man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Που μπορούμε να βρούμε κριτική η περιγραφή για το μωρό?
ΓΑΔΑ.Στα αζητητα η εξαφανισμεναΠου μπορούμε να βρούμε κριτική η περιγραφή για το μωρό?
σε χαλάει που βγάζω τα κακως κείμενα ε?
όσο θα παραπληροφορείς,θα βαζεις ψευτικες φωτογραφίες και θα κάνεις τα πάντα μπας και κερδίσεις μια καλή κριτική,τόσο θα είμαι εκει για να βγαζω τα ψεμματακια σου στην φόρα!
Καταλαβε το,στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες πολλες για χρήματα αρκει να λες και καμια αλήθεια,υπάρχουν κοπέλες εδω μεσα που και αληθειες λενε και σωστες τιμες και χωρις να παραπληροφορουν!
Οσο για σε ποιο νημα θα ασχοληθω,αυτο θα το κρινω εγω,με βρηκες,δεν σε βρηκα!
Στο ξαναλεω υπαρχουν πολλοι που δεν τρωνε κουτοχορτο.
Αντε βαλε τωρα τους γνωστους αγαπουληδες να μου την πέσουν,πλάκα σπάμε με τους τυχαρπαστους σου!
παραπληροφόρηση οτι τάχα μου είναι καινούργια στον χώρο στις αρχές και ύστερα ψεύτικες φωτογραφίες μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα και εσύ αυτό τυχάρπαστε το λές διασυρμό???Σαν υστερική γκόμενα κάνεις. Άσε την κοπέλα να δουλέψει και σταμάτα να τη διασύρεις.
΄παραπληροφόρηση οτι τάχα μου είναι καινούργια στον χώρο στις αρχές και ύστερα ψεύτικες φωτογραφίες μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα και εσύ αυτό τυχάρπαστε το λές διασυρμό???
Κάτι πουθενάδες την υποστηρίζουν σαν και του λόγου σου!
απαντήσεις με επιχειρήματα!
Τρίχες......!!!παραπληροφόρηση οτι τάχα μου είναι καινούργια στον χώρο στις αρχές και ύστερα ψεύτικες φωτογραφίες μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα και εσύ αυτό τυχάρπαστε το λές διασυρμό???
με κόλλησες στον τοίχο!!Τρίχες......!!!
ήταν μια η οποία σου έμοιαζε πάρα πολύ,αλλά δεν ειμουν σίγουρος ότι ήσουν εσύ για αυτό δεν πήγα και της μίλησαΚαλημέρα. Όχι δεν ήμουν
με κόλλησες στον τοίχο!!
δεν διαψεύδεις τίποτα απο όλα αυτά!
Μερικες φορες αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο σκοπος τους site.παραπληροφόρηση οτι τάχα μου είναι καινούργια στον χώρο στις αρχές και ύστερα ψεύτικες φωτογραφίες μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα και εσύ αυτό τυχάρπαστε το λές διασυρμό???
To σαιτ γαμηθηκε απο τοτε που εμφανιστηκαν οι αγαπουληδες και κανουν πλατες στα κοριτσια...γνωμη μου. Φιλικα πανταΜερικες φορες αναρωτιεμαι ποιος ειναι ο σκοπος τους site.
Γαμα τους νταβαδες και τις πουτανες, την δουλεια τους κανουν.
Για εμας μιλαω.
Καλησπέρα κούκλαΚαυτές.....ναζιαρικες καλησπερες στα απολαυστικά μαναρακια
Ρε λυσσα με την ανυπαρκτη !Καλησπέρα κούκλα
Καλησπέρα κούκλα
Ανύπαρκτη φίλε δεν είναι εγώ την συναντάω και περνάω καλάΡε λυσσα με την ανυπαρκτη !