας πει.
Η Ευγενία μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν γυναίκα αλλά γενικότερα και η όλη στάση της.Φαίνεται ότι έχει και προσωπικότητα. Πέραν της εκπομπής στο ραδιόφωνο μάλιστα, γνωρίζω ότι έγραψε και έπαιξε σε μια θεατρική παράσταση που παίχτηκε με σχετική επιτυχία στην Θεσ/νίκη. Αλλά ποτέ δεν θα γίνει θέμα γι'αυτήν γιατί δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε έχει κάνει συνεντεύξεις,ούτε δηλώσεις στυλ "το πιο σέξυ πράγμα πάνω μου είναι το μυαλό μου". Έλεος ρε κοπέλα μου!!!! Τι προσπαθείς να αποδείξεις γαμώ τα κόμπλεξ σου??????
Γεια σου Μαριαννα.συμφωνώ 100%!!!!!!!
Γεια σου Ρομινα.κουκλα ειναι!!!
Tu esti mai frumoasa draga. :-*
Κούκλα μωρο μου, αλλά οχι σαν και εσενα.Γεια σου Αλεξ!
Κουκλα η Χριστινα ναι?? :-*
Χρ. Μουστάκα: "Δεν είμαι το κορίτσι του Κανάκη"
www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/318804.html]http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/318804.html[/url]
Δεν χρειαζεται να ειναι η επισημη γκομενα του για να την εχει περασει κανα δυο χερια.... Και εκτος αυτου who cares?
Αν την πηδηξε ειναι καθαρα επαγγελματικο, προκειμενου τα 5 λεπτα internet που τηs εχει αφιερωσει να πιανουν τοπο :'(