Χριστιανα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για τον αλπουλα πήγαινε η ερώτηση πριν τις 28 θα σε προλαβω?
Στείλε μου στο κινητό να συνενοηθουμε
για τον αλπουλα πήγαινε η ερώτηση πριν τις 28 θα σε προλαβω?
με 1,65 το πολύ και 60+ κιλάκια δεν το λες και λίγο!58 κιλα.
Θα φύγω σε λίγες μερες.
πως δεν εβαλε της Asa Akiraτην αδικουνε ρε ....πιο ασχημη ειναι η jenna jameson
24/7 το πρωτο στησιμο, 26/7 η εξαφανιση οποτε αν φυγει 28 βραδυ προλαβαινεις
να κοντυνει γιατι πόσο είναι?180?Γινεται να αδυνατισεις και να ΚΟΝΤΥΝΕΙΣ ?
Θα ψηφισω ΝΑΙ
σου στέλνω π.μΣτείλε μου στο κινητό να συνενοηθουμε
Στα κρητικα ειναι γραμμενη ?Έγραψα εχθές μια κριτική για την κοπέλα δεν ξέρω γιατί δεν έχει ανέβει? Καλημέρα καλή συνέχεια σε όλους!
τι κανεις ανθρωπε μου ολα καλα????ψαχνουν να δουν αν ειναι απο την Μίνωος ή απο αλλού....
υπομονή,οσο πιο αργα μπεί τόσο πιο πιστευτη θα γίνει
Ας την ανεβάσουν οπότε θέλουν και αν δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα κάποτε σπούδαζα στα Χανιά και υπάρχουν κάτι κριτικές νομίζω πριν 4-5 χρόνια τώρα μένω Αθήνα Γιατί όπως είχα αναφέρει δεν σχολιάζω και δεν γράφω γι αυτούς τους λόγους Έκατσα και έγραψα γιατί μου την ζήτησε ένας απο δω .Έχει θετικά σχόλια η κριτική οπότε λογικά δεν θα σας κάνει ? Ήθελα να διατυπωσω την γνώμη μου για την κοπέλα και το έκανα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει γνώμες είναι αυτές Καλή συνέχεια Κύριοι! !ψαχνουν να δουν αν ειναι απο την Μίνωος ή απο αλλού....
υπομονή,οσο πιο αργα μπεί τόσο πιο πιστευτη θα γίνει
εγω ειμαι απο αυτους που την εχουν δει οταν δουλευε σε γραφειο,πριν ερθει εδω μονη της και μας το παιξει ανεξαρτητη,αλλά για πες μας εσυ,μοιαζει σαν την Jenna Jameson?Ας την ανεβάσουν οπότε θέλουν και αν δεν θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα κάποτε σπούδαζα στα Χανιά και υπάρχουν κάτι κριτικές νομίζω πριν 4-5 χρόνια τώρα μένω Αθήνα Γιατί όπως είχα αναφέρει δεν σχολιάζω και δεν γράφω γι αυτούς τους λόγους Έκατσα και έγραψα γιατί μου την ζήτησε ένας απο δω .Έχει θετικά σχόλια η κριτική οπότε λογικά δεν θα σας κάνει ? Ήθελα να διατυπωσω την γνώμη μου για την κοπέλα και το έκανα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει γνώμες είναι αυτές Καλή συνέχεια Κύριοι! !
την καλημερα μου!τι κανεις ανθρωπε μου ολα καλα????
η φωτο που ειχα ανεβασει εδω εχει πιο πολλα ανοιγματα απο την εν λογο
λες να το παω για call boy ???????
