christina ka8hghtria
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 18
Καλό μήνα μαθητές μου και μη!!! Μπήκε για τα καλά η άνοιξη και οι ορεξουλες για παιχνίδια είναι στο ζενίθ τους!!!!
Ετσι ακριβως......αχ τότε τα δίναμε για την φάση μαζί της τώρα δεν το βλέπω ..
Καλημερα δειξε μας ομως πρωι πρωι το οπτικο μας μαθημα...Καλημέρα μαθητές μου!!! Σας εύχομαι καλη συνέχεια!!
τι εννοεις?Ιδιαιτερα κανεις;
τι εννοεις?
Καλημερα μαθητές μου και μη!!! Με επιφύλαξη θα πω οτι σιγά σιγά αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι!! Σας ενημερωνω οτι έβαλα κι άλλο τηλέφωνο που το...σηκώνει μια φιλη μου..οποτε στην περιπτωση που δεν απαντώ στο γνωστό, μπορείτε να καλεστε στο άλλο. Τα τηλέφωνα μου εμφανίζονται στην υπογραφή μου!!
Φιλια πολλά παντού σε ολους!
Καλημερα μαθητές μου και μη!!! Με επιφύλαξη θα πω οτι σιγά σιγά αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι!! Σας ενημερωνω οτι έβαλα κι άλλο τηλέφωνο που το...σηκώνει μια φιλη μου..οποτε στην περιπτωση που δεν απαντώ στο γνωστό, μπορείτε να καλεστε στο άλλο. Τα τηλέφωνα μου εμφανίζονται στην υπογραφή μου!!
ε οχι και σιγα σιγα,βρε κριστιν.Καλημερα μαθητές μου και μη!!! Με επιφύλαξη θα πω οτι σιγά σιγά αρχίζει να μυρίζει καλοκαίρι!! Σας ενημερωνω οτι έβαλα κι άλλο τηλέφωνο που το...σηκώνει μια φιλη μου..οποτε στην περιπτωση που δεν απαντώ στο γνωστό, μπορείτε να καλεστε στο άλλο. Τα τηλέφωνα μου εμφανίζονται στην υπογραφή μου!!