Επισκέπτης
? ? ? ? ?
Σημερινη συναντηση με Χριστιαννα . Δυο αξέχαστες ωρες. Δεν ηρθε !!!Χθεσινη συναντηση με την Χριστιαννα απλα φανταστικα!!
Την καλημερα μου!!
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχα Τι παπαρας εισαι..........χαχαχαααχα κλαιω............!!!Σημερινη συναντηση με Χριστιαννα . Δυο αξέχαστες ωρες. Δεν ηρθε !!!
Μπορεί να μην μπορεί τα 2 ωρα με τους εμπειρους παίχτες γιαυτό να μην ήρθεΣημερινη συναντηση με Χριστιαννα . Δυο αξέχαστες ωρες. Δεν ηρθε !!!
Δηλαδη παει μονο με παιδαρελια η με μαλακες ?Μπορεί να μην μπορεί τα 2 ωρα με τους εμπειρους παίχτες γιαυτό να μην ήρθε
Τουλαχιστον εστειλε κανενα μνμ μπας και γλυτωνες το Hoteli...?Δηλαδη παει μονο με παιδαρελια η με μαλακες ?
Ούτε το ένα βρήκες ούτε και το άλλο με ποιους πάει !παντως για το δεύτερο και να ήθελα να είμαι δεν γίνεται όλη την μαλάκια την έχεις εσύ σε αυτά που γράφεις !!Δηλαδη παει μονο με παιδαρελια η με μαλακες ?
Αληθεια νεαρε μου ? Κι εγω σε ειχα καταταξει στα παιδερελια. ΣυγνωμηΟύτε το ένα βρήκες ούτε και το άλλο με ποιους πάει !παντως για το δεύτερο και να ήθελα να είμαι δεν γίνεται όλη την μαλάκια την έχεις εσύ σε αυτά που γράφεις !!
Πίστευε ότι θες καθαρά δικό σου θέμα την Καλήμερα μου!Αληθεια νεαρε μου ? Κι εγω σε ειχα καταταξει στα παιδερελια. Συγνωμη
κοιμουμαι κ ονειρευομαι πως σε φιλω στο στομα....Ιντα κανετε μαναρακιααααα ομορφααααααα?
Καλα . Κλασε κι εσυ και η χοντρουλακοιμουμαι κ ονειρευομαι πως σε φιλω στο στομα....
ξυπνω κ εχω στα χειλη μου τη μυρωδια σου ακομα
Καλα πως εκφραζεστε ετσι κυριε? Καλα πριν ψαρεβατε αν ησχιει το τηλ και αν απανταει ? Της Χριστιαννας ! Και τωρα χοντρουλα? Καλα αλαζεται γνωμη καθε βδομαδα?Καλα . Κλασε κι εσυ και η χοντρουλα
Καλα . Κλασε κι εσυ και η χοντρουλα
:-* :-* :-*Ιντα κανετε μαναρακιααααα ομορφααααααα?
Στο Αλμπανια δεν μαθατε ορθογραφια κυριε ?Καλα πως εκφραζεστε ετσι κυριε? Καλα πριν ψαρεβατε αν ησχιει το τηλ και αν απανταει ? Της Χριστιαννας ! Και τωρα χοντρουλα? Καλα αλαζεται γνωμη καθε βδομαδα?
ναι, φιλαρακι...την εχει παρει....Την έχεις πάρει την χοντρούλα φιλαράκι ?
φιλε κακοπουτσε, μας μπερδευεις ετσι οπως γραφεις...χανω τον ειρμο της σκεψης μου ...δεν κανεις τον κοπο για καμια βυθομετρηση στο google πρωτα?Καλα πως εκφραζεστε ετσι κυριε? Καλα πριν ψαρεβατε αν ησχιει το τηλ και αν απανταει ? Της Χριστιαννας ! Και τωρα χοντρουλα? Καλα αλαζεται γνωμη καθε βδομαδα?
Όχι κύριε το σχολείο στο Τίρανα δεν ήταν καλό!! Συγνώμη την επόμενη φορά το σχόλιο θα το στείλω πρώτα σε ορθογράφο πριν το ποσταρω !!Στο Αλμπανια δεν μαθατε ορθογραφια κυριε ?
Δηλαδη παει μονο με παιδαρελια η με μαλακες ?