Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα σας!!!!
Όποιος διαβάζει...μαθαίνει... πρόσθεσα και νέα τεχνική στο τσιμπούκι μου.......
:-*
Κάντο πιο λιανά να καταλάβουμε
Καλημέρα σας!!!!
Όποιος διαβάζει...μαθαίνει... πρόσθεσα και νέα τεχνική στο τσιμπούκι μου.......
:-*
Κάντο πιο λιανά να καταλάβουμε
Το σχολιο να σου κανει πιιο λιανα..η το τσιμπουκι?
Εσύ τι καταλαβες τύπε???
εγω θα κανω πως δε καταλαβα μπας και τα κανει λιανα και τα 2
Καλησπέρα σας!!! Είμαι η Χριστίνα, καθηγήτρια... Ελληνίδα και είμαι 30. Μόλις ολοκλήρωσα το προφίλ μου, εκεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μου καθώς και πληροφορίες για εμένα. Έτσι για να σας ξεσηκώσω λίγο και να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από ότιδήποτε κάνετε!!!
Επίσης μπορείτε να δείτε και την αγγελία μου στο [URL unfurl="true"]https://*******/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/xristina-i-kathigitria_i136041[/url]
Φιλάκια πολλά παντού!!
Και αμα δεν το μαθω καλα το μαθημα μου, θα το επαναλαβουμε;
Ρε παίδες είναι η γνωστή Χριστίνα που κάποτε 2012 ισως κ ποιο πριν έκανε ραντεβού; Ο σωματοτυπος είναι ίδιος πάντως
Που την ξερετε ρε παιδια μπαινετε και σε αλλα σιτε
Eαν δεν αλλαξες ονομα τοτε σιγουρα εισαι εσυ. Συναντηση στο κρεολι γλυφαδα πριν χρονια. Οντως η πιπα ειναι για σεμιναριο στον αγωνα σκυλι του πολεμου δεν καταλαβαινει τπτ ουτε απο μπροστα ουτε απο πισω.Τοτε ημουν ποιο νεος κ ρισκαρα. Στα 30φευγα σημερα δεν θα την προτιμουσα σε αυτη την τιμη....(προσωπικη μου αποψη παντα χωρις να σημαινει η κοπελα δεν ειναι καλη στην δουλεια της)Όχι πιο πριν. Ίσως και να είμαι αυτή που λες.
Γιατι δεν το αναφερεις εδω? Θα γεμισει το inbox σου pm...!Καλησπέρα σας,
Σας ενημερώνω ότι το δωράκι μου κατέβηκε, μπορείτε όσοι ενδιαφέρονται να με ρωτήσουν με πμ. Επίσης για τους ενδιαφερόμενους.........προσθέτω νέες υπηρεσίες..... !!!!!!!!!
Φιλιά!!!
Δεν ειναι αγαπητη μου ισα ισα βοηθας τους συναγωνιστες κ τον ευατο σου.Διότι μπορεί να είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του site.