Νέα

Χριστίνα Κολέτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 502K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Χριστίνα Κολέτσα ?

• Ναι

Ψήφοι: 788 80,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 5,0%
  • Τίποτα το ιδιαίτερο

Ψήφοι: 145 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    982

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
Κατόρθωμα να μείνει στο ράφι τέτοιο μουνι.
Να ηταν και η μονη μουναρα που έμεινε στο ραφι... Δεν ξερω πως την πατάνε ολες αυτες, μαλλον πιστεύουν οτι εχουν ολο το χρονο δικο τους προκειμενου να βρουν τον «Πρίγκιπα με το ασπρο άλογο» καθότι ειναι μουναρες και δεν τους αξιζει τίποτα λιγότερο... εε και στο τελος φτάνουν στα σαράντα και εκει συνειδητοποιούν οτι το τρένο έφυγε απο το σταθμο...

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.925
Πόντοι
3.506
χαρακτηριστικη εκπροσωπος της πλεον ελλεεινιδιστικης αντιληψης αραγε?
ειμαι Λιγα αλλα τα θελω Ολα ?
τύπε και οι ξένες έτσι είναι

Ίσως λίγο λιγότερο ,δε ξέρω αν είναι τα σοσιαλ η δε ξέρω γω τι. Ξέρω ένα σωρό καλά μουνια που δε βρίσκουν γκόμενο γιατί κανένας δεν τους κάνει (εκτός αν τους φερθείς σαν χυσοδοχειο) κοντεύουν τα 40 και συμπεριφέρονται σαν έφηβες.

Απλά οι δικές μας είναι λίγο πιο άσχημες και πιο κακομαθημένες και μας κακοφαίνεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φουλ ψυχολογικα ειμαι σιγουρος οτι εχει

Κλασσικη τυπισσα που θα μεινει σε σχεση ενω ο αλλος την σαπιζει στο ξυλο , αλλα αυτη τον αγαπαει και θελει να τον αλλαξει
Φαινεται ξεκάθαρα οτι γουσταρει προβληματα και δραμα , χωρις δράμα η ζωή της δεν εχει καμία σημασία ..
Θα γαμιεται αραια και που για τα προς το ζην , και οι μέρες περνάνε χωρις νόημα γι αυτην
Βρωμιαρες ρε τύπε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
φουλ ψυχολογικα ειμαι σιγουρος οτι εχει

Κλασσικη τυπισσα που θα μεινει σε σχεση ενω ο αλλος την σαπιζει στο ξυλο , αλλα αυτη τον αγαπαει και θελει να τον αλλαξει
Φαινεται ξεκάθαρα οτι γουσταρει προβληματα και δραμα , χωρις δράμα η ζωή της δεν εχει καμία σημασία ..
Θα γαμιεται αραια και που για τα προς το ζην , και οι μέρες περνάνε χωρις νόημα γι αυτην
Τυπε απο τι θυμάμαι αμυδρά απο εποχή του Fame Story η τυπισσα ειχε μεγαλώσει σε ενα άσχημο οικογενειακο περιβάλλον, πιθανόν αυτο να της διμηουργησε ψυχολογικά τα οποια τα κουβαλάει στην μετέπειτα ζωη... Ισως να εχει παίξει ρολο και ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη, λέγεται οτι η τυπισα ειχε μεγάλη καψούρα μαζι του.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
τύπε και οι ξένες έτσι είναι

Ίσως λίγο λιγότερο ,δε ξέρω αν είναι τα σοσιαλ η δε ξέρω γω τι. Ξέρω ένα σωρό καλά μουνια που δε βρίσκουν γκόμενο γιατί κανένας δεν τους κάνει (εκτός αν τους φερθείς σαν χυσοδοχειο) κοντεύουν τα 40 και συμπεριφέρονται σαν έφηβες.

Απλά οι δικές μας είναι λίγο πιο άσχημες και πιο κακομαθημένες και μας κακοφαίνεται

να σου δωσω και αλλες 2 διαστασεις.
1.το 80% των γυναικων θελει το 5% των αντρων. αυτη η εξισωση δεν βγαινει με τιποτα.
2.αποδεχονται αντρες που εχουν χαρακτηριστικα απο Superman και πανω.

ΥΓ-σπουδαστε εσεις η οι συγγενεις σας Ψυχιατροι. συντομα χρυσες δουλειες.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Να ηταν και η μονη μουναρα που έμεινε στο ραφι... Δεν ξερω πως την πατάνε ολες αυτες, μαλλον πιστεύουν οτι εχουν ολο το χρονο δικο τους προκειμενου να βρουν τον «Πρίγκιπα με το ασπρο άλογο» καθότι ειναι μουναρες και δεν τους αξιζει τίποτα λιγότερο... εε και στο τελος φτάνουν στα σαράντα και εκει συνειδητοποιούν οτι το τρένο έφυγε απο το σταθμο...
πριγκιπα δεν βρισκουν,πουτσα ομως βρισκουν οποτε θελουν,ισως να μην θελουν και να παντρευτουν και ποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1.το 80% των γυναικων θελει το 5% των αντρων. αυτη η εξισωση δεν βγαινει με τιποτα.

και η ψυχολογία μετράει στις χρυσες δουλειές;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.925
Πόντοι
3.506

Όχι ρε μαν σκυλοτροφές να πουλάμε.

