b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 216
Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
Οπα τι συνέβη?
Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
στο ειπε η ιδια,η το ακουσες απο αλλον?Πάει το χάσαμε το Χριστίνακι πατριωτεεες
ελα ντε??στο ειπε η ιδια,η το ακουσες απο αλλον?
ναι φίλε σε πιστέψαμε ,απορώ πως ασχολούνται μαζί σου σοβαροί άνθρωποι βλέποντας να έχεις στείλει τρία μυνήματα,σιγά μην δώσει η κοπέλα το πορνοτηλεφωνο να το κρατάει ο γκόμενος,είναι τόσο έξυπνη που ποτέ δεν θα έκανε τέτοια μαλακια.με πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
ρε τι γινεται στον κοσμο, ακου λεει πηρε ο γκομενος και εκανε παραποναναι φίλε σε πιστέψαμε ,απορώ πως ασχολούνται μαζί σου σοβαροί άνθρωποι βλέποντας να έχεις στείλει τρία μυνήματα,σιγά μην δώσει η κοπέλα το πορνοτηλεφωνο να το κρατάει ο γκόμενος,είναι τόσο έξυπνη που ποτέ δεν θα έκανε τέτοια μαλακια.
εσυ γιατι ενοχλησες ρε παιχτη ;) δεν μας τα λες καλαμε πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
Να είσαι καλά και όλα γίνονται!!!Καλημέρα σας!!!!!!!!! Είμαι εδώ κ θα ξεκινησω να σηκώνω τηλ απο την Κυριακή. Ειμαι καλά...κ όπως καταλαβαίνετε....με πολλές ορεξουλες
Δεν ισχυει το σενάριο με το τηλέφωνο.
Μου λειψατε παρα πολυ..
ΑΝ λέω ΑΝ έγινε αυτό...με πήρε τηλέφωνο ο δικός της κ μ ζηταγε τα ρέστα γτ την ενοχλώ...
τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....ΑΝ λέω ΑΝ έγινε αυτό...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Σ ΕΚΑΝΕ...
παίχτη στις κοπέλες καλούμε μια δυο φόρες και κλείνουμε η όχι ραντεβού...
δεν καλούμε συνεχώς να σαλιαρίζουμε και να παίζουμε το πουλάκι μας...
λιγάκι σεβασμός δεν βλάπτει ...
στο φινάλε δουλειά κάνουν ...
τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....
πεφτω απο τα συννεφα....
αγαπη μου εσυ και φοβηθηκα ,,αλλα λεω γίνονται αυτα θα μου το έλεγε η φίλη μου ....Καλημέρα σας!!!!!!!!! Είμαι εδώ κ θα ξεκινησω να σηκώνω τηλ απο την Κυριακή. Ειμαι καλά...κ όπως καταλαβαίνετε....με πολλές ορεξουλες
Δεν ισχυει το σενάριο με το τηλέφωνο.
Μου λειψατε παρα πολυ..
σοβαρα μιλας???....βρηκα υποστηρικτη...κι εσυ?
κι εγω.
σοβαρα μιλας???....βρηκα υποστηρικτη...
Μόλις προσγειώθηκα από ένα συννεφάκι. Πάω πάλι να καυλαντισω Viberσοβαρα μιλας???....βρηκα υποστηρικτη...
Τι λες τώρα...τι,γινονται αυτα τα πραγματα???.....
πεφτω απο τα συννεφα....
Για να σου λεει Ο JIMMY θελει επιμονη κατι ξερει τυπε..
Καλησπέρα. Έχει κανείς εντυπώσεις από την Χριστίνα σε λεσβιακό-τρίο;