givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
μενιδιατισα,τη γαμαει ο τοπικος πλουσιος γιουφτος της περιοχης,με ενα ρανγκλερ,δυστυχως το κοριτσσακι μεχρι εκει παει..
Από ότι κατάλαβα και η ίδια πρέπει να είναι gypsy φάση.... ισχύει?μενιδιατισα,τη γαμαει ο τοπικος πλουσιος γιουφτος της περιοχης,με ενα ρανγκλερ,δυστυχως το κοριτσσακι μεχρι εκει παει..
μενιδιατισα,τη γαμαει ο τοπικος πλουσιος γιουφτος της περιοχης,με ενα ρανγκλερ,δυστυχως το κοριτσσακι μεχρι εκει παει..
Σε κατι στορι που ανέβασε λεει πάντως οτι ο γαμιας της έλειπε στο εξωτερικο και οτι επιστρέφει αυριο-μεθαυριο.μενιδιατισα,τη γαμαει ο τοπικος πλουσιος γιουφτος της περιοχης,με ενα ρανγκλερ,δυστυχως το κοριτσσακι μεχρι εκει παει..
γνωστο αυτο,ολοι οι θρακομακεδονες και η βαρυμπομπη γεματες βιλες στους μενιδιατες ανηκουν,βαλε και εσοδα απο αλλες δραστηριοτητες παρανομες,οιι μενιδιατες παιζει να εχουν το πιο πολυ μαυρο χρημα στη χωρα μαζι με τους μυκονιατες!Τύπε, έχει αρκετούς στην περιοχή, που τσεπώνουν το μήνα 6ψήφια νούμερα από ενοίκια .... 6ψήφια ... ΜΕΤΑ ΦΟΡΩΝ !
Μιλάμε για σοβαρά λεφτά. Απλά είναι τοπικιστές. Δεν θα τους δεις ούτε σε σουσάδικα των ΒΠ, ούτε σε χιονοδρομικά , ούτε μύκονο ή παραλία.
Εγώ σου είπα για καθαρό χρήμα, από ακίνητα. Τα υπόλοιπα τα είπες εσύ.γνωστο αυτο,ολοι οι θρακομακεδονες και η βαρυμπομπη γεματες βιλες στους μενιδιατες ανηκουν,βαλε και εσοδα απο αλλες δραστηριοτητες παρανομες,οιι μενιδιατες παιζει να εχουν το πιο πολυ μαυρο χρημα στη χωρα μαζι με τους μυκονιατες!
Δηλαδή σου φαίνεται ακριβή η Τουρκία που πας με 200€ και η Ταυλανδη που πας με 900€;;Εχει βρει δυνατο χορηγο η τυπισσα. Την προηγούμενη εβδομάδα ηταν Κωνσταντινούπολη και τωρα Πουκετ, Ταϊλανδή, ωστε να χαλαρώσει και να γίνει πιο εύκολη η διεισδυσει στην κωλοτρυπιδα
Ταυλάνδη πας με 900€ για πόσο ;Δηλαδή σου φαίνεται ακριβή η Τουρκία που πας με 200€ και η Ταυλανδη που πας με 900€;;
Φίλε τι μισθό παίρνεις; 500€;
Τι; Πιάσαμε φωτιά; Βοήθεια, γειτόνοι!
«Ελα γαμια μου! Σε παίρνω να σου πω οτι είμαι πολύ καυλωμενη! Σε περιμένω σε μισή ωρα στο μπανγκαλόου μου».
Καλά, μην το δένεις κόμπο ότι όλα αυτά που λέγονταν στο Survivor ήταν αληθινά! Υπάρχει σενάριο και όλοι εκεί παίζουν το ρόλο τους, βα΄σει αυτού (του σεναρίου)Καλημέρα! Πολύ ωραία γκόμενα αλλά όσο την θυμάμαι από το Survivor το πόσο ζώον ήταν, χαλιέμαι ρε φιλαράκια
Προκομμένο κορίτσι από σπίτι και καλή...νοικοκυρά!
Έτοιμη για πρωινο ξεφτίλισμα
Να το το κορίτσι μας! Έτοιμο για εκδρομούλα!