Διαγραμμένο μέλος 194514
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2019
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Τρυπααρεες!!
Τρυπααρεες!!
oxiεχει σταματησει;
Τρυπααρεες!!
Ωραίες τυπουλες όντως.. όπως λένε και άλλοι φίλοι..
Και η κωλοτρυπουλα γλυκισμα φαινεταιΩραιο μουνακι!
κ που είναι?
Στην ιδια εταιρα (ιστοσελιδα) που ηταν ---> https://*****.tv/actor/christy-white/κ που είναι?
ποτε δεν ηταν στην "δουλεια" , ακομα κ στις ταινιες με το γκομενο της ηταν μεχρι προσφατα!Όχι βρε τις ταινίες αλλά την δουλειά αν σταματησε νομίζω ρώτα ο φιλος
Δν θέλω να σε στεναχωρησω, αλλα ηταν στν μάγο αν δεν κάνω λάθος. Κ δυστυχώς δεν την προλάβαμε. Το χασαμε το κορμιποτε δεν ηταν στην "δουλεια" , ακομα κ στις ταινιες με το γκομενο της ηταν μεχρι προσφατα!
Εντάξει ο Θεος η το συμπαν πες το όπως θες την έκανε ωραίο μουνι, εε δεν μπορει να τα δώσει όλα, δεν έδωσε μυαλο... Βλέπε Τζούλια Αλεξανδράτου.με δεδομενο το θετικο της εξωτερικης εμφανισης, αδιαμφισβήτητο για εμενα αφου ειναι κουκλα, πραγματι , η ερωτηση μου ειναι , αν ειχε το στοιχειωδες νιονιό στο μικρο της κεφαλι κ εβγαινε 10 βολτες στο χωριο της η' οπουδηποτε δε θα της την επεφτε ο γιος του καθε ματσωμενου γιατρου, μηχανικου εντ σοου ον? χωρις να χρειαζεται να γαμιεται ον καμερα ? απλα να γινει κυρια κοκοβηκου χωρις να ξερει να κανει τιποτα!!χωρις το στιγμα κ τη ρετσινια( που ακομα δεν εχει νιωσει)? δλδ αρκουσε απλα να εξαργυρωσει κατι που η φυση της χαρισε απλα ηθελε λιιιιιγο λιιιγο τοσο δα μυαλουδακι
το σχολιο εγινε επειδη ο συμπαθεστατος συναγωνιστης παραπανω εκθειαζει την εξυπναδα (????!?!?!) της κ την αποψη της
κ εγώ για την δουλειά λέω, δεν νομίζω να ξανά άρχισεΌχι βρε τις ταινίες αλλά την δουλειά αν σταματησε νομίζω ρώτα ο φιλος
τσακάλι είσαι, να πούμε στον Μπεκα να σε πάρει να λύνεται μυστήρια μαζί, σχεδόν 3 χρόνια ήταν στο μάγο κ τώρα κ καλά είναι σε διάλυμα επίσημα δεν έχει σταματήσει αλλά δεν την βλέπω να επιστρέφειποτε δεν ηταν στην "δουλεια" , ακομα κ στις ταινιες με το γκομενο της ηταν μεχρι προσφατα!
γλυκούλα είναι πάνω από όλα αυτό.θα ψιλοδιαφωνήσω.
επειδή την έχω συναντήσει, εκτός από όμορφη είναι και ξύπνια κι ετοιμόλογη (στα μη τετριμμένα).
επίσης έχει λόγο και έναν τρόπο σκέψης που μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ή να συμφωνήσει, πάντως υπάρχει ένα κάποιο σκεπτικό (γιατί συνήθως δεν....).
οπότε ας μην εκθειάζουμε την εξυπνάδα της (δεν πέρασε και τεστ της μενσα), αλλά χαζή δεν τη λες με την καμία...
τώρα το τι θα έκανε στο χωριό και ποιον θα παντρευόταν για να έχει λεφτά, είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Προσλαμβανεται.τσακάλι είσαι, να πούμε στον Μπεκα να σε πάρει να λύνεται μυστήρια μαζί, σχεδόν 3 χρόνια ήταν στο μάγο κ τώρα κ καλά είναι σε διάλυμα επίσημα δεν έχει σταματήσει αλλά δεν την βλέπω να επιστρέφει
Ειμαστε γλυκοτσουτσουνοι και δεν μπορει καμια τους να αντισταθει για πολυ.που θα παει θα ξαναγυρισει στη δουλεια , ολες γυρνανε
τσακάλι είσαι, να πούμε στον Μπεκα να σε πάρει να λύνεται μυστήρια μαζί, σχεδόν 3 χρόνια ήταν στο μάγο κ τώρα κ καλά είναι σε διάλυμα επίσημα δεν έχει σταματήσει αλλά δεν την βλέπω να επιστρέφ
τι να κανουμε, τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους!!Προσλαμβανεται.