b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.801
- Πόντοι
- 216
Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
Οπα τι συνέβη?
Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
στο ειπε η ιδια,η το ακουσες απο αλλον?Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
ελα ντε??στο ειπε η ιδια,η το ακουσες απο αλλον?
ναι φίλε σε πιστέψαμε ,απορώ πως ασχολούνται μαζί σου σοβαροί άνθρωποι βλέποντας να έχεις στείλει τρία μυνήματα,σιγά μην δώσει η κοπέλα το πορνοτηλεφωνο να το κρατάει ο γκόμενος,είναι τόσο έξυπνη που ποτέ δεν θα έκανε τέτοια μαλακια.με πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
ρε τι γινεται στον κοσμο, ακου λεει πηρε ο γκομενος και εκανε παραποναναι φίλε σε πιστέψαμε ,απορώ πως ασχολούνται μαζί σου σοβαροί άνθρωποι βλέποντας να έχεις στείλει τρία μυνήματα,σιγά μην δώσει η κοπέλα το πορνοτηλεφωνο να το κρατάει ο γκόμενος,είναι τόσο έξυπνη που ποτέ δεν θα έκανε τέτοια μαλακια.
εσυ γιατι ενοχλησες ρε παιχτη ;) δεν μας τα λες καλαμε πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
Να είσαι καλά και όλα γίνονται!!!Καλημέρα σας!!!!!!!!! Είμαι εδώ κ θα ξεκινησω να σηκώνω τηλ απο την Κυριακή. Ειμαι καλά...κ όπως καταλαβαίνετε....με πολλές ορεξουλες
Δεν ισχυει το σενάριο με το τηλέφωνο.
Μου λειψατε παρα πολυ..
![]()
![]()
![]()
ΑΝ λέω ΑΝ έγινε αυτό...με πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....ΑΝ λέω ΑΝ έγινε αυτό...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Σ ΕΚΑΝΕ...
παίχτη στις κοπέλες καλούμε μια δυο φόρες και κλείνουμε η όχι ραντεβού...
δεν καλούμε συνεχώς να σαλιαρίζουμε και να παίζουμε το πουλάκι μας...
λιγάκι σεβασμός δεν βλάπτει ...
στο φινάλε δουλειά κάνουν ...
τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....![]()
πεφτω απο τα συννεφα....![]()
αγαπη μου εσυ και φοβηθηκα ,,αλλα λεω γίνονται αυτα θα μου το έλεγε η φίλη μου ....Καλημέρα σας!!!!!!!!! Είμαι εδώ κ θα ξεκινησω να σηκώνω τηλ απο την Κυριακή. Ειμαι καλά...κ όπως καταλαβαίνετε....με πολλές ορεξουλες
Δεν ισχυει το σενάριο με το τηλέφωνο.
Μου λειψατε παρα πολυ..
![]()
![]()
![]()
σοβαρα μιλας???....βρηκα υποστηρικτη...κι εσυ?
κι εγω.
Μόλις προσγειώθηκα από ένα συννεφάκι. Πάω πάλι να καυλαντισω Viberσοβαρα μιλας???....βρηκα υποστηρικτη...![]()
Τι λες τώρα...τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....![]()
πεφτω απο τα συννεφα....![]()
Για να σου λεει Ο JIMMY θελει επιμονη κατι ξερει τυπε..
Καλησπέρα. Έχει κανείς εντυπώσεις από την Χριστίνα σε λεσβιακό-τρίο;