Διαγραμμένο μέλος 178913
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
εισαι μεγάλη καύλα χριστινάκι
Έμαθα για ρουφήγματα μούδιασμα μέχρι το μεδούλι καλήμερα χυμώδη Χριστίνα ;)Μμμμμ... Σε ευχαριστώ πολύ γλυκε μου!!!!
καλημέρα αγάπη καλό μήνα να εχεις,.Τι έγινε τον εποιασες τον Μάη???Έλα σύντομα θα τα πούμε από κοντά.Καλό μήνα σε ολους!!!!
Μου λειψατε!!!!
Καλησπέρα. Έχει κανείς εντυπώσεις από την Χριστίνα σε λεσβιακό-τρίο;
παντως τυπε και σολο να την παρεις θα εχαριστηθεις γαμησι ειαι πολυ καλη σε ολα και αντεχει της υψηλες στροφεςΚαλησπέρα. Έχει κανείς εντυπώσεις από την Χριστίνα σε λεσβιακό-τρίο;
Εγώ.
Τα δίνει όλα, δεν προσποιείται, πραγματικά γουστάρει να είναι με γυναίκα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν είναι ο σωματότυπος που μου αρέσει, αλλά την παρτούζα που είχα κάνει με μια φίλη και μαζί της θα τη θυμάμαι για πολύ καιρό.
clobal στα υποψην θα είναι εγω ειχα κανει πριν πολύ καιρω ένα ραντευου αλλα δεν μπορω να κρινω από ένα ραντευου, παντος σε γενικες γραμμες ειχα περασει καλα αλλα παρτουζα δεν εχω κανει μαζι της θα το σκευτω , με εβαλες να το σκευτομαι τωραΕγώ.
Τα δίνει όλα, δεν προσποιείται, πραγματικά γουστάρει να είναι με γυναίκα. Το έχω ξαναπεί ότι δεν είναι ο σωματότυπος που μου αρέσει, αλλά την παρτούζα που είχα κάνει με μια φίλη και μαζί της θα τη θυμάμαι για πολύ καιρό.
Πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος..μπορει να γλυτωσεις το ασυλο...clobal στα υποψην θα είναι εγω ειχα κανει πριν πολύ καιρω ένα ραντευου αλλα δεν μπορω να κρινω από ένα ραντευου, παντος σε γενικες γραμμες ειχα περασει καλα αλλα παρτουζα δεν εχω κανει μαζι της θα το σκευτω , με εβαλες να το σκευτομαι τωρα
Καλησπέρες
Γνωρίζει κανένας αν έκοψε το σπορ η Χριστίνα ή είναι για απλά ανενεργή το τελευταίο διάστημα?
Το τηλ απο τις αγγελίες δεν απαντά
Πηγαινε να σε κοιταξει καποιος ειδικος..μπορει να γλυτωσεις το ασυλο...
Τι ειναι? Ψαρεμα?Ε θελει λιγο επιμονη
Για να σου λεει Ο JIMMY θελει επιμονη κατι ξερει τυπε..Τι ειναι? Ψαρεμα?
Ε, για να το λες εσυ κατι θα ξερεις.Για να σου λεει Ο JIMMY θελει επιμονη κατι ξερει τυπε..
Ε, για να το λες εσυ κατι θα ξερεις.