εγω ειμαι απο αυτους που την εχουν δει οταν δουλευε σε γραφειο,πριν ερθει εδω μονη της και μας το παιξει ανεξαρτητη,αλλά για πες μας εσυ,μοιαζει σαν την Jenna Jameson? ΔΕΝ μπορώ να έχω γνώμη για την φωτο που λες πάντως η κοπέλα είναι ξανθιά 1.60 55-60 κιλά έχει όμορφα χαρακτηριστηκα στο πρόσωπο και πολύ ωραία ματιά και ένα ικανοποιτικο σώμα οι φωτογραφίες που έχει στο προφίλ την αντιπροσωπευουν τώρα κάτι που υπάρχουν σαν Νάταλι από τότε στο γραφείο η κοπέλα είναι πολύ πιο αδύνατη απο αφτες τις φώτο ! Την κοπέλα την συνάντησα πρόσφατα την προηγούμενη Κυριακή
εγω ειμαι απο αυτους που την εχουν δει οταν δουλευε σε γραφειο,πριν ερθει εδω μονη της και μας το παιξει ανεξαρτητη,αλλά για πες μας εσυ,μοιαζει σαν την Jenna Jameson? ΔΕΝ μπορώ να έχω γνώμη για την φωτο που λες πάντως η κοπέλα είναι ξανθιά 1.60 55-60 κιλά έχει όμορφα χαρακτηριστηκα στο πρόσωπο και πολύ ωραία ματιά και ένα ικανοποιτικο σώμα οι φωτογραφίες που έχει στο προφίλ την αντιπροσωπευουν τώρα κάτι που υπάρχουν σαν Νάταλι από τότε στο γραφείο η κοπέλα είναι πολύ πιο αδύνατη απο αφτες τις φώτο ! Την κοπέλα την συνάντησα πρόσφατα την προηγούμενη Κυριακή
Για τα γούστα τα δικά μου την βρήκα μια χαρά έχει μερικά ωραία πιασίματα δεν την λες παχιά για κανένα λόγο γνώμη μου! Τώρα αυτό που λες για τις φωτογραφίες είναι γενικό το κακό σε όλα τα θρεντ και σε αγγελίες πεζουν φώτο που φέρνουν στις κοπέλες η ειναι φουλ επεξεργασμενες! Έχω φάει εγώ φόλα από αγγελία ανεξάρτητης με φωτογραφίες μεν η ίδια αλλά φουλ επεξεργασία και καμία 10 κιλά πάνω οπότε δεν βρίσκεις άκρη σε αυτό το θέμααρα δικιο ειχα και για το υψος και για τα κιλα της οταν τα εγραφα,για το γιουβαρλακι!
καλα για τις ψευτικες φωτο,τις παραπλανητικες ουτε λογος,ουτε καν απο την ιδια!
Εισαι αδικος... Ειπε καλε το κοριτσι...σε προσωπικο μυνημα.αρα δικιο ειχα και για το υψος και για τα κιλα της οταν τα εγραφα,για το γιουβαρλακι!
καλα για τις ψευτικες φωτο,τις παραπλανητικες ουτε λογος,ουτε καν απο την ιδια!
μην τα ισοπεδώνεις!όλες οι κοπελες δεν βάζουν επεξεργασμένες φωτο ή ψεύτικες!Για τα γούστα τα δικά μου την βρήκα μια χαρά έχει μερικά ωραία πιασίματα δεν την λες παχιά για κανένα λόγο γνώμη μου! Τώρα αυτό που λες για τις φωτογραφίες είναι γενικό το κακό σε όλα τα θρεντ και σε αγγελίες πεζουν φώτο που φέρνουν στις κοπέλες η ειναι φουλ επεξεργασμενες! Έχω φάει εγώ φόλα από αγγελία ανεξάρτητης με φωτογραφίες μεν η ίδια αλλά φουλ επεξεργασία και καμία 10 κιλά πάνω οπότε δεν βρίσκεις άκρη σε αυτό το θέμα
εσυ τι της έκανες ρε συ?Εισαι αδικος... Ειπε καλε το κοριτσι...σε προσωπικο μυνημα.
Δηλαδη: niotheis pio antras twra me auto pou ekanes? mhn mou ksanasteileis giati xaneis to xrono sou
αδιαφορω πληρως για οτιδηποτε λες. εμενα η κινηση σου καλο μου εκανε.καλο σου απογευμα
Αυτα μου ειχε στειλει τοτε.