OPTOLEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τοση φιλοσοφια για ενα χυσιμο,
Αυτό συμπεράνατε αγαπητέ?
Τοση φιλοσοφια για ενα χυσιμο,
Καθε φορα τα ιδια.
Λαμβανει μια κοπελα 500 μηνυματα σε τρεις μερες και επειδη προφανως δεν μπορει ουτε καν να απαντησει σε ολα (ποσο μαλλον να τους...συναντησει ολους!!!), αρχιζουν καποιοι να δυσανασχετουν, να μιλανε για μαυρες λιστες, για "ε ρε ξυλο που θελουν μερικες" κλπ κλπ.
Ρε την παλευετε καθολου?
Εσεις αν βρισκατε 200 μηνυματα αυριο το πρωι στο inbox σας, ποσο χρονο θα θελατε να απαντησετε σε ολα?
Και εαν υποτιθεται θα επρεπε για επαγγελματικους λογους να κλεισετε ραντεβου το πολυ με 3-4 απο αυτους καθε μερα, πώς θα κανατε επιλογη?
Ειλικρινα ΔΕΝ σας καταλαβαινω, αυτα που βλεπω ειναι αστεια. "Γιατι δεν μου απαντας" "ειμαι σε μαυρη λιστα" και άλλα τετοια νοστιμα.
δεν είναι ασυναρτησιες,πραγματικότητα ειναι,η συμβολή μετραει εδω,οχι οι προσωπικες εμπειρίες που δεν μοιραζονται!μην λες ασυναρτησιες....δεν ξερεις ο καθενας τι εμπειρια εχει στον αγοραιο ερωτα
δεν κατάλαβες τι ειθελα να πω μπορει ο τάδε να είχε χ εμπειρίες πριν γραφτει στο σιτε...τι πρέπει να της γραψει όλες μαζεμένες στα αντιστιχα θρεντ η στις κριτικές??δεν είναι ασυναρτησιες,πραγματικότητα ειναι,η συμβολή μετραει εδω,οχι οι προσωπικες εμπειρίες που δεν μοιραζονται!
Το γραφείο δεν επιλέγει. Η "ανεξάρτητη" δεν ξέρω... Υποθέτω ασφάλεια? Αλλά και πάλι... ίσως όχι... Λυπάμαι δεν μπορώ να το διαπιστώσω...Και δηλαδή τι κερδίζει ένα γραφείο με το να επιλέγει τους πελάτες του;
μερικα γραφεια δουλευουν με ορισμενους πελατεςΤο γραφείο δεν επιλέγει. Η "ανεξάρτητη" δεν ξέρω... Υποθέτω ασφάλεια? Αλλά και πάλι... ίσως όχι... Λυπάμαι δεν μπορώ να το διαπιστώσω...
Που τους διαλέγουν με ποιο κριτήριο;μερικα γραφεια δουλευουν με ορισμενους πελατες
Ενα γραφείο που εγω τουλάχιστον ξέρω ότι επιλέγει, το κάνει με γνώμονα το εάν είσαι παλιός πελάτης (εαν έχει ήδη τηλεφωνο σου) και το δικαιολογεί ως "ασφάλεια", προφύλαξη έναντι του νόμου (γιατί είχε περιπέτειες στο παρελθόν). Το μόνο που στέκει ως αιτιολόγηση... κατά την γνώμη μου.μερικα γραφεια δουλευουν με ορισμενους πελατες
ε οχι μαζεμένες...αλλα απο το 2006 οσο να ειναι 3+1 το παει αργα!δεν κατάλαβες τι ειθελα να πω μπορει ο τάδε να είχε χ εμπειρίες πριν γραφτει στο σιτε...τι πρέπει να της γραψει όλες μαζεμένες στα αντιστιχα θρεντ η στις κριτικές??
+1μερικα γραφεια δουλευουν με ορισμενους πελατες
Καθε φορα τα ιδια.
Λαμβανει μια κοπελα 500 μηνυματα σε τρεις μερες και επειδη προφανως δεν μπορει ουτε καν να απαντησει σε ολα (ποσο μαλλον να τους...συναντησει ολους!!!), αρχιζουν καποιοι να δυσανασχετουν, να μιλανε για μαυρες λιστες, για "ε ρε ξυλο που θελουν μερικες" κλπ κλπ.
Ρε την παλευετε καθολου?
Εσεις αν βρισκατε 200 μηνυματα αυριο το πρωι στο inbox σας, ποσο χρονο θα θελατε να απαντησετε σε ολα?
Και εαν υποτιθεται θα επρεπε για επαγγελματικους λογους να κλεισετε ραντεβου το πολυ με 3-4 απο αυτους καθε μερα, πώς θα κανατε επιλογη?
