προσωπικά εχω στείλει 3 φορές μήνυμα με εχει γράψει στα @@ της (τηλεφωνο εδωσε) μαλλον γιατι επέμεινα για την πατουρα που μας εχει μοστραρει με τόση τέχνη ... δεν παρακαλάω άλλο , Χ απο μένα
εγω θα στείλω μετά του αγίου πνεύματος...
προσωπικά εχω στείλει 3 φορές μήνυμα με εχει γράψει στα @@ της (τηλεφωνο εδωσε) μαλλον γιατι επέμεινα για την πατουρα που μας εχει μοστραρει με τόση τέχνη ... δεν παρακαλάω άλλο , Χ απο μένα
εγω θα στείλω μετά του αγίου πνεύματος...
Κάντε λίγο υπομονή στέλνει τηλ.
μπορεί να είναι λίγο χαζούλα...υπομονή!
Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Βροχερες καλησπερες
Καλησπερα!!!!Τι κανεις;;;;Επειδή βρέχει σημερα δε μας φτιάχνεις λιγο τη διάθεση να σε δουμε απο κοντα !!!Περιμενω τηλ σου!Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Βροχερες καλησπερες
Αν είστε "δημαγωγός", τότε να μην το "κουράζουμε", γιατί εμείς ψάχνουμε για κάτι άλλο. ;)
1.65 με 58 κιλα, μαλλον αερινο σκελετο θα εχει, αν κρινω απο τα εδω πιασιματακια......ωρα για ντουζακι δροσιστικο
Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Βροχερες καλησπερες
Δηλαδη διαβασα 17 ολοκληρες σελιδες για να δω επιτελους το ΣΩΣΤΟ προφιλ?;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδη διαβασα 17 ολοκληρες σελιδες για να δω επιτελους το ΣΩΣΤΟ προφιλ?
Χριστιανα χρειαζεσαι επικοινωνιολογο, πασχεις στο μαρκετινγκ...
Πέστο ψέμματα......ίσα ίσα προλαβαίνουμε αν πάρουμε το τηλ!Δεν στέλνεις και σε πμ τηλ σου , μηπως προλάβουμε το δίμηνο.
εισαι τόσο εξυπνη που τελικα εγινες πουτανα για να επιβιωσεις σε αντιθεση με τους "ακροατες" σου!Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Βροχερες καλησπερες