alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Nαι, βαλε του ιδεες τωρα.τυπε γιατι δεν την παντρευεσαι?
Nαι, βαλε του ιδεες τωρα.τυπε γιατι δεν την παντρευεσαι?
Φαντασμα η Χριστιάνα?Δεν ειναι και τοσο σιγουρο. Τον φανταζεσαι παντρεμενο με ενα φαντασμα ?
ναι εχω την 6 αισθηση βλεπω φαντασματα και πνευματα!!Δεν ειναι και τοσο σιγουρο. Τον φανταζεσαι παντρεμενο με ενα φαντασμα ?
χα χα χαΦαντασμα η Χριστιάνα?
Δεν εχω τετιες βλεψεις μαν Τωρα αν κανει ραντεβου με ποιους και ποσα ? Δεν με ενθιαφερεικαι δεν μου πεφτει και λογος!τυπε γιατι δεν την παντρευεσαι?
μονο αυτη πηδας και αυτη μονο με εσενα πηδιεται...
μαλλον ακομα θα εινα διακοπεςΠου έχει πάει η Χριστιάννα;
Που έχει πάει η Χριστιάννα;
μυκονοοοοος ουυυυ Την προηγούμενη εβδομάδα την συνάντησα Αθήνα ! Τώρα δεν ξέρω? ?
μυκονοοοοος ουυυυ Την προηγούμενη εβδομάδα την συνάντησα Αθήνα ! Τώρα δεν ξέρω? ?
Μονο ο Alpula ξερει αλλα την κραταει μονο για παρτη του. Πουτανα κοινωνια !!!
Μονο ο Alpula ξερει αλλα την κραταει μονο για παρτη του. Πουτανα κοινωνια !!!
για να σου λυθουν οι αποριες,
για να σου λυθουν οι αποριες,
σε αυτο το Thread το 98% τρολάρει,το 1% ρωτάει και το υπόλοιπο 1% απλά προμοτάρει
ρωτα τον badick η καπως ετσι,αυτος μονο την γαμαει,ειτε ειναι εδω Αθηνα ειτε λείπει!!είναι αυτό που λέμε, δε θα γαμήσεις ποτέ.., για να δούμε τι θα γίνει στη πορεία..
Eσυ σε ποιο ποσοστο ανηκεις τύπεγια να σου λυθουν οι αποριες,
σε αυτο το Thread το 98% τρολάρει,το 1% ρωτάει και το υπόλοιπο 1% απλά προμοτάρει
στο 98% που τρολάρει και που κάποτε την είχε δει liveEσυ σε ποιο ποσοστο ανηκεις τύπε
Μόνο ειδες?? Δεν πηρες ??στο 98% που τρολάρει και που κάποτε την είχε δει live