dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 642
- Πόντοι
- 301
Αναμένουμε να πάρει σειρά για blacked, tushy και julesjordan!!
καλα αραξε να δουνε πως θα παει το πρωτο και βλεπουμε για αλλα.Αναμένουμε να πάρει σειρά για blacked, tushy και julesjordan!!
Το διαδίκτυο έχει τόσα ημίγυμνα και γυμνά videos και τσόντες, light, hard, super hard κι απ' όλα τέλος πάντων που όντως πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πληρώνει 25 ευρώ το μήνα για να βλέπει το μουνί της κάθε Κρίστης! Mε λίγα ευρώ (δεν ξέρω πόσα ακριβώς) παραπάνω το μήνα ας πούμε η Cosmote TV σου προσφέρει 4-5 τσοντοκάναλα να βαρεθείς να χαζεύεις μουνιά, να το παιζεις κλπ, ότι αρέσει στον καθένα anyway.Το κορίτσι έχει γυμνά video.
Δηλαδή πρέπει να τα προσφέρει τσάμπα ???
Από αυτό ζεί.
Νομίζω ότι κάποιοι δεν ξέρετε τι γράφετε εδώ μέσα.
Χωρίς παρεξήγηση.
Το διαδίκτυο έχει τόσα ημίγυμνα και γυμνά videos και τσόντες, light, hard, super hard κι απ' όλα τέλος πάντων που όντως πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πληρώνει 25 ευρώ το μήνα για να βλέπει το μουνί της κάθε Κρίστης! Mε λίγα ευρώ (δεν ξέρω πόσα ακριβώς) παραπάνω το μήνα ας πούμε η Cosmote TV σου προσφέρει 4-5 τσοντοκάναλα να βαρεθείς να χαζεύεις μουνιά, να το παιζεις κλπ, ότι αρέσει στον καθένα anyway.
Χωρίς παρεξήγηση πάντα.
Χαζή δεν είναιΉθελα να τη συναντήσω αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον καλύτερα που δεν το επιχείρησα.
Είναι πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί. Με χαζές δεν πάω.
Μεγάλη σαμπρέλα για το σασί της έχει πάντωςΆτσα το κορμάκι...
Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να τη συναντήσω, αλλά αν το έκανα, θα ήταν για να "μάθω" τον τρόπο σκέψη της και την αντίληψή της ως άνθρωπος μέσο κουβέντας, παρά για να πηδηχτούμε. Θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερο mindset.Χαζή δεν είναι
Πάρα πολύ όμορφη για τα γούστα μου.Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να τη συναντήσω, αλλά αν το έκανα, θα ήταν για να "μάθω" τον τρόπο σκέψη της και την αντίληψή της ως άνθρωπος μέσο κουβέντας, παρά για να πηδηχτούμε. Θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερο mindset.
Πολλά τα λεφτά ΆρηΠάρα πολύ όμορφη για τα γούστα μου.
Όχι vfm, ούτε για αστείο.
Όντως ιδιαίτερη σκέψη. Μιλήσαμε αρκετά. Διαφωνώ μαζί της αλλά έχει μια συγκροτημένη (αν και σε λάθος δρόμο κατ'εμέ) σκέψη.
Ξύπνια κοπέλα σίγουρα.
Δεν θα σου "δοθεί" ποτε ως επαγγελματίας πιστευω. Το μεγάλο μειονέκτημα.
Αξιζει μια συνάντηση. Μια...
Δεν ξερω ποσα θελει τωρα.Πολλά τα λεφτά Άρη
Κάνει κάνα ραντεβού?Ξέφυγε η όμορφη Χριστίνα.
Κάνει κάνα ραντεβού?
Η μάλλον πιο σωστά,
Θα κάνει κάνα ραντεβού...?
Ή μόνο τσόντες...
xcaaxxaaxaxxaxaaxaxΜπραβο στο κοριτσι.
Συγκινουμαι.
Δικο μας παιδι να κανει τετοια καριερα.
Κανει την Ελλαδα περηφανη.