Νέα

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό !!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Αναμένουμε να πάρει σειρά για blacked, tushy και julesjordan!!
καλα αραξε να δουνε πως θα παει το πρωτο και βλεπουμε για αλλα.
ειναι ομορφη κοπελα αλλα για τα δεδομενα της παγκοσμιας πορνοβιομηχανιας πρεπει να υπερβαλει εαυτο αν θελει να ξεχωρισει.
προς το παρον δεν εχει δωσει ουτε κωλο, κρατα μικρο καλαθι.

καλη τυχη της ευχομαι, "δικο μας" παιδακι ειναι αλλωστε, με εμας βριζοταν εδω μεσα, με εμας γαμιοταν στα χοτελια, την αγαπαμε λιγο παραπανω απτις αλλες τσοντοβιες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.656
Πόντοι
46.423
Ελπίζω να μην το παρακάνει με αραπάδες κλπ ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Το κορίτσι έχει γυμνά video.

Δηλαδή πρέπει να τα προσφέρει τσάμπα ???

:dunno:

Από αυτό ζεί.

Νομίζω ότι κάποιοι δεν ξέρετε τι γράφετε εδώ μέσα.

Χωρίς παρεξήγηση.
Το διαδίκτυο έχει τόσα ημίγυμνα και γυμνά videos και τσόντες, light, hard, super hard κι απ' όλα τέλος πάντων που όντως πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πληρώνει 25 ευρώ το μήνα για να βλέπει το μουνί της κάθε Κρίστης! Mε λίγα ευρώ (δεν ξέρω πόσα ακριβώς) παραπάνω το μήνα ας πούμε η Cosmote TV σου προσφέρει 4-5 τσοντοκάναλα να βαρεθείς να χαζεύεις μουνιά, να το παιζεις κλπ, ότι αρέσει στον καθένα anyway.

Χωρίς παρεξήγηση πάντα.:P

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.779
Πόντοι
3.506
Άτσα το κορμάκι... Σε μεγάλα τσοντομαγαζιά αρχίζει να γαμιέται. Και εις ανώτερα!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.656
Πόντοι
46.423
Το διαδίκτυο έχει τόσα ημίγυμνα και γυμνά videos και τσόντες, light, hard, super hard κι απ' όλα τέλος πάντων που όντως πρέπει να είναι κάποιος πολύ βλάκας για να πληρώνει 25 ευρώ το μήνα για να βλέπει το μουνί της κάθε Κρίστης! Mε λίγα ευρώ (δεν ξέρω πόσα ακριβώς) παραπάνω το μήνα ας πούμε η Cosmote TV σου προσφέρει 4-5 τσοντοκάναλα να βαρεθείς να χαζεύεις μουνιά, να το παιζεις κλπ, ότι αρέσει στον καθένα anyway.

Χωρίς παρεξήγηση πάντα.:P

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές επιθυμίες.

Άλλο να σου κάνει private video η Christy και άλλο η κάθε ανώνυμη onlyfans striper.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Και στο instagram της vixen εδώ

εμφανισιακά είναι καλύτερή από πολλές ξένες. Δε βλέπω το λόγο να μη μπορεί να κάνει διεθνή καριέρα κ ας μην είναι από τα πρώτα ονόματά.
Αυτό πού με ανησυχεί κυρίως είναι το ενδεχόμενο να πάει να βάλει τίποτα τεραστία βυζομπαλονια κ να γίνει σα γαμώ το Δία μου!!!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να τη συναντήσω, αλλά αν το έκανα, θα ήταν για να "μάθω" τον τρόπο σκέψη της και την αντίληψή της ως άνθρωπος μέσο κουβέντας, παρά για να πηδηχτούμε. Θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερο mindset.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
Ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό να τη συναντήσω, αλλά αν το έκανα, θα ήταν για να "μάθω" τον τρόπο σκέψη της και την αντίληψή της ως άνθρωπος μέσο κουβέντας, παρά για να πηδηχτούμε. Θεωρώ πως τέτοιοι άνθρωποι έχουν ιδιαίτερο mindset.
Πάρα πολύ όμορφη για τα γούστα μου.
Όχι vfm, ούτε για αστείο.
Όντως ιδιαίτερη σκέψη. Μιλήσαμε αρκετά. Διαφωνώ μαζί της αλλά έχει μια συγκροτημένη (αν και σε λάθος δρόμο κατ'εμέ) σκέψη.
Ξύπνια κοπέλα σίγουρα.
Δεν θα σου "δοθεί" ποτε ως επαγγελματίας πιστευω. Το μεγάλο μειονέκτημα.
Αξιζει μια συνάντηση. Μια...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Πάρα πολύ όμορφη για τα γούστα μου.
Όχι vfm, ούτε για αστείο.
Όντως ιδιαίτερη σκέψη. Μιλήσαμε αρκετά. Διαφωνώ μαζί της αλλά έχει μια συγκροτημένη (αν και σε λάθος δρόμο κατ'εμέ) σκέψη.
Ξύπνια κοπέλα σίγουρα.
Δεν θα σου "δοθεί" ποτε ως επαγγελματίας πιστευω. Το μεγάλο μειονέκτημα.
Αξιζει μια συνάντηση. Μια...
Πολλά τα λεφτά Άρη :undecided-old:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.735
Πόντοι
3.446
Μπράβο στην κοπέλα. Μας κάνει περήφανους. Κατάφερε να γίνει γνωστή και έξω και δεν βολεύτηκε /αρκέστηκε να παραμείνει μια απλή συνοδός, οπως άνετα θα μπορούσε . Εξυπνη κοπέλα και με όνειρα . Μπράβο της. Εμένα μου αρέσουν τέτοιοι άνθρωποι.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.600
Πόντοι
5.946
το μόνο ευχάριστο είναι πως χώρισε από τον χάχα και τώρα έχουμε ελπίδες να δώσει κώλο σε κάνα αράπακλα και να ξαναγυρίσει στην βίζιτα ανανεωμένη και με ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ υπηρεσίες...
για το αν είναι χαζή συμφωνώ με το μεγάλο βουνό... καραχαζή με βούλα πιστοποίησης (απλά κυττάχτε τον τύπο με τον οποίο είχε σχέση... παίζει να μην είναι χαζή?), απλά κάτι βουνοκορφές τις ξεγελάει επειδή είναι ετοιμόλογη... τι να κάνουμε κάποιοι θέτουν τον πήχυ πολύ χαμηλά...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.656
Πόντοι
46.423
Κάνει κάνα ραντεβού?
Η μάλλον πιο σωστά,
Θα κάνει κάνα ραντεβού...?
Ή μόνο τσόντες...

Δεν νομίζω ότι κάνει ραντεβού στα τυφλά ... πλέον.

Μόνο οι "καρχαρίες" ... την γεύονται πλέον.

Χαζή δεν είναι καθόλου.

Χαζή θα ήταν αν εξακολουθούσε να εκδίδεται και να ακούει τις βλακείες ορισμένων εδώ μέσα που το παίζουν έξυπνοι.

:wink:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.656
Πόντοι
46.423
S300.jpg

Περιττό να σας πω ότι την θεωρώ κουκλί !!!

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Δε μπορω να καταλαβω πως καποιοι το τρωτε αμασητο το παραμυθι των δηθεν πορνοσταρ , παρακατω θα δειτε την αληθεια σε μια φωτο
sddefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom