nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
κεράσει πουτάκι?
χαχαχχαχαχαχα και χουρό μουρό μου
κεράσει πουτάκι?
Τικανουμε ? Περιμενουμε σαν κοροιδα να μας στειλει και κυρια το τηλ. της !!!!!!
Μαναρακιααααα μου μετά από λίγες μέρες αποχής ξανά κοντά σας με πολλές τρελές και ζουζουνιαρικες διαθεσεις.
Μπα?πολυ ευστοχο σχολιο...η χριστιανα ειναι καπου στο ενδιαμεσο....ουτε τρελενεσαι αλλα ουτε περνας και ασχημα...ο panspi ενθουσιαστηκε λιγο παραπανω απο οσο επρεπε απο οτι φαινεται ( αγαπουλη τον κοβω )
Αρα?Δεν πολυασχολούμαι πλέον με τα θέματα των κοριτσιών διότι δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω καινούργιες (ξέρω ήδη πάρα πολλές!), αλλά από το λίγο που παρακολουθώ κατάλαβα ότι η Χριστιάνα ακολούθησε την αντίθετη πολιτική από την Βελέρια.
Η δεύτερη έδινε το τηλέφωνό της μόνο σε όσους ήταν γνωστοί στο σάιτ, είχαν κάποιες κριτικές κλπ.
Αντίθετα η πρώτη προτίμησε να το δίνει μόνο σε όσους ήταν άγνωστοι και κατά το δυνατόν νέοι χρήστες (δεν εννοώ σε ηλικία φυσικά). Κάτι υποδηλοί αυτό σε σχέση με το πόσο εμπιστοσύνη είχε στον εαυτό της και τα προσόντα της σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό...
Προσπαθώ να είμαι ευγενικός!
Επί πλέον μυαλό έχεις και καταλαβαίνεις...
Καταλαβαινω οτι δεν τσιμπησες τηλεφωνακι και εχεις πρασινισει απο το κακο σουΠροσπαθώ να είμαι ευγενικός!
Επί πλέον μυαλό έχεις και καταλαβαίνεις...
Καταλαβαινω οτι δεν τσιμπησες τηλεφωνακι και εχεις πρασινισει απο το κακο σου
Και γιατι δεν γινεσαι? Φοβασαι κατι?Ναι είδες; Δεν κοιμάμαι τα βράδυα.
Θέλεις να πάψω να είμαι ευγενικός, εξηγώντας γιατί κατά την άποψή μου προτίμησε πρωτάρηδες για να τους δώσει το τηλέφωνό της;
Περίπου το ανέφερα, ότι πιθανότατα δεν είναι σίγουρη για τα προσόντα της απέναντι στον ανταγωνισμό.
Να γίνω πιο σαφής;
Παιδιά στα 80 ευρώ με τέτοια εμφανίσει και υπηρεσίες υπάρχει άλλη?αλλά ξέρω θα με πουν πάλη προμοτορα χαχα .
Δεν πολυασχολούμαι πλέον με τα θέματα των κοριτσιών διότι δεν με ενδιαφέρει να γνωρίσω καινούργιες (ξέρω ήδη πάρα πολλές!), αλλά από το λίγο που παρακολουθώ κατάλαβα ότι η Χριστιάνα ακολούθησε την αντίθετη πολιτική από την Βελέρια.
Η δεύτερη έδινε το τηλέφωνό της μόνο σε όσους ήταν γνωστοί στο σάιτ, είχαν κάποιες κριτικές κλπ.
Αντίθετα η πρώτη προτίμησε να το δίνει μόνο σε όσους ήταν άγνωστοι και κατά το δυνατόν νέοι χρήστες (δεν εννοώ σε ηλικία φυσικά). Κάτι υποδηλοί αυτό σε σχέση με το πόσο εμπιστοσύνη είχε στον εαυτό της και τα προσόντα της σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό...
Μπααα δε νομίζω Γιάννη... Π.χ στη δική μου περίπτωση ήμουν ο δεύτερος που πήρα Valeria και από τους πρώτους που πήρα Χριστιάνα.
Και; Υπάρχει σύγκριση;
H Valeria φίλε είναι μια κατηγορία μόνη της. Οποιαδήποτε συγκρίνεις με τη Βαλερία την αδικείς. Αλλά στις καινούργιες ανεξάρτητες πάντα έτσι δεν συμβαίνει? Το ίδιο δεν είχε συμβεί και με Κλέλια? Δημιουργούνται εντάσεις λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης. Η Χριστιάνα πάντως (αν και της έβγαλα μια κίτρινη κάρτα γιατί με έγραψε σε κάτι PM που της έστειλα) είναι πολύ τίμια περίπτωση.
και freeΤελικά οι καλύτερες περιπτώσεις είναι εκτός site..