alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
εισαι τρελός?Μόνο ειδες?? Δεν πηρες ??
εισαι τρελός?Μόνο ειδες?? Δεν πηρες ??
Γιατί ρε συ ? Τα φαντάσματα κάνουν το καλυτερο τσιμπουκι. Αεροπιπα που λένε !εισαι τρελός?
μλκ ήταν χοντρούλα τότε!Γιατί ρε συ ? Τα φαντάσματα κάνουν το καλυτερο τσιμπουκι. Αεροπιπα που λένε !
μλκ ήταν χοντρούλα τότε!
Αδυνατισε το καλοκαιρακι και της παει πολυ!!!!έστω.., τώρα;
αρα παραδεχεσαι ρε μπουχέσα οτι είχα δίκιο ότι κάποτε ήταν χοντρή!!!Αδυνατισε το καλοκαιρακι και της παει πολυ!!!!
Τιμημενε μαλακα που δεν κανεις τιποτα αλλο από το να περιφερεσαι από thread σε thread και να τρολαρεις, ειπα αδυνατισε και αλλο σε σχεση με αυτο που ηταν.αρα παραδεχεσαι ρε μπουχέσα οτι είχα δίκιο ότι κάποτε ήταν χοντρή!!!
μαλάκα,μόνος σου καρφώθηκες οτι τόσο καιρό μας είχε φλομώσει στην μαλακία!
πόσο δικιο εχεις,γραψε καμια κριτικη να γελασουμε ολοι,αφου οταν γραψεις το μισο φορουμ σου την λεει μπετοβλακα~Τιμημενε μαλακα που δεν κανεις τιποτα αλλο από το να περιφερεσαι από thread σε thread και να τρολαρεις, ειπα αδυνατισε και αλλο σε σχεση με αυτο που ηταν.
ΣΥνεχισε να τρολαρεις ετσι και αλλιως δεν προκειτε να γαμησεις ουτε την Χριστιανα ουτε καποιες αλλες (σε εχουν παρει χαμπαρι τι τσογλανος εισαι και απορω πως σε ανεχεται ο Αντισθενης).
Οσο για το ποσο καιρο σε φλομωνω στην μαλακια? Για δες ποσο καιρο εχω να μιλησω και κοιτα ποσους τονους μαλακια εχεις πεταξει εσυ.
Ηθελα να ηξερα πως αφηνουν κατι τετοιους "ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ" μαλακες....
Εγραψα πριν λιγο και κανενας δεν μου την μπηκε "ΤΙΜΗΜΕΝΕ" μαλακα.πόσο δικιο εχεις,γραψε καμια κριτικη να γελασουμε ολοι,αφου οταν γραψεις το μισο φορουμ σου την λεει μπετοβλακα~
Μ αρεσει που τσακωνεστε στο θρεντ τη; ανυπαρκτης. Και βεβαια αδυνατισε για να χωραει παντουΕγραψα πριν λιγο και κανενας δεν μου την μπηκε "ΤΙΜΗΜΕΝΕ" μαλακα.
Εσυ κοψε τις ανεξαρτητες και ξεκινα τα γραφεια γιατι σε βλεπω αγαμητο και ποιος αντεχει την γκρινια σου.
Αλικη κλεισε ραντεβου μαζι του να υσηχασουμε, ολο πορτα τρωει χαχαχαχαχα
Μ αρεσει που τσακωνεστε στο θρεντ τη; ανυπαρκτης. Και βεβαια αδυνατισε για να χωραει παντου
Μια φωτογραφια απο το προσφατο ραντεβου με την Χριστιανα.
Αφειρεμενη στον Alpula.
γαμησε με τωρα με τον κυκλωπα τον νταβατζη και το μπαζοΜ αρεσει που τσακωνεστε στο θρεντ τη; ανυπαρκτης. Και βεβαια αδυνατισε για να χωραει παντου
οτι ειχα πει,χαμηλοκωλα και μπαζο!
μαλακα εισια νταβατζαης,γραφεις ψευτικες κριτικες και σε εχουμε παρει χαμπαρι!
βλακα!!
Τουλαχιστον εγω γαμαω και οχι μονο μια χαχαχα Λες να ειμαι νταβατζης σε ολες οσες πηδαω?οτι ειχα πει,χαμηλοκωλα και μπαζο!
μαλακα εισια νταβατζαης,γραφεις ψευτικες κριτικες και σε εχουμε παρει χαμπαρι!
βλακα!!
Δεν εχει απολυτως κανενα ρετοθσαρισμα Οπως τραβηχτηκε με το κινητο μου.τυπε εγω σχολιασα τη φωτο αν αυτα που λες στο μελος ισχυουν μαζι σου δεν αποθεωνω φωτο κατασκευασμενες για να γινει ντορος
Δεν εχει απολυτως κανενα ρετοθσαρισμα Οπως τραβηχτηκε με το κινητο μου.