OPTOLEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
εισαι τόσο εξυπνη που τελικα εγινες πουτανα για να επιβιωσεις σε αντιθεση με τους "ακροατες" σου!
Την καλησπερα μου!
εισαι τόσο εξυπνη που τελικα εγινες πουτανα για να επιβιωσεις σε αντιθεση με τους "ακροατες" σου!
Την καλησπερα μου!
το περιεργο ειναι οτι μου εστειλε σε π.μ οτι δεν σε ολους μνμ για να προλαβαινει τα ραντεβου της ενω εχει ηδη συμπληρωσει 1ημερα και κατι ωρες ονλινε απ την μερα που γραφτηκεΕγώ προτείνω να στείλουμε στον Αντισθενη να επιληφθεί. Αν είναι εδώ μέσα για attention whoring, της αρμόζει μια διαγραφή προφίλ.
Karl Kraus.Το μυστικό του δημαγωγού είναι να φαίνεται τόσο ηλίθιος, ώστε οι ακροατές του να νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι όσο εκείνος.
Άρα μας δουλεύει ψιλό γαζί. Άμεση διαγραφή προφίλ!το περιεργο ειναι οτι μου εστειλε σε π.μ οτι δεν σε ολους μνμ για να προλαβαινει τα ραντεβου της ενω εχει ηδη συμπληρωσει 1ημερα και κατι ωρες ονλινε απ την μερα που γραφτηκε
Ρε παιδια παλι συνωμοσιες βλεπετε?
Κάνε και κανενα διαλειμμαΘα στο έκανα πενηνταρακια αλλα εχω δουλειά τωρα.
Κάνε και κανενα διαλειμμα
Πω Πω Νεύρα !
Δεν ευνοεί ο καιρός Ε ;
ο καιρός οτι πρεπει ειναι για
Συμφωνώ αλλά επειδή έχουμε μιλήσει και οι προτιμήσεις είναι γνωστές....
Δεν το κόβω να σε αυτό το νήμα.
από τις κριτικές που διάβασα πολύ gfe ρε παιδί μου
scorpio με τοσες ελληνιδες που εβγαλε στην φορα παλι ο μαριος νομιζω οτι το sin-city ειναι αυτο που ψαχνεις στην συγκεκριμενη περιοδο
με 150 ευρω την ωρα?scorpio με τοσες ελληνιδες που εβγαλε στην φορα παλι ο μαριος νομιζω οτι το sin-city ειναι αυτο που ψαχνεις στην συγκεκριμενη περιοδο
με 150 ευρω την ωρα?
ε ψιτ, μήπως εισαι ο Μάριοςscorpio με τοσες ελληνιδες που εβγαλε στην φορα παλι ο μαριος νομιζω οτι το sin-city ειναι αυτο που ψαχνεις στην συγκεκριμενη περιοδο
ε ψιτ, μήπως εισαι ο Μάριος