nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
νομιζω εννοει αν την εχεις γαμησει...
μεταφραστης ?
νομιζω εννοει αν την εχεις γαμησει...
Φιλο δεν έχω άλλα μπορώ να κάνω πουτανακι μου εσένα σε ξαναρωτάω την έχεις πάρει την κοπέλα?τυπε να πεις τον φιλο σου , δεν καταλαβα την ερωτηση για καντην κερματα και φερε και ποπ κορν, καλα θα περασουμε αποψε παλι
Φιλο δεν έχω άλλα μπορώ να κάνω πουτανακι μου εσένα σε ξαναρωτάω την έχεις πάρει την κοπέλα?
χααχαχαχαχ χαλαρωστε ρε μαναρακια....μην τσακωνεστε στο thread της κοπελας
Αφού δεν την έχεις πάρει δεν έχεις άποψή μην ασχολείσαι αφού χαλιέσαι θα σου μαραθεί η τσουτσου σουπουτανακι μου εισαι εσυ και το ξεκωλιδι που προμοταρεις , ασταδιαλα λουστρο, δεν σε αφορα τι εχω κανει
Αφού δεν την έχεις πάρει δεν έχεις άποψή μην ασχολείσαι αφού χαλιέσαι θα σου μαραθεί η τσουτσου σου
Και μην αντιγραφείς αφτα που λέω για σένα γίνεσαι γραφικός μεγάλα παιδιά είναι εδώ μέσα κανένας δεν την παίρνει με το ζόρι αυτή που την έχουν πάρει λένε τα καλύτερα για την κοπέλα δεν είμαι ο μόνος.
Το μήλον της Έριδος Στελιο. Το μήλον της Έριδος....Σε αυτό το forum η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση.. Ο ένας δεν έχει συναντήσει και βρίζει.. ο άλλος έχει συναντήσει και αποθεώνει..
Το μήλον της Έριδος Στελιο. Το μήλον της Έριδος....
Σε αυτό το forum η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση.. Ο ένας δεν έχει συναντήσει και βρίζει.. ο άλλος έχει συναντήσει και αποθεώνει..
Εγώ δεν αποθέωσα έχω άποψη και την λέω το μόνο που είπα ήταν ότι η φώτο της ανεβάζουν την θερμοκρασία άλλα μερική χαλιούνται γιατί η δεν τους έχει στείλει π.μ η κοπέλα η γιατί έχει δουλειά και θέλουν να προωθήσουν άλλες.....
πολυ ευστοχο σχολιο...η χριστιανα ειναι καπου στο ενδιαμεσο....ουτε τρελενεσαι αλλα ουτε περνας και ασχημα...ο panspi ενθουσιαστηκε λιγο παραπανω απο οσο επρεπε απο οτι φαινεται ( αγαπουλη τον κοβω )
πολυ ευστοχο σχολιο...η χριστιανα ειναι καπου στο ενδιαμεσο....ουτε τρελενεσαι αλλα ουτε περνας και ασχημα...ο panspi ενθουσιαστηκε λιγο παραπανω απο οσο επρεπε απο οτι φαινεται ( αγαπουλη τον κοβω )
Σκουξε και άλλο ΗΛΊΘΙΕ και νταβατζής είμαι και προμοτορας άλλα πανό από όλα μου αρέσει να πηδάω κάτι αγοράκια σαν εσένα που το παίζουν άνδρεςσυμφωνω , μεγαλα παιδια ειναι ολοι εδω μεσα εκτος απο σενα που εισαι δεκατλια...
α και πουσαι... οσοι την εχουν παρει δεν εχουν γραψει τιποτα , εκτος απο εσενα που γραφεις διθυραμβους σε ολο το θρεντ....
η σαλιαρης εισαι λοιπον η νταβατζης / προμοτορας
και δεν σε εχω παρει μονο εγω χαμπαρι βλακα, σε εχουν κραξει ολοι εδω μεσα. μια απλη αναγνωση των μηνυματων σου το αποδεικνυει.... γιατι βαριεμαι να στα παραθεσω εδω να θυμηθουν ολοι τα χαλια σου
Σκουξε και άλλο ΗΛΊΘΙΕ και νταβατζής είμαι και προμοτορας άλλα πανό από όλα μου αρέσει να πηδάω κάτι αγοράκια σαν εσένα που το παίζουν άνδρες