Στην παρουσίαση της γράφει ότι είναι ανεξάρτητη αλλά πουθενά δεν είδα να λεει ότι είναι amateur στον χώρο. Γνωρίζεις με στοιχεία ότι δεν είναι ανεξάρτητη? Κάποια που δούλευε σε γραφείο με 120 και τώρα βγαίνει με 80 αν δεν είναι ανεξάρτητη θα πρέπει ή να εχει ρίξει αφάνταστα το κασέ της ή να έπεσε σε τζαμπατζή νταβά.Δεν νομίζεις ότι είναι δύσκολο 80 και όχι ανεξάρτητη για μιά τέτοιας εμφάνισεις και ηλικίας κοπέλα (με βάση τις φωτογραφίες και τα λεγόμενα έγγκριτων συναγωνιστών, μιας και δεν έχω κλείσει ακόμη ραντεβού)? Αν γνωρίζεις πάντως κάτι πέστο ξεκάθαρα να μάθουμε και εμείς. Ομως θα με συγχωρήσεις αλλά παρακολουθώντας το νήμα παρατηρώ να βγάζεις μία κακία, μπας και υπάρχει κάποιος λόγος, μπας και λέω εγώ τώρα έπεσε καμιά απόρριψη στο πμ αν έστειλες , γιατί συνήθως έτσι αντιδρούμε εμείς οι άντρες και βάζω και τον εαυτό μου δυστηχώς μέσα όταν τρώμε άκυρο από πουτάνα.
λόγω του ότι είσαι νέος εδω και δεν γνωρίζεις,σε δικαιολογώ,όταν η Αλίκη το έπαιζε ντίβα,την έκραζα,τηλεφωνάκι είχα όμως!
όταν η valeria έκανε να απαντήσει ένα μήνα,την έκραζα,τηλεφωνάκι είχα όμως!
όταν ένα φεγγαρι μας πλασάρανε εδω μέσα amateur καταστάσεις ενώ ήταν φύκια για μεταξωτες κορδέλες εγω έγραφα οτι είναι φόλα και με αποδείξεις.
Αν χαλάμε την δουλίτσα,συγγνώμη!
Μην στεναχωρίεσαι για εμένα...αν δεν θέλεις να μαθαίνεις,δικαίωμα σου,μην σου χαλάω και το όνειρο της κοπέλας της διπλανης πόρτας!