alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ποιοι ειμαστε εμεις οι ολοι?ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!
άλλο thread που να συχνάζετε ολοι μαζι για χαβαλέ έχει?
Ποιοι ειμαστε εμεις οι ολοι?ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!
άλλο thread που να συχνάζετε ολοι μαζι για χαβαλέ έχει?
Ώπα, καλά όλα αυτά που λες αλλά αν κατάλαβα καλά την γνωρίζεις και λες ότι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο? Αν ναι δώσε μας τα φώτα σου? Γι αυτό είναι το φόρουμ.στο έκανα πενηνταράκια τώρα,το αν γαμιέται καλά ποσώς με ενδιαφέρει!
Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο μεταξύ μας!
αν και αρκετά νέος στο φόρουμ και χωρίς να με ενδιαφέρει ποιος προμοτάρει ποιον (αν και είναι δούλεμα να παρουσιάζετε κάποια σαν amateur ενώ δεν είναι)....αν ισχύουν τα παραπάνω νομίζω ότι ο alpula ξεφτιλισε κόσμο.....
μπράβο και τώρα που το παραδέχτηκες,γράψε οτι ο κυριος angel girls έχει ακόμα κορίτσια και τα μοστράρει σαν ανεξάρτητες αλλά κάποιοι εδω μέσα που το γνωρίζουν το κάνουν αβαβα!
[/quoποσως]
Παντως το καλο ειναι πως εμφανιστηκαν με χαμηλοτερες τιμες.
Τωρα αν ειναι κοροιδια,καποιοι το ξεραν και καναν το παγονι....
αν και αρκετά νέος στο φόρουμ και χωρίς να με ενδιαφέρει ποιος προμοτάρει ποιον (αν και είναι δούλεμα να παρουσιάζετε κάποια σαν amateur ενώ δεν είναι)....αν ισχύουν τα παραπάνω νομίζω ότι ο alpula ξεφτιλισε κόσμο.....
παρεΤόσα emotes και ένα με popcorn να μην έχουμε!
alpula
Οι δυνατές γυναίκες αφήνουν μεγάλα ρουφήγματα.....Πολλές όμορφες ..... γλυκές ..... ορεξατες καλημερες.... καλό σ/κ μαναρακιαααα. :-*
Βρε αλπουλα, σε εκτιμω και το ξερεις.
Αλλά ποσο ακομη θα ασχοληθεις για να μας πεισεις οτι δεν ασχολεισαι?
τοσο πολύ που ασχολητε με τους μοτορες !!! στο τελος θα αρχισουμε να πιστεύουμε ότι ειναι ενας από αυτους και τον ανησυχει ο ανταγωνισμος ...
Τοσο πολύ πια μας νοιαζει αν είναι καποιος πισω από καποια κοπελα η είναι μονη της ?
σου αρεσει πας ... δεν σου αρεσει δεν πας , απλα τα πραγματα , τοση ιντρικα δεν την καταλαβαινω ....
Σωστός αυτό είπα και εγώ αφού τον χαλάει γιατί ασχολείται.τοσο πολύ που ασχολητε με τους μοτορες !!! στο τελος θα αρχισουμε να πιστεύουμε ότι ειναι ενας από αυτους και τον ανησυχει ο ανταγωνισμος ...
Τοσο πολύ πια μας νοιαζει αν είναι καποιος πισω από καποια κοπελα η είναι μονη της ?
σου αρεσει πας ... δεν σου αρεσει δεν πας , απλα τα πραγματα , τοση ιντρικα δεν την καταλαβαινω ....
:-* :-* :-*
Λοιπόν για να εξηγούμαστε γιατί τελικά απο την χαζομάρα και το κουτόχορτο εδω μέσα παρεξηγούμαστε!
Βεβαια πολλοι απο εδω το γνωρίζετε αλλά κάνετε τους γαμπρούς!
η Χριστιάνα έχει αυτην φωτό στο προφίλ της
η Ναταλία είχε αυτήν
οι κριτικές για την Ναταλία μόνο μία (1) απο τον Κύκλωπα με οτι συνεπάγεται αυτό!
τα σχόλια απο κάτω απο την κριτική απο ανθρώπους που έχει τύχει να γνωρίζω και απο ανθρώπους που δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά έχουν βάση αυτά που γράφουνε σχεδόν πάντα και τους συμβουλευομουνα κι εγω,δεν συνάδουν με την αποθεωτική κριτική!
Η κοπέλα είναι όσο μπάζο φαίνεται στις φωτός με τόσο χάλια βυζί ή χειρότερη; Εγώ πάλι νομίζω - και ταυτόχρονα συνιστώ την προσοχή σε όλους - ότι οι κριτικές σου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άκυρες.
Με ένα μάτι που να δει ο άνθρωπος τα μπούτια να ξεχειλίζουν και το βυζιά που συμμάχησαν με τη βαρύτητα... Α σόρυ, τώρα είδα ότι 8 πήρε το σώμα λόγω εξυπνάδας..
Ε, ο άνθρωπος το έχει ομολογήσει ο ίδιος πως για το συγκεκριμένο γραφείο γράφει κριτικές σε όποιο σάιτ βρίσκει διαθέσιμο!
Θα είναι πολύ ενθουσιώδης μάλλον.
Απλά να επισημάνω με την σειρά μου ότι ο τύπος έχει κάνει διθυραμβικές κριτικές και σ' άλλα forum για συγκεκριμένα γραφεία..Thinking
ο νοών νοείτω ..!
Παντως οι κακες γλωσσες λενε πως το πρακτορειο πριμοδοτει καλες κριτικες με εκπτωσεις!Wink
και ένα χαμογελάκι απο τον ΒΑΒΥ που τα λέει όλα!!
μετα απο όλα αυτά τα συμπεράσματα δικά σας και για τις τότε κριτικές και για τις τωρινές απο μερικούς μερικους!
Καλη σας ημέρα! φιλε..τα ειπες..ολα!!!!τα σεβη μου!
Και δεν ειναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
alpula
ίδιως τα δικά σου "σέβη" τα εκτιμώ γιατί είσαι γνώστης!!μεγάλος γνώστης γενικά!!φιλε..τα ειπες..ολα!!!!τα σεβη μου!
εσυ στην τρύπα σου τώρα!!Σωστός αυτό είπα και εγώ αφού τον χαλάει γιατί ασχολείται.
Αυτό θα ήθελες τι φοβάσαι μην βγω και σεεσυ στην τρύπα σου τώρα!!