nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.202
- Πόντοι
- 4.656
Ρε μην κολλάτε.
Τι καυλομουνο που ειναι η πουτανα!
Τυπε δεν ξερω σε ποσο μεγάλο ποσοστο ειναι επεξεργασμένες οι φωτο που ανεβάζει , μπορει 30%, μπορει 50%, μπορει και 80%. Πάντως σε γενικές γραμμές ειναι ωραίο μουνι και εμενα προσωπικά με φτιάχνει πολυ η φατσα της.Ρε μην κολλάτε.
Η επεξεργασία είναι καλύτερη κ από την πλαστική.
Φοβερό στήθος που είναι πάντα στα συν.
Στο survivor ομως δεν γράφτηκε μια γραμμή για αυτή σε σχέση με άλλες κ ήταν ούτε να την κοιτάξεις.
Ρε έμπαινα με τις κάλτσες σε λέω.Τυπε δεν ξερω σε ποσο μεγάλο ποσοστο ειναι επεξεργασμένες οι φωτο που ανεβάζει , μπορει 30%, μπορει 50%, μπορει και 80%. Πάντως σε γενικές γραμμές ειναι ωραίο μουνι και εμενα προσωπικά με φτιάχνει πολυ η φατσα της.
Να αδειάσω τα αρχίδια μου μέσα σου καύλα μου
Μπορεί να είναι ντροπαλό παιδίΑλλη μια που κρύβει τον γκόμενο ενω αναφέρει ξεκάθαρα σε διάφορα βιντεο οτι εχει σχέση. Και το ερώτημα ειναι γιατι τον κρύβει, μηπως εχει παράλληλη σχέση και φοβάται μην τον δει η γκόμενα του, μηπως ειναι παντρεμένος, μηπως ειναι λαμογιο-απατεωνας και τον ψάχνουν, μηπως ειναι άνθρωπος της νυχτας και φοβάται μηπως τον φανε οι αντίπαλοι, μηπως ειναι κανας 50αρης η κανας κοντος, χοντρος με καραφλα;;;
Μετα αν την πεις πουτανα, βίζιτα η χορηγούμενη γκομενα θα παρεξηγηθεί...Αι στο διάολο καριολες!
Μα η τυπισα το αναφέρει συνέχεια, είμαι με το αγορι για ποτο, για φαγητο, για διακοπες κλπ.Είναι σαν την Καραγιάννη στο Ανθρωπάκι. Αν μάθουν οι πιρφόροι ότι έχει σχέση θα σταματήσουν να της κάνουν λάικ και να τον παίζουν για πάρτη της.
Μπορεί το αγόρι να είναι κανα λεβεντόπαιδο εξηντάρης.Μα η τυπισα το αναφέρει συνέχεια, είμαι με το αγορι για ποτο, για φαγητο, για διακοπες κλπ.
Εγω εχω μάθει οτι οταν κρύβουμε κατι και δεν το εμφανίζουμε ειναι γιατι φοβόμαστε κάποιο αρνητικο σχόλιο.
Εμενα μου βγάζει μια μίξη αθωότητας και πουτανιαςΠαλικάρι αλλά εδώ βγάζει κάτι σε πολύ δεύτερο.
Μπορεί το αγόρι να είναι κανα λεβεντόπαιδο εξηντάρης.
Πορνιαρα,την ξέσκιζα, αλλά το υφάκι είναι εντελώς μπας κλας ελλεηνιδα ,ξυνομουνα και ανοργασμικη
Περιμένουμε σιγά σιγά να βγαίνει και τιμουλα για το μωρο
Αν και το mail στο ινστα μ θυμίζει περίπτωση Λιοντου