Χριστιανα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και εμεις που σε εχουμε δει...ειδα πως δεν κολάς καθόλου για ψευτικες φωτογραφιες!
ασε μας κουκλίτσα μου!
Σε όποιον αρεσουμε γλυκουληηηηη.Υπάρχουν και άλλα νήματα να ασχοληθεις.
και εμεις που σε εχουμε δει...ειδα πως δεν κολάς καθόλου για ψευτικες φωτογραφιες!
ασε μας κουκλίτσα μου!
Εσύ έφτιαξες την νάμι σου με τέτοιον τρόπο...Σε όποιον αρεσουμε γλυκουληηηηη.Υπάρχουν και άλλα νήματα να ασχοληθεις.
Χριστιανα τωρα που υπαρχει ακομα το capital control δεν κανεις τπτ καλυτερο να δουμε και εμεις μιαν ασπρη μερα?
Εσύ έφτιαξες την νάμι σου με τέτοιον τρόπο...
Τα περισσοτερα ειναι τρυπια...Καλησπέρα μαναρακι. Θα κάνω αλλά προς τα πανω. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια
θα βάλεις αυταρχικό??Καλησπέρα μαναρακι. Θα κάνω αλλά προς τα πανω. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια
σε χαλάει που βγάζω τα κακως κείμενα ε?
όσο θα παραπληροφορείς,θα βαζεις ψευτικες φωτογραφίες και θα κάνεις τα πάντα μπας και κερδίσεις μια καλή κριτική,τόσο θα είμαι εκει για να βγαζω τα ψεμματακια σου στην φόρα!
Καταλαβε το,στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες πολλες για χρήματα αρκει να λες και καμια αλήθεια,υπάρχουν κοπέλες εδω μεσα που και αληθειες λενε και σωστες τιμες και χωρις να παραπληροφορουν!
Οσο για σε ποιο νημα θα ασχοληθω,αυτο θα το κρινω εγω,με βρηκες,δεν σε βρηκα!
Στο ξαναλεω υπαρχουν πολλοι που δεν τρωνε κουτοχορτο.
Αντε βαλε τωρα τους γνωστους αγαπουληδες να μου την πέσουν,πλάκα σπάμε με τους τυχαρπαστους σου!
θα βάλεις αυταρχικό??
ποτε θα φυγεις για διακοπες??Άμα θέλετε γιατί οχι.....
κατόπιν δημοψηφισματος φυσικά
ποτε θα φυγεις για διακοπες??
58?? πολλά είσαι!!στην φωτο φαίνεσαι λεπτή!!58 κιλα.
Θα φύγω σε λίγες μερες.
Γινεται να αδυνατισεις και να ΚΟΝΤΥΝΕΙΣ ?Άμα θέλετε γιατί οχι.....
κατόπιν δημοψηφισματος φυσικά
24/7 το πρωτο στησιμο, 26/7 η εξαφανιση οποτε αν φυγει 28 βραδυ προλαβαινειςγια τον αλπουλα πήγαινε η ερώτηση πριν τις 28 θα σε προλαβω?
Ειναι ο αλλος της εαυτος. Γιατι ο ενας μιλαει εδω μεσα δινει ραντεβου στελνει ωραια sms ενω ο αλλος στηνει αγριως και με ευχαριστηση κλπ. Φαινεται οτι θελει ν ακουει μπινελικια. Κριμα γιατι στο χωριο της ολοι εχουν φιλοτιμο. Good bless you baby !58?? πολλά είσαι!!στην φωτο φαίνεσαι λεπτή!!
να κοντυνει γιατι πόσο είναι?180?
για τον αλπουλα πήγαινε η ερώτηση πριν τις 28 θα σε προλαβω?58 κιλα.
Θα φύγω σε λίγες μέρες.
πολλαπλασιάζονται,αλλά όχι για καλό πλην των αγαπουληδων κλώνων που στο φινάλε τους ξερουμε!Ασχολήσου όσο θες μωρακι..... Ευχάριστη μου να πολλαπλασιάζονται οι σελίδες από τις αλήθειες σου. Προσφέρεις εργο. Σε αδικησα. Ζητώ συγνώμη
γιατί,θα σηκωσουμε μπάρα?posa kila eisai??
πολλαπλασιάζονται,αλλά όχι για καλό πλην των αγαπουληδων κλώνων που στο φινάλε τους ξερουμε!
δεν απαντησες ομως για να είσαι και σωστη,γιατι ψευτικες φωτογραφιες?