Για να πας σε ψυχολόγο σημαίνει πως καταλαβαίνεις ότι έχεις θέματα. Για αυτές όλοι έχουν θέματα εκτός από τις ίδιες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Τυπε απο τι θυμάμαι αμυδρά απο εποχή του Fame Story η τυπισσα ειχε μεγαλώσει σε ενα άσχημο οικογενειακο περιβάλλον, πιθανόν αυτο να της διμηουργησε ψυχολογικά τα οποια τα κουβαλάει στην μετέπειτα ζωη... Ισως να εχει παίξει ρολο και ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη, λέγεται οτι η τυπισα ειχε μεγάλη καψούρα μαζι του.

Ναι , εχασε τον σοβαρό γαμπρο και επεσε σε καταθλιψη , λες και πριν δεν ηταν η αποτυχία και η θλιψη με 2 ποδια και 2 βυζια ..
Εχασε τον μαλάκα που την κερατωνε με οτι υπηρχε και αυτη καυλωνε να το παιζει γκομενα θύμα

Θα ετρωγε και τιποτα χαστουκια οταν ο αλλος ηταν φουλ στο κοκορετσι .. και αυτη θα ηταν η πιο ευτυχισμενη των Αθηνων ..
Αλλον εναν αλητη στα μάτια της που θα τον έκανε γατάκι
Ολες αυτες πασχουν απο το συνδρομο "αφου δεν εσωσα την δικη μου οικογενεια θα σώσω καποιον αλλον για να κανω οικογενεια με αυτον "

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
Ναι , εχασε τον σοβαρό γαμπρο και επεσε σε καταθλιψη , λες και πριν δεν ηταν η αποτυχία και η θλιψη με 2 ποδια και 2 βυζια ..
Εχασε τον μαλάκα που την κερατωνε με οτι υπηρχε και αυτη καυλωνε να το παιζει γκομενα θύμα

Θα ετρωγε και τιποτα χαστουκια οταν ο αλλος ηταν φουλ στο κοκορετσι .. και αυτη θα ηταν η πιο ευτυχισμενη των Αθηνων ..
Ολες αυτες πασχουν απο το συνδρομο "αφου δεν εσωσα την δικη μου οικογενεια θα σώσω καποιον αλλον για να κανω οικογενεια με αυτον "
Καλα αυτος για χυσοδοχειο την ειχε για αυτο και κάποια στιγμη την έστειλε για να βρει κατι ποιο φρέσκο, απλα σου λεω οτι απο την πλευρά της λενε οτι ειχε φαει μεγάλη καψουρα... τελος παντων.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506

ise h espreso toy bou

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
Όχι ρε μαν σκυλοτροφές να πουλάμε.

Για να πας σε ψυχολόγο σημαίνει πως καταλαβαίνεις ότι έχεις θέματα. Για αυτές όλοι έχουν θέματα εκτός από τις ίδιες

ειπα Ψυχιατρο, οχι ψυχολογο, δηλαδη κατα μια εννοια Φιλολογο.
και στον Ψυχιατρο δεν πας, σε πανε...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Καλα αυτος για χυσοδοχειο την ειχε για αυτο και κάποια στιγμη την έστειλε για να βρει κατι ποιο φρέσκο, απλα σου λεω οτι απο την πλευρά της λενε οτι ειχε φαει μεγάλη καψουρα... τελος παντων.
Αυτο λεμε ρε μαν
οτι ψοφαει για δράμα η τυπισσα
αυτη θελει παρατημα , χωρισμα ,να ξενοπηδας και να σε παρακολουθει κατω απο το σπιτι και να σου σπαει το αυτοκινητο
να ουρλιαζει μεσα στους δρομους την νυχτα , να φαει κανα χαστουκι και να φοράει γυαλια ηλιου καμια εβδομαδα
Για τετοια ψοφάει , πως να το κανουμε , η κοπέλα εχει θεμα

Οσο πιο τοξικος εισαι μαζι της τοσο γουσταρει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Απλετη γνωση ρε μαλακα δίνω
Αμεσες λυσεις

και ο κόσμος ακομα ψαχνεται ναπουμε

Σαν τον Χριστό νιωθω που δεν πιστευε κανείς .. θα πρεπει να αναστηθω ναπουμε για να παρει χαμπαρι ο λαος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.985
Πόντοι
5.506
Απλετη γνωση ρε μαλακα δίνω
Αμεσες λυσεις

και ο κόσμος ακομα ψαχνεται ναπουμε

Σαν τον Χριστό νιωθω που δεν πιστευε κανείς .. θα πρεπει να αναστηθω ναπουμε για να παρει χαμπαρι ο λαος
σε παρακολουθω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
παραγουμε περισσοτερες βιζιτοτραγουδιαρες αποσες μπορουμε να καταναλωσουμε και να αποκαταστησουμε σαν λαος :coffee:
Μεγαλη αληθεια ολες έχουν βγαλει το μουνι τους για πώληση. Τεραστια προσφορα στο Instagram , απο μικροβιζιτακια των 5-6 χιλιάδων Followers μεχρι μεγαλοβιζιτες των 100000+

Trelosikomaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
4.682
Πόντοι
441
Όσο μιλφωνει τόσο με καβλωνει

Συνημμένα

• christina_koletsa_CvqFxsvNNQy_4.jpg
    christina_koletsa_CvqFxsvNNQy_4.jpg