alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
παρτην πορτα και φυγε'στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα'
παρτην πορτα και φυγε'στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα'
Μια φωτογραφια απο το προσφατο ραντεβου με την Χριστιανα.
Αφειερωμενη στον Alpula.
Δυο παρομοια ειναι Δεν θυμαμαι αλλα ζητα το Ρωμαικο λουτρο.Ωραιο δωματιο. Θυμασαι σε ποιο είναι?
Δυο παρομοια ειναι Δεν θυμαμαι αλλα ζητα το Ρωμαικο λουτρο.
Σιγουρα εχω πλακωθει με καποιους . Αλλα ουτε βριστηκαμε εδω μεσα ουτε τυρανναμε το θρεντ για 2-3 σελιδες. Στο κατω κατω ολοι μπαινουν να μαθουν κατι για τα κοριτσια. Οχι αν εσυ με τον Κυκλωπα εχετε διαφορεςωπα ρε brittania,μπορει να βγει κατι απο αυτο,εσυ δεν εχεις βγει off topic ποτέ ή δεν εχεις ερθει σε συγκρουση με καποιον?
καλημερα μαναρακιιιιιιιιιιιιιικαταρχην δεν εχει να μαθει κανεις τιποτα στο συγκεκριμενο θρεντ για την κοπελα,τα ειπαμε ολα σελιδες πριν και για τις ψευτικες φωτο και για το αν ειναι αματουρι η οχι και άλλα...
το προβλημα μου δεν ειναι προσωπικο με τον κυκλωπα,ολοι τον βριζουν και τον δουλευουνε,αν εσυ θελεις να κλεισεις τα ματια σου,δεν εχω προβλημα.
την καλημερα μου
Α. Καλα. Χρονια πολλακαταρχην δεν εχει να μαθει κανεις τιποτα στο συγκεκριμενο θρεντ για την κοπελα,τα ειπαμε ολα σελιδες πριν και για τις ψευτικες φωτο και για το αν ειναι αματουρι η οχι και άλλα...
το προβλημα μου δεν ειναι προσωπικο με τον κυκλωπα,ολοι τον βριζουν και τον δουλευουνε,αν εσυ θελεις να κλεισεις τα ματια σου,δεν εχω προβλημα.
την καλημερα μου
Ωραίο μουνετο. Άνετα το γαμαγα αλλα δεν στέλνει τηλ.Μια φωτογραφια απο το προσφατο ραντεβου με την Χριστιανα.
Αφειερωμενη στον Alpula.
εχεις πμΩραίο μουνετο. Άνετα το γαμαγα αλλα δεν στέλνει τηλ.
Ευχαριστώεχεις πμ
χθες συνάντηση με το μύθο του μπου τέλεια όλα μία χαρά Χριστιαννα είσαι φωτιά! !!Μια χαρά μου φαίνεται η Χριστιάνα
χθες συνάντηση με το μύθο του μπου τέλεια όλα μία χαρά Χριστιαννα είσαι φωτιά! !!
ΑΞΙΟΣχθες συνάντηση με το μύθο του μπου τέλεια όλα μία χαρά Χριστιαννα είσαι φωτιά! !!
106 σελίδες κι είναι αν θυμάμαι καλα ειναι ο δεύτερος που τολμαει να γράψει κάτι για την κοπελα. Τέτοια κατασταση ουτε στον μεσαίωνα.
διόρθωση,είναι ο μόνος που γράφει όλη την ώρα για αυτην!106 σελίδες κι είναι αν θυμάμαι καλα ειναι ο δεύτερος που τολμαει να γράψει κάτι για την κοπελα. Τέτοια κατασταση ουτε στον μεσαίωνα.
Δεν την έχω παντρευτεί ούτε πρόκειται !! Την έχω συναντήσει πολλές φορές την Χριστιαννα Για τα γούστα τα δικά μου μου κάνει και από ενφανιση και χαρακτήρα και στο δωμάτιο και περνάω πολύ καλά !! Πάντα με την δική μου άποψη και γούστο !! Τώρα αν κάνει ραντεβού αν απαντάει στα πμ στο τηλ και σε αυτά δεν με ενδιαφέρει και δεν μου πέφτει και λόγος !! Καλή συνέχεια Κύριοι !!διόρθωση,είναι ο μόνος που γράφει όλη την ώρα για αυτην!
είναι αυτός που είχα γράψει οτι μάλλον την έχει παντρευτει!
Τυπε μου θυμησες παλιά μια Όλγα που μονο ένας έλεγε οτι την πηδαγε και μετα εξαφανίστηκαν και οι δυο. Μήπως ξεσκεπαζεσαι και σου χαλάνε τα όνειρα ?Δεν την έχω παντρευτεί ούτε πρόκειται !! Την έχω συναντήσει πολλές φορές την Χριστιαννα Για τα γούστα τα δικά μου μου κάνει και από ενφανιση και χαρακτήρα και στο δωμάτιο και περνάω πολύ καλά !! Πάντα με την δική μου άποψη και γούστο !! Τώρα αν κάνειυμησες ραντεβού αν απαντάει στα πμ στο τηλ και σε αυτά δεν με ενδιαφέρει και δεν μου πέφτει και λόγος !! Καλή συνέχεια Κύριοι !!