Νέα

Χριστίνα Μουστάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η Ευγενια ειναι πιο σοβαρη....Για καποιους αυτο ειναι πολυ πιο καυλωτικο.... :grin:
Η Μουστακα θελει μια τρομπα για να φουσκωνει..... :cheesy:

Η Ευγενία φαίνεται να'ναι και πιο έξυπνη
Δεν ξέρω αν το χετε παρατηρήσει αλλα την Χριστίνα σχεδόν πάντα τη συμπληρώνουν και τη βοηθάνε οταν παρουσιάζει βίντεο, ξεκινάει πάντα "Εμ, τι παρουσιάζουμε, ποιό βίντεο? τι λέμε?" και τελικά συνήθως καταλήγει να το λέει ο Κανάκης.
Ενώ με την Ευγενία δεν χρειάζεται αυτο!
Αλλωστε η Ευγενία έχει και εκπομπή στο ράδιο. Η Χριστίνα χωρίς να δείχνει βυζί και να χαμογελάει ναζιάρικα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
(είμαι κακιά το ξέρω αλλά έχω δίκιο  :grin:)

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Η Ευγενία φαίνεται να'ναι και πιο έξυπνη
Δεν ξέρω αν το χετε παρατηρήσει αλλα την Χριστίνα σχεδόν πάντα τη συμπληρώνουν και τη βοηθάνε οταν παρουσιάζει βίντεο, ξεκινάει πάντα "Εμ, τι παρουσιάζουμε, ποιό βίντεο? τι λέμε?" και τελικά συνήθως καταλήγει να το λέει ο Κανάκης.
Ενώ με την Ευγενία δεν χρειάζεται αυτο!
Αλλωστε η Ευγενία έχει και εκπομπή στο ράδιο. Η Χριστίνα χωρίς να δείχνει βυζί και να χαμογελάει ναζιάρικα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
(είμαι κακιά το ξέρω αλλά έχω δίκιο  :grin:)

Εεεε σιγα την πρωτοτυπια....η μια με την αλλη αλληλοθαβεστε παντα.... :cheesy:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
"Το πιο σέξυ πράμα πάνω μου είναι όντως το μυαλό μου. Τουλάχιστον αυτοί που με ξέρουν καλά αυτό μου λένε."

Για να σε γαμήσουν το λένε!  :2funny:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Δε μπορω να το πιστεψω οτι το ειπε!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Η ΓΑΜΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
"Το πιο σέξυ πράμα πάνω μου είναι όντως το μυαλό μου. Τουλάχιστον αυτοί που με ξέρουν καλά αυτό μου λένε."

Για να σε γαμήσουν το λένε!  :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορω ρε!!!τι γελιο χαχαχα θεικες ατακες...γεια σου ρε lion!!

Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει Κανακης τυπε!!!2 πουτσες εριξε να'χαμε να λεγαμε!!!Την πλασαρε στην τν και ολα καλα και ολα ωραια!!!

οπως ακριβώς τα λες ειναι
ακου εκεί "τα χε" και "χωρίσανε"
σιγά μη τη παντρευόταν κιόλας  :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
οπως ακριβώς τα λες ειναι
ακου εκεί "τα χε" και "χωρίσανε"
σιγά μη τη παντρευόταν κιόλας  :2funny: :2funny:

Μας τα χει ζαλισει και ο Κανακης...Εχει κανει την εκπομπη του μια μονιμη ανταλλαγη  βιντεο-φαρσων μεταξυ των συμπαρουσιαστων και και των κολλητων του...Εχει πεσει πολυ σε ψυχαγωγικο επιπεδο σε σχεση με παλιοτερα.... :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μας τα χει ζαλισει και ο Κανακης...Εχει κανει την εκπομπη του μια μονιμη ανταλλαγη  βιντεο-φαρσων μεταξυ των συμπαρουσιαστων και και των κολλητων του...Εχει πεσει πολυ σε ψυχαγωγικο επιπεδο σε σχεση με παλιοτερα.... :)

Την δουλεια του κανει τυπε  :2funny:

οσο παιζει μαξουλι... θα κανει αυτα που του λενε.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Την δουλεια του κανει τυπε  :2funny:

οσο παιζει μαξουλι... θα κανει αυτα που του λενε.

