mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
ειναι ανοιχτο κανονικαΤο ινστα. παντως το εχει κλειστο.
ειναι ανοιχτο κανονικαΤο ινστα. παντως το εχει κλειστο.
οχι για ολους..πρεπει να σε δεχτειειναι ανοιχτο κανονικα
δεν το ξέρω αυτόοχι για ολους..πρεπει να σε δεχτει
Σαν αιτημα φιλιας ειναι..και για να δεις το προφιλ πρεπει να σε εγκρινει μαλλονδεν το ξέρω αυτό
Δηλαδή στο gntm που εμφανίστηκε πριν 3 χρόνια ως Χριστίνα Ανδρεάδου χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα τυπε;
Ειδες ταυτοτητα τυπε ?Δηλαδή στο gntm που εμφανίστηκε πριν 3 χρόνια ως Χριστίνα Ανδρεάδου χρησιμοποιούσε ψεύτικο όνομα τυπε;
Τυπε δεν είδα ταυτότητα. Είδες εσύ;Ειδες ταυτοτητα τυπε ?
οι μισοι ηθοποιοι και τραγουδιστες τους ξερεις με ψευδωνυμα , δεν τους εμποδισε να γινουν διασημοι .... παριος , πλουταρχος , ρεμος κτλ ..Τυπε δεν είδα ταυτότητα. Είδες εσύ;
Αλλά φαντάζομαι όταν πας σε ένα ριάλιτι πριν 3 χρόνια για να γίνεις γνωστός, αν μη τι άλλο χρησιμοποιείς το πραγματικό σου όνομα.
εγω ειπα το αναποδο , μια χαρα η κοπελα θα ανεβασει και κασε τωρα και μαλλον γιαυτο το κανει , αφου τα λεφτα απο τη τσοντα ειναι πενιχρα . Ολοι τσαμπα τις κατεβαζουνΩραία αφού υποστηρίζετε πως το Ανδρεάδου δεν είναι το κανονικό της, τί διαμαρτύρεστε τότε που είπαν κάποιοι ποιό είναι το "επαγγματικό" της.
Τυπε κάτι τελευταίο και το κλείνω εδώ με χιούμορ και χωρίς παρεξήγηση.οι μισοι ηθοποιοι και τραγουδιστες τους ξερεις με ψευδωνυμα , δεν τους εμποδισε να γινουν διασημοι .... παριος , πλουταρχος , ρεμος κτλ ..
Εμένα με είχε εγκρίνει γιατί είμαι ομορφαντραςΣαν αιτημα φιλιας ειναι..και για να δεις το προφιλ πρεπει να σε εγκρινει μαλλον
Είσαι πολύ όμορφη και σέξυ και θα ήθελα πολύ να περάσω ένα βράδυ μαζί σου. Φαίνεται όμως να είσαι ερωτευμένη και ίσως να αγαπάς τον άνθρωπό σου. Γι’αυτό δεν θα μπορούσα να σε αγγίξω. Τί σου λέω τώρα εδώ μέσα…Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι κάθε καλό.Είχα πει κάποτε πως όταν γυρίσω ταινία δεν θα ανεβάσω τη τιμή για να μην χάσω τους καλούς μου πελάτες.. με τις μαλακιες που διαβάζω εδώ μέσα, σίγουρα θα το πάω πάνω από 300 αν συνεχίζετε να με νευριάζετε.. μη σώσετε και με πάρετε ραντεβού ρε ?