mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
Μπααα δε νομίζω Γιάννη... Π.χ στη δική μου περίπτωση ήμουν ο δεύτερος που πήρα Valeria και από τους πρώτους που πήρα Χριστιάνα.
Κι όμως... Έχει κάποια βάση αυτό που γράφει ο ιατρός. ;)
Και να έχει βάση, είναι απλά μια υπόθεση. Απλά όταν εκνευριζόμαστε γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού τα βλέπουμε όλα από την αρνητική τους πλευρά και αρχίζουμε να κάνουμε διάφορες υποθέσεις. Τα ίδια έκανα και εγώ με την περίπτωση της Αλίκης παλιότερα.
Η Χριστιάνα πάντως είναι από τις πιο ευφυείς κοπέλες που κυκλοφορούν στο χώρο.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι "απλά, μια υπόθεση".
Και εξηγούμαι: Τόσο εμένα, όσο και έναν "παλιόφιλο" (παλαιό και έμπειρο μέλος και αυτός, και που δεν είναι ο ιατρός) καίτοι της έχουμε ζητήσει από τις πρώτες ημέρες της εμφάνισής της κάποιον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας, μας έχει παραπέμψει σε τρυφερό σημείο του σώματός της. Συνεπώς (λαμβάνοντας υπ΄οψιν και την μαρτυρία του ιατρού) οδηγούμαι εύκολα στο συμπέρασμα ότι η δίδα Χριστιάνα προβαίνει σε κάποιου είδους επιλογή-διαλογή. Και για να προλάβω και τους τυχόντες Ηρακλείς του Στέμματος, ξεκαθαρίζω ότι αυτή η επιλεκτική μέθοδός της αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της, και το γιατί ασπάζεται-υιοθετεί αυτήν την μέθοδο, παραμένει δικό της θέμα, πράγμα καθ' όλα σεβαστό. Οπότε, το να προσπαθούμε να διασκεδάσουμε την κατάσταση, εικοτολογώντας ότι πρόκειται για τις συνήθεις "δυσλειτουργίες" που είναι συνυφασμένες με τις ανεξάρτητες, το βρίσκω λίγο αφελές
Αγαπητέ μου φίλε δεν πρόσεξες κάτι που ανέφερα παραπάνω σχετικά με την ευφυΐα της συγκεκριμένης κορασίδος.
Θα σας θέσω το εξής σαν παράδειγμα. Πριν κάμποσο διάστημα μια ανεξάρτητη (όχι η Χριστιάνα) σε μια μικρή κουβέντα που είχαμε πριν προβούμε σε 2ο γύρο και καθώς μου έλεγε για κάποιες αναποδιές και δυσκολίες που έχει αυτή η δουλειά μου ανέφερε ότι τσεκάρει ακόμα και τα ποστ των μελών που πρόκειται να συναντήσει. Από τα ποστ, τις κριτικές κλπ είπε μπορεί να καταλάβει όχι μόνο το χαρακτήρα του ατόμου (ευγένεια, παράξενες απαιτήσεις κλπ) αλλά ακόμα και την ηλικία. Κάποιες άλλες π.χ δεν προχωρούν σε ραντεβού αν δεν ακούσουν τη φωνή του πελάτη (παρόμοια τακτική). Έχουν και αυτές τις ανασφάλειές τους. Είμαι και εγώ παθών και καταλαβαίνω το θυμό, τη δυσφορία και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθει κάποιος που δεν λαμβάνει απαντήσεις ή έστω μια αιτιολόγηση για τη στάση της ταδε κοπέλας. Αλλά αν δε δούμε την πραγματικότητα κατάματα, όλο θα δημιουργούμε υποθετικές ιστορίες.
Και πάλι βέβαια μια υπόθεση κάνω για την περίπτωσή σας.
