alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
όταν μάθεις Ελληνικά καλά και ορθογραφία και τονισμό τα ξαναλέμε!Το φανταστικά από τα ποστ σου .
Μέχρι τότε όπως γράψανε κι άλλοι σε πήραμε χαμπάρι!!!
όταν μάθεις Ελληνικά καλά και ορθογραφία και τονισμό τα ξαναλέμε!Το φανταστικά από τα ποστ σου .
Ποια ορθογραφια ρε ανθρωπε, δεν ειναι προφανες οτι βγηκε λαθος επιλογη απο το λεξικο του κινητου????όταν μάθεις Ελληνικά καλά και ορθογραφία και τονισμό τα ξαναλέμε!
Μέχρι τότε όπως γράψανε κι άλλοι σε πήραμε χαμπάρι!!!
Mάλλον δεν διαβάζεις πολλα post του!Ποια ορθογραφια ρε ανθρωπε, δεν ειναι προφανες οτι βγηκε λαθος επιλογη απο το λεξικο του κινητου????
Το "Φανταστικά" με το "φαντάστηκα" ειναι επιλογες του λεξικου στο κινητο με τα ιδια γραμματα...
Δεν ξερω για άλλα ποστ, αλλά εδω ειναι πρόδηλο ότι προκειται για μπλεξιμο με το λεξικο.Mάλλον δεν διαβάζεις πολλα post του!
δεν πειράζει...
η Χριστιάνα έχει αυτην φωτό στο προφίλ της
η Ναταλία είχε αυτήν
Σαν να αδυνάτησε ή μου φαίνεται?
Από την κοπελιά το ζήτησεςΕμένα θα μου δώσει κανείς το τηλέφωνο ή θα παραμείνω black list ?
μπράβο και τώρα που το παραδέχτηκες,γράψε οτι ο κυριος angel girls έχει ακόμα κορίτσια και τα μοστράρει σαν ανεξάρτητες αλλά κάποιοι εδω μέσα που το γνωρίζουν το κάνουν αβαβα!ευχαριστω γλυκε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Alpula να υποθέσω οτι αναίρεσες το ποστ σου "καίρος ήταν...." ως παράθεση στο δικό μου γιατί δεν συμφωνείς μάζι μου οτι αδυνάτισε?Σαν να αδυνάτησε ή μου φαίνεται?
όχι απλά δεν με αφορά στην ουσία!Alpula να υποθέσω οτι αναίρεσες το ποστ σου "καίρος ήταν...." ως παράθεση στο δικό μου γιατί δεν συμφωνείς μάζι μου οτι αδυνάτισε?
μπράβο και τώρα που το παραδέχτηκες,γράψε οτι ο κυριος angel girls έχει ακόμα κορίτσια και τα μοστράρει σαν ανεξάρτητες αλλά κάποιοι εδω μέσα που το γνωρόζουν το κάνουν αβαβα!
Από την κοπελιά το ζήτησες
Σωστος Ετσι πρεπει και μας αρμοζει το εχουμε πει χιλιες φορες.Δυο φορές ρε φίλε και δεν θα το ζητήσα τρίτη....
scorpio οι πιο πολλοί με βγάζανε τρελό,εγω απέδειξα για μια ακόμη φορά ποιος είναι ο τρελός και ποιος τον κάνει με επιτυχία!Φίλε μόλις διάβασα την κριτική και τα σχόλια...
έχεις δίκιο για την κριτική ... προσωπικά την θεωρώ πολύ φρου φρου και ουσία μηδεν.
Τουλαχιστόν αυτοί που έγραψαν κριτική σε αυτό το νήμα ήταν πιο ακριβείς και για μένα πιο αξιοπιστοι.
Διάβασα όμως και τα σχόλια. Κανένας από τους 9 δεν την συνάντησε. Ολοι έκριναν από την φωτογραφία.
Ετσι δεν γίνεται δουλειά....
Μαλλον μερικοί στην ανάγνωση του forum υστερείτε!
Το θέμα είναι οτι η κοπέλα στην αρχή έβαλε ψεύτικες φωτό,μετα τις μάζεψε και έβαλε τις αληθινές πιστεύοντας οτι κανεις δεν θα το πάρει πρέφα,γλυκούλα και καλούλα έδειξε οτι πρώτη φορά το κάνει αυτό και έγραψε μάλιστα οτι θα το συνεχίσει για λιγο καιρό μόνο(όσοι πιστοί προσέλθετε κάνουμε και ντόρο...)
Βάζουμε και τον προμοτοράκο να γράφει για να τσιμπάνε μερικοί μερικοί και έτοιμο το παραμύθι!
Όταν άρχισα να της πετάω μπηχτές έβγαλε και γλώσσα,εκει πηγαινει και το σχόλιο που της εκανα για το τι είναι χαζή και πουτάνα(έπρεπε να γράψω παλιά πουτάνα)
Ένα θέμα λοιπόν αυτό
πάμε τώρα,μερικοί απο εδω το γνωρίζανε και δεν λέγανε κουβέντα για να συνεχιστεί αυτό με την ανεξαρτητη και αθώα(γλυκούλια μου εσείς)
τρίτον ο τύπος που είχε τις κοπέλες,δεν έχει φύγει απο το κουρμπέτι,ζει αναμεσα μας!
στο έκανα πενηνταράκια τώρα,το αν γαμιέται καλά ποσώς με ενδιαφέρει!
Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο μεταξύ μας!
ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!Βρε αλπουλα, σε εκτιμω και το ξερεις.
Αλλά ποσο ακομη θα ασχοληθεις για να μας πεισεις οτι δεν ασχολεισαι?