alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι εννοεις τύπε?Ο alex ο δικηγόρος και η Χριστιάνα η πουτανα ειναι 2 φανταστικά πρόσωπα.
Τι εννοεις τύπε?Ο alex ο δικηγόρος και η Χριστιάνα η πουτανα ειναι 2 φανταστικά πρόσωπα.
έτσι όπως το πάνε και οι δυό,σίγουρα!Ο alex ο δικηγόρος και η Χριστιάνα η πουτανα ειναι 2 φανταστικά πρόσωπα.
κατσε κοιτα τα post του ρε βλάκα και θα διαπιστώσεις οτι δεν είναι οτι γράφει απο κινητό αλλά οτι είναι ξένος ανορθόγρφος!Ακριβώς.
Εξ ου και ο τόνος στο "α".
Γιατι ειναι δυσκολο να δεις το αυτονοητο?
παπάρια πουτανα ήταν,παπάρια παραμένει!Εντάξει ρε τύπε είναι προφανές ρε κακομοίρη δεν έχεις τι να κάνεις και ασχολείσαι συνεχεία με κακίες εδώ και αποδεικνύει ότι έχεις συμφέροντα για άλλες και φοβάσαι μην σου πάρει πελατεία η κοπέλα.....
Τελικά όχι μόνο κακομοίρης άλλα και για λυπήσει η φαντασία σου δεν υπάρχει,γελάει και το παρδαλό κατσίκικατσε κοιτα τα post του ρε βλάκα και θα διαπιστώσεις οτι δεν είναι οτι γράφει απο κινητό αλλά οτι είναι ξένος ανορθόγρφος!
Αντε χαϊβάνι,στην αρχή ελεγες οτι δεν ειναι η Χριστιανα η Νεφέλη,μετα έγραφες και τι έγινε που είναι και μετα το έκανες αβαβα!
Κάνε μας την χάρη,στις πουτάνες έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο οσο στην δικηγορική
Μηδέν!
Αφού λες ότι δεν είσαι γιατί ασχολείσαι συνέχει με έμενα και άλλους αφού σε χαλάμε....ναι ειμαι νταβατζης και εχω άλλες πουανες και φοβαμαι μην τυχον μου παρει το κομοδινο σου την πελατεία!
Εσυ εκτος απο τυχαρπαστος εδω μεσα στο forum,είσαι και πανίβλακα!
Εγω ειπα για Νεφελη? ποια ειναι η Νεφελη?κατσε κοιτα τα post του ρε βλάκα και θα διαπιστώσεις οτι δεν είναι οτι γράφει απο κινητό αλλά οτι είναι ξένος ανορθόγρφος!
Αντε χαϊβάνι,στην αρχή ελεγες οτι δεν ειναι η Χριστιανα η Νεφέλη,μετα έγραφες και τι έγινε που είναι και μετα το έκανες αβαβα!
Κάνε μας την χάρη,στις πουτάνες έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο οσο στην δικηγορική
Μηδέν!
Τι να σου απαντησει ? καποιος μαλακας διπλα μοστραρισε το τηλεφωνο της. Ευτυχως το πηρε χαμπαρι και το αλλαξε αμεσως. Οποτε καταλαβαίνεις ότι θα παιξει -αν παιξει- σε πολύ στενο κυκλο και καλα θα κανει με τοσους λιγούρηδες εδώ μεσα
συνδυάζονται.....Κλειστος κυκλος και νημα σε φορουμ δεν συνδιάζονται. Τοσο απλα
και καλα θα κανει να παιξει σε κλειστο κυκλο!αφου δεν σεβονται την επιθυμια τις στο να το δινει μονο εκεινη εκει που θελει καλα κανει και παλι.....αλλιως θα το εβαζε σε love-list sex ads και παει λεγωντας πρεπει να υπαρχει και λιγο εχεμυθεια αλλα που και αυτη χαθηκε ετσι καιγονται ορισμενες απο καποιους ανιδεους παπαρες...
Αντί να ασχολούμαστε με την κοπέλα [glow=red,2,300]αφού εδώ είναι το θρεντ της[/glow] ασχολούμαστε με έναν καραγκιόζη αυτό προσπαθεί να πετύχει....
ξέρω πολλες και πολλους περισσότερους απο όσο νομίζεις....Κάθετε και βρίζει κάποια χωρίς να την ξέρει αφού χαλιέται γιατί συνεχίζει οποίος κατάλαβε κατάλαβε άλλα από την αγαμία έχει φτάσει το σπέρμα στον εγκέφαλο και τον έκαψε ......
καλά μην κλάψειςΕγω ειπα για Νεφελη? ποια ειναι η Νεφελη?
Τι λες μωρε?
Και γιατι βριζεις ρε φιλε, σου εχω κανει κατι? Α παρατα μας μωρε...
αν και σε διόρθωσε ο άλλος ο γλυφτης ορθογραφικά,έχεις δίκιο δεν συνάδει το δημόσιο forum με κλειστούς κύκλους!Κλειστος κυκλος και νημα σε φορουμ δεν συνδιάζονται. Τοσο απλα
Valeria και πασης Ελλαδος να 'ουμεσυνδυάζονται.....