zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ε, ναι....Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω....Θελω τον προεδρο να μου γραψει μια κριτικη απο τη συναντηση μας....Πουντος?κοπελα εισαι?... :S
Ε, ναι....Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω....Θελω τον προεδρο να μου γραψει μια κριτικη απο τη συναντηση μας....Πουντος?κοπελα εισαι?... :S
Κανονικα Οποιος προσβάλει κοπελα στο forum θαπρεπε να εφευγε με συνοπτικες διαδικασιες εκτος, απο τους Σεριφηδες.. να μια προταση για σήμερα.
Πες τα ρε φιλε...Με εχουν προσβαλλει πολλες φορες ρε γαμωτο!
δεν μπορει τωρα.ειναι βαρβακειο.σφραγιζει κατσικια.τεταρτη γαρ...Ε, ναι....Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω....Θελω τον προεδρο να μου γραψει μια κριτικη απο τη συναντηση μας....Πουντος?
δεν μπορει τωρα.ειναι βαρβακειο.σφραγιζει κατσικια.τεταρτη γαρ...
μια και το εφερε η συζητηση ας πουμε οτι η Χριστινα μου εχει κανει την καλυτερη πιπα που μου εκαναν ποτε....και οχι η πιπα, οχι....Ο τροπος που τα λαρυγγωσε ηταν σκετο τζιχαντ!
ετσι για να μαθαινουν κατι ηλιθιοι οτι το σεξ δεν ειναι μονο κωλοτρυπα και μουνοτρυπα...
[/quoσωστος ο ζαντ!μια και το εφερε η συζητηση ας πουμε οτι η Χριστινα μου εχει κανει την καλυτερη πιπα που μου εκαναν ποτε....και οχι η πιπα, οχι....Ο τροπος που τα λαρυγγωσε ηταν σκετο τζιχαντ!
ετσι για να μαθαινουν κατι ηλιθιοι οτι το σεξ δεν ειναι μονο κωλοτρυπα και μουνοτρυπα...
μια και το εφερε η συζητηση ας πουμε οτι η Χριστινα μου εχει κανει την καλυτερη πιπα που μου εκαναν ποτε....και οχι η πιπα, οχι....Ο τροπος που τα λαρυγγωσε ηταν σκετο τζιχαντ!
γεια σου γλυκια καθηγητρια!Καλημέρα καύλες μου!!!!!!!!!! Τί κάνετε????
Είσαι έτοιμη να διδάξεις ιδιαίτερα μαθήματα;.... ;)Καλημέρα καύλες μου!!!!!!!!!! Τί κάνετε????
Να προσθεσω παρολο τον σωματοτυπο της το χριστινακι οταν το ειχα παρει τα δινει ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Ισως την ξαναδοκιμασω στο συντομο μελλον.Τι έχει φίλε η κοπέλα και δεν σου αρέσει; Μπορεί να μην είναι και τα δικά σου γούστα αλλά είναι σίγουρα για κάποια άλλα γούστα. Για δείξε μας και εσύ το κορμί σου είσαι καλύτερος;
Δεν τη δοκίμασα αλλά την έχω στη λίστα μου έχω πάρει πολύ καλές πληροφορίες...Να προσθεσω παρολο τον σωματοτυπο της το χριστινακι οταν το ειχα παρει τα δινει ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Ισως την ξαναδοκιμασω στο συντομο μελλον.
Εγώ την έχω πάρει 4 φορές και θα την ξαναπάρω, δεν υπάρχει κάτι στο sex που να μην το κάνει, και βλέπω ότι αδυνάτησε. Από την άλλη είναι πανέξυπνη και εξαιρετική κοπέλα.Δεν τη δοκίμασα αλλά την έχω στη λίστα μου έχω πάρει πολύ καλές πληροφορίες...
Διακρίνω εδώ μέσα έχει μία πολύ διακριτική ΠαρουσίαΕγώ την έχω πάρει 4 φορές και θα την ξαναπάρω, δεν υπάρχει κάτι στο sex που να μην το κάνει, και βλέπω ότι αδυνάτησε. Από την άλλη είναι πανέξυπνη και εξαιρετική κοπέλα.
Καλημέρα καύλες μου!!!!!!!!!! Τί κάνετε????
ΩραίαΈχει και συνέχεια.... Θα ανεβαζω κ αλλες..