christina ka8hghtria
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 18
Καυλες μου καλησπέρα!!!!!
Ανανεωμενη...κ με νέες τεχνικές...
καλησπέραΚαυλες μου καλησπέρα!!!!!
Αυτό σηκώνει ανάλυση... Πρέπει να μας το εξηγήσειςΚαυλες μου καλησπέρα!!!!!
τι καινουργιες τεχνικες ρε Χριστινα. Η πιπα σου και μονο φτανει ρε κοριτσι! Θα επρεπε εδω μεσα να τις μαζεψεις ολες και να τους δειξεις τι παει να πει φλογερα.Καυλες μου καλησπέρα!!!!!
συμφωνω συναγωνιστη πιπα για σεμηναριο προς εκμαθηση!!
συμφωνω συναγωνιστη πιπα για σεμηναριο προς εκμαθηση!!τι καινουργιες τεχνικες ρε Χριστινα. Η πιπα σου και μονο φτανει ρε κοριτσι! Θα επρεπε εδω μεσα να τις μαζεψεις ολες και να τους δειξεις τι παει να πει φλογερα.
80Υπάρχει προσφορά για τα μέλη τυπε ? Νόμιζα ήταν 60€
Υπάρχει προσφορά για τα μέλη τυπε ? Νόμιζα ήταν 60€ισχύει η τιμή για τα μέλη του φόρουμ ? υπάρχει κάποια αλλαγή στις τιμές ?
οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους που λένε. να μην έχουμε παρεξηγήσεις.....
γνωριζω...Ηταν 100 μεχρι πριν 2 χρονια και 80 με τον Τσιπρα. Τωρα το 60 αν ισχυει, μακαρι...Και στο κατω κατω της γραφης συζητηση καναμε. Εσυ τι ενοχληθηκες? Σε πινακα ανακοινωσεων γραφεις?ήταν 60€ για τα μέλη 80€ για τους άλλους. να μας πει η ίδια αν ισχύει. μη πετάγεται ο καθένας που δεν γνωρίζει.
γνωριζω...Ηταν 100 μεχρι πριν 2 χρονια και 80 με τον Τσιπρα. Τωρα το 60 αν ισχυει, μακαρι...Και στο κατω κατω της γραφης συζητηση καναμε. Εσυ τι ενοχληθηκες? Σε πινακα ανακοινωσεων γραφεις?
μια χαρα τοτε!
Μ ε δικό σου χώρο?? και πρωκτικό??Εδώ και αρκετούς μήνες το δωράκι μου έχει αλλάξει και είναι 60. Το λέω και εδώ στο thread μου.
Καλή συνέχεια σε όλους!!
οχι φιλε μου
ζήτω την γνώση των πιο έμπειρων από εμένα. μπας και είναι αυτή η καθηγήτρια η κάνω λάθος ?
αυτή στην αγγελία είναι στα 100€.
το τηλ δεν είναι το ίδιο. απλά μου μοιάζει πολύ. αν κάνω λάθος να με συμπαθάτε
οχι τυπε δεν ειναι η ιδια, εκτος και αν 3πλασιασε τα βυζια της απο τον δεκεμβρη που την ειχα συναντησει..