Προσφατα η κοπελα μου ειπε οτι αντιμετωπιζε καποια προσωπικα της προβληματα. Και θελω να την πιστέψω γιατί όταν με το που πρωτοεμφανιζεσαι σκάνε 400 ονοματεοι και σου στέλνουν πμ το πράμα δεν είναι διαχειρίσιμο....χάνεις την μπαλα... οταν δεν εισαι γραφειο και δεν εχεις ερθει αντιμέτωπος σε τέτοιες καταστάσεις.
Οπου και να εβαζε οι υαινες περιμενουν. Ουτε είναι απολυτο ότι με τις κριτικες , τις απαντησεις ή τις πλακες που κανουμε εδώ μεσα μπορει να καταλαβει το ποιον ενός εκαστου. Οση πειρα ??, ευφυία και παιδεια να εχει. Θυμαμαι καποιοα κυρια με αρκετο χρονο εδώ μεσα ( καλη της ωρα) όταν την ρωτησα τα συναισθηματα της την πρωτη φορα που χτυπαγε την πορτα και δεν ηξερε τι θα αντικρυσει , μου απαντησε ότι" αν δεν εμπνέομαι ζηταω ταπεινα συγνωμη και ΠΛΗΡΩΝΩ το ξενοδοχειο ". Στα 3-4 χρονια της ετυχε μια φορα. Μια γλυκια φωνη που με το καλημερα ζητησε ανωμαλίες απιθανες.Είναι ένα ρίσκο που μάλλον ηθελημένα αποφάσισε να αναλάβει. Αν ήθελε να έχει μικρότερο όγκο εκδηλώσεων ενδιαφέροντος, θα έβαζε αγγελία κάπου αλλού. ;)
Με το χερι στην καρδια....το πιστευεις αυτο? Ή απλα το εγραψες για να την πικαρεις? Τι εδω τι εκει ιδια ζουγκλα ειναι. καμια κοπελα δεν ηξερε εγω πιστευω το τι δυσκολειες θα συναντουσε σε κατι που θα πρωτοξεκιναγε να κανει αυτη τη δουλεια ή για λιγο καιρο.Είναι ένα ρίσκο που μάλλον ηθελημένα αποφάσισε να αναλάβει. Αν ήθελε να έχει μικρότερο όγκο εκδηλώσεων ενδιαφέροντος, θα έβαζε αγγελία κάπου αλλού. ;)
Οπου και να εβαζε οι υαινες περιμενουν. Ουτε είναι απολυτο ότι με τις κριτικες , τις απαντησεις ή τις πλακες που κανουμε εδώ μεσα μπορει να καταλαβει το ποιον ενός εκαστου. Οση πειρα ??, ευφυία και παιδεια να εχει. Θυμαμαι καποιοα κυρια με αρκετο χρονο εδώ μεσα ( καλη της ωρα) όταν την ρωτησα τα συναισθηματα της την πρωτη φορα που χτυπαγε την πορτα και δεν ηξερε τι θα αντικρυσει , μου απαντησε ότι" αν δεν εμπνέομαι ζηταω ταπεινα συγνωμη και ΠΛΗΡΩΝΩ το ξενοδοχειο ". Στα 3-4 χρονια της ετυχε μια φορα. Μια γλυκια φωνη που με το καλημερα ζητησε ανωμαλίες απιθανες.
Με το χερι στην καρδια....το πιστευεις αυτο? Ή απλα το εγραψες για να την πικαρεις? Τι εδω τι εκει ιδια ζουγκλα ειναι. καμια κοπελα δεν ηξερε εγω πιστευω το τι δυσκολειες θα συναντουσε σε κατι που θα πρωτοξεκιναγε να κανει αυτη τη δουλεια ή για λιγο καιρο.
γεια σας μαναρακια !
Θα μου στείλεις το τηλεφωνό σου μωράκι;
Σόρρυ παίχτη, αλλα νόμιζα ότι γράφει η Χριστιάνα
Στις όμορφες όλα συγχωρούνται