z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
me!!!!!Έτσι από περιέργεια, εκτός από τους panspi και YannisKapsonis, σε ποιους άλλους υπερτυχερούς του bou έχει απαντήσει;
me!!!!!Έτσι από περιέργεια, εκτός από τους panspi και YannisKapsonis, σε ποιους άλλους υπερτυχερούς του bou έχει απαντήσει;
Η "πόρτα" έμαθα δυο πράσινα ζητάει. Ισχύει;
Είναι μούναρος πάντως!
γιατρε ψηνεσαι να το παρεις ? εχω κινητο αν θες
Λες να παρακαλάω την Χριστιάνα τύπε μου να μου δώσει τηλέφωνο;
Στο μουνί της! Για 2 μήνες ειπε μόνο ότι θα ασχοληθεί. Οπότε όσοι τους έχει κλάσει καλύτερα να μην έχουν ελπίδες.Άμα δεν απαντάει στα pm τότε πως περιμένει να έχει πελατεία;
Ναι καλα..... Κοβει η πουτανα το γαμησει......Στο μουνί της! Για 2 μήνες ειπε μόνο ότι θα ασχοληθεί. Οπότε όσοι τους έχει κλάσει καλύτερα να μην έχουν ελπίδες.
Έχει τα πιο ωραία μάτια για μένα και με άλλους που έχω μιλήσει και επίσης,πρόσωπο για πολλά γούστα........
Χαου αρ γιου σεξι μπόι... Μις γιου.... :-*
Ναι καλα..... Κοβει η πουτανα το γαμησει......
Έχει τα πιο ωραία μάτια για μένα και με άλλους που έχω μιλήσει και επίσης,πρόσωπο για πολλά γούστα........
Πολλές τρελές καλησπερες στα ομορφοπαιδα...
ρε γαμιολη αντρα μας πεθανες....γαμησι γαμω τον θεο σου !
Ωμηλιτε σοστα ελινικα χιχιχ
συγγνωμη κυρια χριστιανα ! ματς μουτς !
Βρε σουριελο κανεις και τον μπαμπινιωτη τωρα.......χαχαχαχαχαα!!!συγγνωμη κυρια χριστιανα ! ματς μουτς !
γιατρε ψηνεσαι να το παρεις ? εχω κινητο αν θες
μισο μισο.....τη πορτα στο μαγαζι που λέει ο καψωνης τη λενε επισης χριστιανα?Λες να παρακαλάω την Χριστιάνα τύπε μου να μου δώσει τηλέφωνο;