nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
μισο μισο.....τη πορτα στο μαγαζι που λέει ο καψωνης τη λενε επισης χριστιανα?
ναι την πισω..
μισο μισο.....τη πορτα στο μαγαζι που λέει ο καψωνης τη λενε επισης χριστιανα?
Μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση με την δεσποινίδα Χριστιάνα. Η κοπέλα είναι γυναικάρα , θηλυκό 100% . Αν συναντήσει το αληθινό αρσενικό η κατάσταση ξεφεύγει από την δυνατότητα περιγραφής του γραπτού λόγου. Αντέχει και προκαλεί όσο αντέχεις με τρόπο θηλυκό , αν δε καταφέρεις και ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου αυτ΄το πλάσμα με την θεσπέσια αυρα και την αστείρευτη θηλυκότητα , μεταμορφώνεται σε μια αγριόγατα που θα διεκδικήσει την ηδονή της χωρίς συμβιβασμό , αφήνοντας σημάδια από την μάχη των αισθήσεων. Για να το πω πιο απλά , η κοπέλα φλέγαεται ολόκληρη και σε πλημμυρίζει με την ηδονή της , επαναλαμβάνω ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ είσαι αρσενικό που ξέρει τι θέλει και πως να το εκφράσει σε μια γυναίκα σκέτη καύλα 24 ετών . Γυναίκα - γυναικάρα με τις καμπύλες της να σε προκαλούν να την σφίξεις πάνω σου συνεχώς για να αρχίσει να λιώνει .... PSE GFE OWO CIM USB SATA ATM VISA και λοιπά δεν αρμόζουν σε τέτοια κατάσταση μάγκες . Η κοπελίτσα είναι αματεράκι και τα δίνει όλα , ολά και είναι και πολλά.
Επίσης , εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι . Προωθητής , [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]προσαγωγός[/size][/size][/size][/size][/size][/size] κλπ δεν είμαι, αν και θα έιχε πολύ πλάκα και ανταπόκριση γιατί παρατηρώ οτι περισσότερο ασχολούνται αρκετοί με το ποιός κάνει τι , παρά με την ουσία . Δείτε το δάσος και προσπεράστε τον κορμό.
Καλό βράδυ μάγκες και να περνάτε καλά σε αυτό το σύντομο πέρασμα από τη ζωή.
Μόλις επέστρεψα από τη συνάντηση με την δεσποινίδα Χριστιάνα. Η κοπέλα είναι γυναικάρα , θηλυκό 100% . Αν συναντήσει το αληθινό αρσενικό η κατάσταση ξεφεύγει από την δυνατότητα περιγραφής του γραπτού λόγου.
Προωθητής , προσαγωγός
Η "πόρτα" έμαθα δυο πράσινα ζητάει. Ισχύει;
Είναι μούναρος πάντως!
Για μπριζολίτσα μπορώ να σου συστήσω καλύτερα μέρη!Απογοητεύτηκες δηλαδη απο αυτο που ειδες
καλώς τον...καιρό είχες να την εκθειάσεις!Λοιπόν το κορίτσι έχει το πιο όμορφο πρόσωπο αυτή την στιγμη με σφικτές βυζαρες και κορμάρα με λίγα πιασίματα.
αυτό μπορω να το θεωρήσω και απάντηση προς τον δικηγόροΡε παίχτη αφού τα ξέρεις πως είναι αυτά.
Εξαρτάται σε τί γήπεδα έχεις παίξει. Αν έχεις παίξει στο Μπερναμπέου θα εντυπωσιαστείς αν παίξεις στη Ριζούπολη ή την Λιβαδειά;
Δυο πράσινα για να μπεις μέσα της ?
Δηλαδη?Τώρα σοβαρα είσαι δικηγόρος εσύ?
Ελα ρε Νταμπιζα!!!Ρε παίχτη αφού τα ξέρεις πως είναι αυτά.
Εξαρτάται σε τί γήπεδα έχεις παίξει. Αν έχεις παίξει στο Μπερναμπέου θα εντυπωσιαστείς αν παίξεις στη Ριζούπολη ή την Λιβαδειά;
Γιατί δεν μου απαντάς Χριστιάνα μαναράκι μου;
Γιατί δεν μου απαντάς Χριστιάνα μαναράκι μου;
ααααχαχχαχα απαντα βρε χριστιανα στο μαναρακι τον pat
ααααχαχχαχα απαντα βρε χριστιανα στο μαναρακι τον pat
Περιμενε να τη γαμησουμε ολοι και μεταχριστιανα θελω να τα φτιαξουμε
Περιμενε να τη γαμησουμε ολοι και μετα
Περιμενε να τη γαμησουμε ολοι και μετα
Τετοιες σαχλαμαρες σου φτιαχνουν τη μερα? να σου στελνω μια σαχλαμαρα καθε πρωι με πμ.κλαιω απο τα γελια τι ατακα παλι διαβασα ωραιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι απιστευτος σε ευχαριστω μου εφτιαξες την διαθεση σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!