Το εχει παρακανει φιλε...Απο ραδιο αρβυλα επρεπε να το αλλαξουν και να το λενε "Ο Αντωνης Κανακης και οι φιλοι του αλληλοσατιριζονται"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το εχει παρακανει φιλε...Απο ραδιο αρβυλα επρεπε να το αλλαξουν και να το λενε "Ο Αντωνης Κανακης και οι φιλοι του αλληλοσατιριζονται"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

δεν πα να γαμηθουν... στα αρχιδια μας.

ΑΝτε καληνυχτα - καλημερα σε ολους.

Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
ανησυχιες που εχεις βραδιατικο ρε μωρο  :grin:

απλά δεν έχω ύπνο και λέω καμια μαλακία
τι λέτε για την εκπομπή δεν τη βλέπω τελευταία κι εγώ πσιλοβαριέμαι τι φάρσες λέτε?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λέτε για την εκπομπή δεν τη βλέπω τελευταία κι εγώ πσιλοβαριέμαι τι φάρσες λέτε?  :think:

Ουτε εγω την βλεπω.

Γιατι δεν εχεις υπνο????

Καμια φωτογραφιση ποτε θα ξανακανεις????

θελω μια ιδιωτικη  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα φερνω στον Κανακη ... απλα δεν ειμαι γυμνασμενος  :grin:

ξανασκεψου το.  :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Δε μπορω να το πιστεψω οτι το ειπε!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ Η ΓΑΜΙΟΛΑ!!!!!!!!!!!
Αυτα τα λενε γιατι δεν ειναι ξανθια !!!
Αν ηταν ξανθια, θα τολεγε ??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ετσι ασχοληθειτε με το καθε τσοκαρο που γαμαει ο γλυφτης του λατσιου κανακης..

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

ο ενας παρουσιαστης κανει βιντεακι που σατηριζει τον αλλον παρουσιαστη και τουμπαλιν....
μετα φτιαχνουνε βιντεο (ολοενα και πιο κρυα) και κραζουνε τους πολιτικους, τους νεοελληνες, τους δημοσιους υπαλληλους και διαφορες τηλεπερσονες της σοουμπιζ, βαζουνε την Μουστακα να πεταξει τα βυζια και να μας κοιταξει με το λαγνο βλεμμα του βοδιου, φαιρνουνε και μια "ελπιδοφορα" μπαντιτσα(τις περισσοτερες φορες μετριοι)  στο τελος να μας "μαγεψει" και αυτο ειναι....
Ωραια διασκεδαση.... :jerking:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
τι λέτε για την εκπομπή δεν τη βλέπω τελευταία κι εγώ [size=30pt]πσ[/size]ιλοβαριέμαι τι φάρσες λέτε?  :think:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ο ενας παρουσιαστης κανει βιντεακι που σατηριζει τον αλλον παρουσιαστη και τουμπαλιν....
μετα φτιαχνουνε βιντεο (ολοενα και πιο κρυα) και κραζουνε τους πολιτικους, τους νεοελληνες, τους δημοσιους υπαλληλους και διαφορες τηλεπερσονες της σοουμπιζ, βαζουνε την Μουστακα να πεταξει τα βυζια και να μας κοιταξει με το λαγνο βλεμμα του βοδιου, φαιρνουνε και μια "ελπιδοφορα" μπαντιτσα(τις περισσοτερες φορες μετριοι)  στο τελος να μας "μαγεψει" και αυτο ειναι....
Ωραια διασκεδαση.... :jerking:
:smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom