alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
χαχαχαχαχα,το ξεχασα....ολη την ωρα μου διαφευγει!ειπαμε πληρωνεις κατι παραπανω επειδη ειναι ελληνιδες
χαχαχαχαχα,το ξεχασα....ολη την ωρα μου διαφευγει!ειπαμε πληρωνεις κατι παραπανω επειδη ειναι ελληνιδες
Συμφωνώ αλλά επειδή έχουμε μιλήσει και οι προτιμήσεις είναι γνωστές....
Δεν το κόβω να σε αυτό το νήμα.
από τις κριτικές που διάβασα πολύ gfe ρε παιδί μου
θες να μάθεις και τι άλλο γίνεται?το ξερω οτι " δεν "ειδικά σε αυτο το νήμα απλά περνάω την ώρα μου να δω που θα φτάσει... ειναι τραγικό πάντως ποσο μαλακες ειμαστε και ποσο λιγούρια που βγαίνει το κάθε πατσαβούρι και θέτει τους όρους του . και το ξαναλέω αν εχει τα αντερα το κάθε κοριτσάκι να παρει εμπειρία και να κάνει αρπαχτή ας βάλει αγγελία . αυτα τα επιλεκτικά με όλους μας εδω που τσεκάρει προφίλ κριτικές διασταυρώσεις τηλεφώνων εκ του ασφαλούς για μένα τελείωσαν σημερα . μονο γραφεία απο εδω και πέρα . αματερια μονο στην καθημερινή ζωή υπάρχουν και αυτα πληρώνονται αλλιώς . μην γελιουνται πουτάνες ειναι κι αυτές αδήλωτες και καλό θα ειναι να δηλωθούν για την ασφάλεια μας .
το ξερω οτι " δεν "ειδικά σε αυτο το νήμα απλά περνάω την ώρα μου να δω που θα φτάσει... ειναι τραγικό πάντως ποσο μαλακες ειμαστε και ποσο λιγούρια που βγαίνει το κάθε πατσαβούρι και θέτει τους όρους του . και το ξαναλέω αν εχει τα αντερα το κάθε κοριτσάκι να παρει εμπειρία και να κάνει αρπαχτή ας βάλει αγγελία . αυτα τα επιλεκτικά με όλους μας εδω που τσεκάρει προφίλ κριτικές διασταυρώσεις τηλεφώνων εκ του ασφαλούς για μένα τελείωσαν σημερα . μονο γραφεία απο εδω και πέρα . αματερια μονο στην καθημερινή ζωή υπάρχουν και αυτα πληρώνονται αλλιώς . όλες οι άλλες ειναι πουτάνες και καλό θα ειναι να δηλωθούν για την ασφάλεια μας .
θες να μάθεις και τι άλλο γίνεται?
ο κάθε μοντ που εχει τα μεσα και τα εξω ή που νομίζει οτι τα ξερει ολα μονο εκεινος,δίνει βημα στην καθε μια,προβάλοντας την και συμβουλευοντας την με ποιους θα επικοινωνει...
θες να μάθεις και τι άλλο γίνεται?
ο κάθε μοντ που εχει τα μεσα και τα εξω ή που νομίζει οτι τα ξερει ολα μονο εκεινος,δίνει βημα στην καθε μια,προβάλοντας την και συμβουλευοντας την με ποιους θα επικοινωνει...
ακριβως!αυτο δεν το ξερω , μπορεί να γίνεται μπορεί και οχι. σιγουρα όμως κανεις δεν πρεπει να παίζει με την νοημοσύνη μας
Καλά μην το λες. Δεν είσαι νέος εδώ. Εχουμε δει πάρα πολύ χειρότερα. Μην αρχίσω να κάνω λίστα και δεν έχω χρόνο.
Το θέμα μαλάκες και λιγούρια εγω δεν το θέτω στο επίπεδο να απαντήσεις σε ένα profile ή σε μία αγγελία.
Ξέρεις πολύ καλά ότι υπήρξαν και αγγελίες που ειχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις ...
Το πόσο μαλάκας ή λιγούρι είσαι έχει να κάνει με το πόσο είσαι διατεθημένος να πληρώσεις για το οτιδήποτε.
Τουλάχιστον εδώ (αν σου κάτσει) δεν θα σου κοστίσει ακριβά.
Έμενα ρε παιδιά που έβγαλε και κάτι σε pse κάντε υπομονή δεν προλαβαίνει τα π.μ σε λίγες μέρες πιστεύω θα έχει απαντήσει σε όλους και μένα μετά από τρεις μέρες μου απάντησε.αξίζει η αναμονή.
Πμ είναι , με ctrl-v το paste για την στάνταρ απαντηση , δεν δίνει και πανελλήνιες.
Εκτός αν κοιτας ποστς και κριτικές , περιμένεις και απάντηση απο τον δάσκαλο. Ετσι παίρνει μέρες.
αυτο δεν το ξερω , μπορεί να γίνεται μπορεί και οχι. σιγουρα όμως κανεις δεν πρεπει να παίζει με την νοημοσύνη μας
Υπάρχει "υποσυνείδητα" δυστυχώς η εντύπωση από τους περισσότερους στα φόρουμ του χώρου ότι μια ανεξάρτητη θα είναι πιθανότατα καλύτερη από μια κοπέλα από γραφείο... Αυτό έχω συμπεράνει με όσες συζητήσεις παρακολουθώ... Το "γιατί" όμως δεν το κατάλαβα...αυτο δεν το ξερω , μπορεί να γίνεται μπορεί και οχι. σιγουρα όμως κανεις δεν πρεπει να παίζει με την νοημοσύνη μας
Εκτός αν κοιτας ποστς και κριτικές , περιμένεις και απάντηση απο τον δάσκαλο. Ετσι παίρνει μέρες.
Υπάρχει "υποσυνείδητα" δυστυχώς η εντύπωση από τους περισσότερους στα φόρουμ του χώρου ότι μια ανεξάρτητη θα είναι πιθανότατα καλύτερη από μια κοπέλα από γραφείο... Αυτό έχω συμπεράνει με όσες συζητήσεις παρακολουθώ... Το "γιατί" όμως δεν το κατάλαβα...
Νομίζουμε ότι η "ανεξάρτητη" το κάνει επειδή το γουστάρει και είναι πιο συνειδητοποιημένη άρα και πιο ευσυνείδητη (θα γαμιέται καλύτερα)? Επιτρέψτε μου να πώ...Παπάρια!!!!
Κάνουν το κλασσικό, που επαναλαμβάνεται κάθε τόσο... Εμφανίζονται οι κοπέλες, κάποιοι δημιουργούν την "fake" εικόνα ότι η γκόμενα είναι amateur και πως εκτίθεται για να βγάλει το κατιτίς της και αρχίζουμε όλοι με τα μούτρα να βρούμε το πορνίδιο για να το σπρώξουμε.
Και έτσι δημιουργείται το πελατολόγιο της κοπελίτσας μια χαρά και χωρίς κόπο...
Ξύλο που θέλουμε όλοι εμείς ...
Ας την αφήσουμε χωρίς ραντεβού καμια βδομαδούλα να σου πω εγώ πως θα αρχίσει τα εκθέματα...
Σύμφωνο εγώ χρόνια περνώ από γραφεία και τα προτιμώ και έχω καταλάβει ότι και καλύτερα περνάς και πιο σίγουρα.
Η περιπτωση της Χριστιανας μοιαζει με την φαση της Αλικης οπου γεμισαν δεκαδες σελιδες με παραπονα, σχολια κλπ γιατι δεν εδινε ευκολα το τηλεφωνο της.αυτο δεν το ξερω , μπορεί να γίνεται μπορεί και οχι. σιγουρα όμως κανεις δεν πρεπει να παίζει με την νοημοσύνη μας
Η περιπτωση της Χριστιανας μοιαζει με την φαση της Αλικης οπου γεμισαν δεκαδες σελιδες με παραπονα, σχολια κλπ γιατι δεν εδινε ευκολα το τηλεφωνο της.
Οποιος δεν εχει προβλημα με αυτη την ομολογουμενως χαζη διαδικασια καθεται στην ουρα και περιμενει, ενω οι υπολοιποι απλα την κανουν και δεν ασχολουνται.
Ευτυχως υπαρχουν αρκετες αλλες επιλογες, οποτε δεν υπαρχει λογος να την μετατρεψουμε και αυτη την κοπελα σε αλλο εναν urban legend.
Παντός να λέω και του στραβού το δίκιο από όσες ανεξάρτητες έχω πάρει με αυτήν πέρασα καλύτερα και την θεωρό αυτήν την στιγμή την πιο όμορφη και πιο οικονομική.
το ρήμα σου ξέφυγε.....Παντός να λέω και του στραβού το δίκιο από όσες ανεξάρτητες έχω πάρει με αυτήν πέρασα καλύτερα και την θεωρό αυτήν την στιγμή την πιο όμορφη και πιο οικονομική.