Ειλικρινα ΔΕΝ σας καταλαβαινω, αυτα που βλεπω ειναι αστεια. "Γιατι δεν μου απαντας" "ειμαι σε μαυρη λιστα" και άλλα τετοια νοστιμα.
μερικα μεσω γνωριμιων,αλλα με το αν σε ξερουν και μπορει μερικα αναλογα με την περιοχη που μενεις ;)Ενα γραφείο που εγω τουλάχιστον ξέρω ότι επιλέγει, το κάνει με γνώμονα το εάν είσαι παλιός πελάτης (εαν έχει ήδη τηλεφωνο σου) και το δικαιολογεί ως "ασφάλεια", προφύλαξη έναντι του νόμου (γιατί είχε περιπέτειες στο παρελθόν). Το μόνο που στέκει ως αιτιολόγηση... κατά την γνώμη μου.
Και αν δεν το έχει δει σαν δουλειά και απλά θέλει να βγάζει τα έξοδά της ή το χαρτζιλίκι της κάνοντας επιλεκτικά όποτε και όσα ραντεβού θέλει, γιατί να είναι αναγκασμένη να απαντήσει και μάλιστα στον χρόνο που εμείς θέλουμε? Γιατί θα πρέπει πάντοτε να έχουμε αυτή την απαίτηση? Μήπως το πρόβλημα το έχουμε εμείς που μόλις δούμε μια ανεξάρτητη και γενικά κάτι το πιο δύσκολο κολάμε εκεί σαν τους μαλάκες? Οκ στέλνουμε πμ και αν δεν πάρουμε απάντηση τέλος, υπάρχουν τόσες και τόσες εναλακτικές λύσεις. Αλλωστε δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, ε΄δω με την Αλίκη αυτό γίνεται μήνες.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ξεκινάς μια δουλειά προετοιμάζεσαι πριν ανοίξεις... Δεν με απασχολεί εάν θέλει να προσλάβει νταβά ή γραμματέα ή να δώσει την διαχείριση των ραντεβού της σε εταιρεία τηλεφωνικής υποστήριξης. Θεωρώ απόλυτα λάθος να μην μπορεί να διαχειριστεί τα πμ που έχει λάβει, να συνεχίζει να "δολώνει" με posts στο thread της κάθε τόσο και κάποια παλικάρια να περιμένουν απάντηση.
Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, το "ξύλο που θέλουν μερικές" είναι σχήμα λόγου εννοείται... Είμαι πέραν του δέοντος ευγενής και ευγενικός για να θεωρώ πως μπορείς να ασκείς βία σε γυναίκες.
Κανείς μας δεν μπορεί να καθορίσει αν θα κάνει επιλογή η όχι. Αν δεν ήθελε να κάνει επιλογή και να δούλευε σαν τον φούρνο της γειτονιάς θα έβαζε δυο τρεις αγγελείες με το τηλέφωνό της δημόσια και θα τελείωνε το θέμα, και αυτή δεν θα σπαταλούσε το χρόνο της με τα πμ και περισσότερη πελατεία θα είχε.Τωρα με ποια κριτήρια κάνει την επιλογή και αν την βοηθάει κανείς δεν γνωρίζω αλλα η απλή λογική λέει ότι για να κάνει επιλογή καποια κριτίρια (π.χ από το προφίλ του καθενός μας) θα έχει και κάποιος πιθανώς θα την βοηθάει. Εμείς δεν πρέπει να κολάμε, γιατί δείχνουμε πρώτον την αδυναμία του χαρακτήρα μας και δεύτερον δίνουμε αξία στις πουτάνες.Είναι απλό. Δεν θα κάνει επιλογή... Γιατί να κάνει επιλογή? Ποιος θα την βοηθήσει να κάνει την επιλογή? Αφού ανεξάρτητη δεν είναι? Δεν είναι?
Δηλαδή ο φούρναρης της γειτονιάς ελέγχει ποιος κάνει τα περισσότερα κουτσομπολιά και πουλάει πρώτα σε αυτόν και ελέγχει "τσακώθηκε η κυρα μαρία με την κυρα λένη? Θα πουλήσω σήμερα στον κυρ-Δημήτρη... "
Αυτά λοιπόν και άλλα τέτοια νόστιμα δεν λέγονται στα νήματα των γραφείων... γιατί άραγε? Αρκετοί, φαντάζομαι, εδώ μέσα προσπαθούν να πετύχουν κάποια κοπέλα από γραφείο που μπορεί να την "κυνηγούν" και μία και περισσότερες εβδομάδες μέχρι να ταιριάξουν οι ώρες του/της κλπ κλπ. Αλλά δεν βλέπω "κράξιμο"....
Συνεπώς εγώ με το φτωχό μου το μυαλό θεωρώ ότι είναι ΜΕΘΟΔΟΣ αυτό το "σύννεφο" ανεξάρτητης και "δεν προλαβαίνει να απαντήσει" κλπ κλπ...
Και αν δεν το έχει δει σαν δουλειά και απλά θέλει να βγάζει τα έξοδά της ή το χαρτζιλίκι της κάνοντας επιλεκτικά όποτε και όσα ραντεβού θέλει, γιατί να είναι αναγκασμένη να απαντήσει και μάλιστα στον χρόνο που εμείς θέλουμε? Γιατί θα πρέπει πάντοτε να έχουμε αυτή την απαίτηση? Μήπως το πρόβλημα το έχουμε εμείς που μόλις δούμε μια ανεξάρτητη και γενικά κάτι το πιο δύσκολο κολάμε εκεί σαν τους μαλάκες? Οκ στέλνουμε πμ και αν δεν πάρουμε απάντηση τέλος, υπάρχουν τόσες και τόσες εναλακτικές λύσεις. Αλλωστε δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, ε΄δω με την Αλίκη αυτό γίνεται μήνες.
Κανείς μας δεν μπορεί να καθορίσει αν θα κάνει επιλογή η όχι. Αν δεν ήθελε να κάνει επιλογή και να δούλευε σαν τον φούρνο της γειτονιάς θα έβαζε δυο τρεις αγγελείες με το τηλέφωνό της δημόσια και θα τελείωνε το θέμα, και αυτή δεν θα σπαταλούσε το χρόνο της με τα πμ και περισσότερη πελατεία θα είχε.Τωρα με ποια κριτήρια κάνει την επιλογή και αν την βοηθάει κανείς δεν γνωρίζω αλλα η απλή λογική λέει ότι για να κάνει επιλογή καποια κριτίρια (π.χ από το προφίλ του καθενός μας) θα έχει και κάποιος πιθανώς θα την βοηθάει. Εμείς δεν πρέπει να κολάμε, γιατί δείχνουμε πρώτον την αδυναμία του χαρακτήρα μας και δεύτερον δίνουμε αξία στις πουτάνες.
Οσο για την συγγεκριμμένη αφού το γράφει ξεκάθαρα ότι για λίγο καιρό θέλει να το κάνει (αν θέλουμε το πιστεύουμε) οπότε λογικό είναι να κάνει και λίγα ραντεβού και μεγαλύτερη επιλογή. Ξεκολάμε και πάμε παρακάτω απλά.
Και αν δεν το έχει δει σαν δουλειά και απλά θέλει να βγάζει τα έξοδά της ή το χαρτζιλίκι της κάνοντας επιλεκτικά όποτε και όσα ραντεβού θέλει, γιατί να είναι αναγκασμένη να απαντήσει και μάλιστα στον χρόνο που εμείς θέλουμε? Γιατί θα πρέπει πάντοτε να έχουμε αυτή την απαίτηση? Μήπως το πρόβλημα το έχουμε εμείς που μόλις δούμε μια ανεξάρτητη και γενικά κάτι το πιο δύσκολο κολάμε εκεί σαν τους μαλάκες? Οκ στέλνουμε πμ και αν δεν πάρουμε απάντηση τέλος, υπάρχουν τόσες και τόσες εναλακτικές λύσεις. Αλλωστε δεν ειναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, ε΄δω με την Αλίκη αυτό γίνεται μήνες.
Κανείς μας δεν μπορεί να καθορίσει αν θα κάνει επιλογή η όχι. Αν δεν ήθελε να κάνει επιλογή και να δούλευε σαν τον φούρνο της γειτονιάς θα έβαζε δυο τρεις αγγελείες με το τηλέφωνό της δημόσια και θα τελείωνε το θέμα, και αυτή δεν θα σπαταλούσε το χρόνο της με τα πμ και περισσότερη πελατεία θα είχε.Τωρα με ποια κριτήρια κάνει την επιλογή και αν την βοηθάει κανείς δεν γνωρίζω αλλα η απλή λογική λέει ότι για να κάνει επιλογή καποια κριτίρια (π.χ από το προφίλ του καθενός μας) θα έχει και κάποιος πιθανώς θα την βοηθάει. Εμείς δεν πρέπει να κολάμε, γιατί δείχνουμε πρώτον την αδυναμία του χαρακτήρα μας και δεύτερον δίνουμε αξία στις πουτάνες.
Οσο για την συγγεκριμμένη αφού το γράφει ξεκάθαρα ότι για λίγο καιρό θέλει να το κάνει (αν θέλουμε το πιστεύουμε) οπότε λογικό είναι να κάνει και λίγα ραντεβού και μεγαλύτερη επιλογή. Ξεκολάμε και πάμε παρακάτω απλά.
για την ακρίβεια:Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Βροχερες καλησπερες